Skip to main content

Fur og Fur Bryghus

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70 26 00 49 eller på rejs@ansrejser.dk 

En bakket Limfjordsperle med en interessant geologi og friskbrygget øl fra fad.

Vi kører mod nordsiden af Salling til Branden, hvor vi skal sejle med færgen til Limfjordsøen Fur. Efter en kort sejlads ankommer vi til Fur, der er et autentisk øsamfund med 850 indbyggere, rigt på forskelligartede og særprægede landskabsformer.

På øens nordvestlige spids Knuden ligger Fur Bryghus og restaurant Bryghuset indrettet i en smuk, rød træbygning fra 1926, nænsomt restaureret og beliggende i enestående omgivelser af uforstyrret natur med harer, råvildt og fasaner som de nærmeste naboer. Vi starter besøget på Bryghuset med en times rundvisning og fortælling om ølproduktion og husets historie. Bryggeriet har til huse i en gammel molerfabrik. Moler indvindingen startede i området i ca. 1925 og produktionen fortsatte indtil 1978. I forbindelse med rundvisningen gives to glas gode bryghus øl. I Bryghusets hyggelige og charmerende restaurant nyder vi en lækker to retters menu.

Vi forlader bryghuset, meget klogere på øl, og på programmet er nu Fur rundt med en professionel guide og erfaren fortæller.  Der er tre korte holdt undervejs, nemlig ved Langstedhuller, Bette Jenses Hyw og Gammel Havn. Vi oplever naturen og et levende øsamfund og får en blanding af faglig viden og en stor portion jysk lune og underfundighed. Turen byder på overraskelser, og lattermusklen kommer i brug. 
Vi slutter den fantastiske tur ved havnen, hvor vi drikker eftermiddagskaffe med medbragt kage ved borde og bænke, før afgang med færgen. Hjemkomst til aften efter en dejlig ø tur.        

I turen er inkluderet:

• Bustur i 4 stjernet luksusbus
• Morgenkaffe, bolle og snegl i bussen
• Færge til og fra Fur
• Rundvisning på Fur Bryghus
• To retters middag på Restauranten
• To timers guidet rundtur på Fur
• Eftermiddagskaffe og medbragt kage ved bussen

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 70 26 00 49 eller rejs@ansrejser.dk
Se Rejsekalender HER for ledige pladser til individuel rejsende.


  Rejsekalender
  10/4Smagen af VestjyllandFra 4.995,-
  17/4RomFra 7.395,-
  23/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
  23/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
  23/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
  24/4Smagen af LimfjordenFra 4.995,-
  25/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning