Skip to main content

Julemarked i Hamborg & Lübeck

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk

Forslag til grupperejse:
Flotte julemarkeder med alverdens julepynt, glühwein, brændte mandler og meget mere findes næppe prægtigere end i Nordtyskland og ikke mindst i Lübeck og Hamborg. Vi besøger marcipanens by Lübeck, hvor vi får lejlighed til at nyde bykernen, julemarkedet, katedralen og de flotte butikker. Der bliver også lejlighed til at opleve julemarkedet i Hamborg på denne 3 dages tur.

Program:
Dag 1 – Ankomst Bad Bramstedt
Vi kører tidligt fra Danmark, og ankommer til Bad Bramstedt sidst på eftermiddagen. Der bliver dog tid til at gå på opdagelse i området omkring hotellet.
 

Dag 2 – Julemarked og byrundtur i Hamburg
Efter morgenmaden sætter vi kursen sydpå, og storbyen ved Elben Hamburg. Vi kommer gennem Speicherstadt, området med de gamle pakhuse, ser St. Mikaelis-kirken, Rådhuset, og kommer forbi søerne Binnenalster og Aussenalster. Der vil være ophold i det smukke centrum med alle muligheder for at slentre på gågaden Mönckebergstrasse, samt nyde stemningen på julemarkedet ved Rådhuset. Herefter bliver der nogle timer på egen hånd til at nyde alle herlighederne, inden vi atter kører tilbage til vores hotel i Bad Bramstedt. Aftensmad på hotellet.

Dag 3 – Julemarked i Lübeck
Efter morgenmaden sætter vi kursen mod Lübeck. Vi starter med en kort orienterende byrundtur i Lübeck, hvor vi bl.a. kommer forbi Holstentor og den berømte Skt. Petri kirke. Byrundturen slutter i centrum, hvor julemarkedet har sit udgangspunkt. Herefter bliver der rigeligt med tid på egen hånd til at nyde alle herlighederne. Der bliver naturligvis et stop ved grænsen, således at de sidste juleindkøb kan gøres.

Prisen inkluderer:
•  Busrejse i 4-stjernet luksusbus
•  Ophold i delt dobbeltværelse
•  2 x morgenmad
•  2 x aftensmad
•  Al transport og udflugter ifølge program
•  Dansk rejseleder
•  Skatter, afgifter samt bidrag til Rejsegarantifonden
 
Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 70 26 00 49 eller rejs@ansrejser.dk
Se Rejsekalender HER for ledige pladser til individuel rejsende.

    Kontakt os
    Adresse:
    Ans Rejser A/S
    Engdahlsvej 14
    7400 Herning