Skip to main content

Julemarked i Dresden

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk 
 

Forslag til grupperejse:
Julemarkedet i Dresden må du ikke snyde dig selv for. Kulisserne i den historiske by gør, at det er ekstraordinært smukt. Dresdner Striezelmarkt ligger tæt på Frauenkirche, og er det absolut største og bedst besøgte af alle julemarkederne i byen. Desuden byder vi på en udflugt til den nærliggende porcelænsby, Meissen, hvor julepynten også har haft sit indtog.

Program

Dag 1 – Ankomst
Vi kører fra Danmark om morgenen, og ankommer til Dresden ved aftenstid, og efter indkvartering er der aftensmad på hotellet.

Dag 2 – Byrundtur i Dresden samt julemarked
Der er inkluderet en stor og god morgenbuffet på hotellet, hvorefter vi skal på en flot og meget interessant byrundtur i Dresden. Vi kører en rundtur i byen, og kommer omkring middagstid til den historiske, gamle bydel, hvor alt er pyntet op i julens tegn. Herefter er der tid på egen hånd til at handle i boderne, eller blot nyde den skønne stemning. Aftensmad på hotellet.

Dag 3 – Udflugt til Meissen samt julemarked
Om formiddagen bliver der rig lejlighed til at gå på juleindkøb i det store shoppingområde i byen, samt til at købe frokost på egen hånd. Herefter kører vi på udflugt til porcelænsbyen Meissen, der ligger nedenfor den mægtige middelalderborg, Albrechtsburg. Vi skal rundt i det hyggelige kvarter med små, krogede gader og torve. Sidst på eftermiddagen er vi tilbage i Dresden igen, hvor der er aftensmad på hotellet.

Dag 4 – Hjemrejse
Efter morgenmad sætter vi kursen mod Danmark. Der bliver naturligvis et stop ved grænsen, således at de sidste juleindkøb kan gøres.

Prisen inkluderer:
•  Busrejse i 4-stjernet luksusbus
•  Ophold i delt dobbeltværelse
•  3 x morgenmad
•  3 x aftensmad
•  Al transport og udflugter ifølge program
•  Dansk rejseleder
•  Skatter, afgifter samt bidrag til Rejsegarantifonden
 
Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 70 26 00 49 eller rejs@ansrejser.dk
Se Rejsekalender HER for ledige pladser til individuel rejsende.

  Rejsekalender
  24/7Koncert - Anders BlichfeldtFra 515,-
  31/7Koncert - Lune CarlsenFra 515,-
  5/8Smagen af LimfjordenFra 4.995,-
  12/8Prag - Den Gyldne StadFra 5.395,-
  12/8Smagen af VestjyllandFra 4.995,-
  12/8Smagen af Vestjylland - Hornslet SeniorerFra 4.795,-
  18/8Metal Randers til HollandFra 6.895,-
  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning