Skip to main content

Her kan du finde vores dygtige og kompetente rejseledere:

lissi

Lissi Bagge

Lissi holder af et liv med udfordringer, overraskelser og udvikling og for 9 år siden tog hun springet og blev free lance rejseleder. Med sig i bagagen har hun en uddannelse som pædagog og en som socialantropolog.

Lissi har som rejseleder arbejdet i det meste af Europa; hun holder specielt meget af Spanien som hun mener har det hele.  Men også Balkan, Italien, Indien, Nepal og Irland hører til favoritterne

carl johan

Carl Johan Rosenkilde

Carl Johan har fungeret som rejseleder i en lang række europæiske lande. Han øser af sin store viden på mange af vores ture til Berlin, Rhinen, Stettin, Holland og Prag ikke mindst.

Carl Johan har rundet de 25 år som rejseleder, og lever efter det kendte motto ”At rejse er at leve”.

claus

Claus Hebor

Claus Hebor er Irlands-ekspert, der har besøgt den grønne ø op mod 200 gange. Han er uddannet historiker og har et dybtgående kendskab til irsk historie, kultur og levevis.

Desuden har han en brændende passion for Irland med dets smukke natur, musik og enestående gæstfrihed, som bliver formidlet på en utrolig levende og engageret måde, så gæsterne vil få et personligt og indgående indtryk af Irland på rejsen.

aksel

Aksel Evin Olesen

Aksel Evin Olesen har rejst  i over 70 lande i Europa, Afrika, Mellemøsten og Asien. Har i sine tidligere jobs i medieverdenen skrevet hundredvis af  rejseartikler om oplevelser fra Grønlands nordspids til Filippinernes koralrev.

Aksel Evin Olesens favorit-lande er Norge, Tyskland, Belgien - og han arbejder til stadighed på at udvikle nye, anderledes rejsemål til de pågældende lande. Men endags-ture med Ans Rejser  til især Fyn står også højt på listen.

hans

Hans Justesen

Hans Justesen er uddannet kulturgeograf og har gennem sine studier og sit arbejde interesseret sig for europæiske lande, historie, kultur og befolkninger. Navnlig Prag og Berlin er typiske rejsemål – ikke mindst fordi begge byer og lande har en nyere historie.

Hans har igennem en årrække undervist på en højere læreanstalt i Prag i fagene international ledelse og kulturforståelse på både engelsk og tysk. Navnlig i forbindelse med disse ophold, har han opnået en særlig indsigt i Prag og Tjekkiet.

torben

Torben Larsen

Torben Larsen er rejsevant i Nordamerika, Caribien, Asien og de fleste europæiske lande. Særlig interesse har Torben for Italien gennem sproget, som han underviser i. Desuden interesserer han sig meget for kultur og historie på sine rejser.

Torben er rejseleder på nogle af vore ture til specielt Italien og Norge. Desuden tager han også rejser til flere andre europæiske destinationer.  Han har arbejdet for Ans Rejser i fem år.

jan

Jan Formann

Jan Formann har rejst over hele verden og arbejdet i udlandet ca. 10 år, som direktør for en bank i Frankfurt am Main. Under opholdet i Tyskland dyrkede han fascinationen af vin i både Tyskland og Alsace. Det er blevet til mange besøg i Alsace gennem de seneste godt 25 år, hvor også Grand Ballon er blevet besteget nogle gange på racercykel sammen med gode venner.

Jan har også en passion for Barcelona og England og taler flydende tysk og engelsk. Han har i kortere perioder boet og arbejdet i London, Philadelphia (USA) og Stockholm.

Thomas

Thomas Berntsen

Fra 2004 har Thomas virket som rejseleder i Østeuropa. Han er medlem af Ældre Sagens landsbestyrelse, der netop har passeret 700.000 medlemmer. Er tillige formand for Ældre Sagens distrikt Østjylland med 90.000 medlemmer i 11 midt- og østjyske kommuner og tidligere præsident for Rotary Klub Kjellerup.

Thomas er rejseleder til Ungarn og Kroatien – to lande, som er hans speciale – og det er efterhånden blevet til ikke færre end 40 rejser.

anna

Anna Stigsen

Eventyr- og rejselyst har sammen med stor interesse for kunst og historie været motivationen for Annas mange rejseaktiviteter samt ophold i udlandet. Først som stewardesse, senere længere ophold i Skotland, Sverige, Kina, Nepal og Malta.

Anna sætter sig altid grundigt ind i sine rejsemål - både på nationalt og lokalt plan. Hun fortæller levende og engageret, så gæsterne får mest muligt ud af turen. Hendes store mål på hver eneste tur er at komme hjem med glade og tilfredse gæster, fyldt op af indtryk og oplevelser.

anna

Gunnar Pedersbæk

Gunnar Pedersbæk er fhv. lektor i handelsgymnasiet, uddannet fra SEL og Århus Universitet i tysk og engelsk. Han rejser i sin ”fritid” sammen med konen i ”alverdens” lande og har stor interkulturel kompetence i kraft af adskillige kurser på tyske og engelske universiteter og dermed stor viden om destinationerne. Gunnar har i sin tid som underviser på HH-uddannelsen arrangeret mange studierejser og udvekslingssamarbejde med italienske og tyske erhvervsgymnasier, og  står nu i spidsen for mange af vore rejser til Italien og Tyskland, som f.eks.Berlin og Harzen. Det er siden 2006 blevet til mere end 80 rejser med turistgrupper.

anna

Inga Kofoed Andersen

Inga Kofoed Andersen har været rejseleder i mere end 10 år og Tyskland, Irland, Skotland og Sydafrika er de lande, hun har besøgt flest gange. Hun elsker livet som guide, rejseleder og foredragsholder og med en uddannelse som geolog er hun på hjemmebane blandt bjerge, floder og søer.
På flodkrydstogter folder hun landskaberne ud og bruger sin store viden om naturskabte livsvilkår til at formidle på spændende vis videre til gæsterne.

   
rejsekalender
22/3Smagen af DanmarkFra 3.995,-
12/4Smagen af DanmarkFra 3.995,-
25/4Solskinsøen BornholmFra 4.595,-
3/5Smagen af DanmarkFra 3.995,-
9/5Prag - Den Gyldne Stad Fra 2.995,-
Kontakt os
Adresse:
Ans Rejser A/S
Engdahlsvej 14
7400 Herning