Skip to main content

Flyrejse til Alanya

I de sidste 20 år har Alanya været et af danskernes foretrukne rejsemål. Skønne strande, storslået natur og venlige mennesker er det der kendetegner byen. Desværre er der mange der ikke oplever alt det storslåede der er at se hvis man bare bevæger sig få kilometer fra turistområdet. Når du rejser i Tyrkiet får du sol og varme 300 dage om året, kombineret med gæstfrihed og mange forskellige oplevelser. Ans Rejser er en del af Dolphin Familien der har drevet hotel og turistaktiviteter i Alanya området i over 10 år. På vore individuelle rejser til Alanya vil Jan Ørum Vermø være med som guide. Han kender Tyrkiet og tyrkiske forhold bedre end de fleste. Har skrevet bogen ”Alt om Alanya”, og mange artikler om smukke steder i hele Tyrkiet lige fra Istanbul, over Kappedokien og til området omkring Kemer, Kekova, Kas og Elmali.

I sæson 2022 er der planlagt 8 ture til Alanya, Alle fyldt med spændende udflugter hvor du som gæst kommer tæt på den venlige tyrkiske befolkning, og vil få uforglemmelige oplevelser i dette naturskønne og sjældent spændende historiske land.

Ta' med Jan til Alanya
Vore planlagte 8 afgange til smukke Alanya er fyldt med indhold, oplevelser, hyggeligt samvær og stor viden. Samtidig bor vi 75 meter fra Middelhavets blå bølger og lige ved den smukke strandpromenade. Kaila City by Dolphin ligger ligeledes centralt i Oba med fred og ro, men alligevel op og ned ad Oba Hovedgaden med masser af butikker, restauranter og lokale boder.

Vi har sammensat programmet så der både er tid til at opleve og slappe af. Jan er med som guide og vært og øser af hans store viden om Tyrkiet og tyrkiske forhold. Vi skal opleve Alanya fra søsiden på den smukke bådtur hvor vi også nyder en god frokost. Og vi skal i bjergene bag Alanya og opleve det autentiske tyrkiske hverdagsliv. Turen er med all inclusive, tyrkisk aften, festmiddag når vi får besøg af en populær dansk kunstner onsdag aften, og hygge de øvrige aftener.

Der er også indlagt tid så man kan komme ud på egen hånd, til stranden og i det hele taget hygge på vort herlige og 4-stjernede hotel Kaila City by Dolphin. Udover den super populære koncertaften vil der flere aftener også være musikalsk underholdning på hotellet.

Bestil hos Ans Rejser fordi:
• Ekspert rejseleder, Jan Ørum Vermø
• All inclusive
• Alle udflugter og entreer inkluderet
• 4-stjernet hotel med skøn beliggenhed*

*Se billeder af det smukke hotel ved at klikke på hotel linket længere nede på siden
 


 
Det betyder i alt sin enkelthed at hvis du har booket en rejse som aflyses pga. Udenrigsministeriets rejsevejledninger, så får du dit indbetalte beløb tilbage direkte fra Ans Rejser indenfor 7 hverdage.
 
Herunder findes en printvenlig version af rejsen med programmet i pdf-version:

 

  Afgange og priser

  AfrejseAfrejsestedRejselængdeHotelLedige pladserPris
  06-10-2022 - se afgangstiderBillund8Kaila City by Dolphin
  Torsdag - Torsdag
  Udsolgt4.995,-UdsolgtMere information
  06-10-2022 - se afgangstiderKøbenhavn8Kaila City by Dolphin
  Torsdag - Torsdag
  Udsolgt4.995,-UdsolgtMere information
  07-10-2022 - se afgangstiderAalborg8Kaila City by Dolphin
  Fredag - Fredag
  Udsolgt4.995,-UdsolgtMere information
  09-10-2022 - se afgangstiderBillund8Kaila City by Dolphin
  Søndag - Søndag
  Udsolgt4.995,-UdsolgtMere information
  09-10-2022 - se afgangstiderAalborg8Kaila City by Dolphin
  Søndag - Søndag
  Udsolgt4.995,-UdsolgtMere information
  09-10-2022 - se afgangstiderKøbenhavn8Kaila City by Dolphin
  Søndag - Søndag
  Udsolgt4.995,-UdsolgtMere information

  Hotel

  Kaila City by Dolphin
  Kaila City by Dolphin
  Nyrenoveret 4-stjernet hotel, beliggende i det populære Oba-område, ca. 3 km øst for Alanya. Alle dobbelt- eller familieværelser har egen balkon. Der er kun 75 meter til nærmeste badestrand, og hotell...
  Rejsekalender
  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning