Skip to main content

Julemarked i Hamburg & Lübeck

Flotte julemarkeder med alverdens julepynt, glühwein, brændte mandler og meget mere findes næppe prægtigere end i Nordtyskland og ikke mindst i Lübeck og Hamburg. Vi besøger marcipanens by Lübeck, hvor vi får lejlighed til at nyde bykernen, julemarkedet, katedralen og de flotte butikker. Der bliver også lejlighed til at opleve julemarkedet i Hamburg på denne 3 dages tur.

Program

Dag 1 – Ankomst Bad Bramstedt (A)
Vi kører tidligt fra Danmark og ankommer til Bad Bramstedt sidst på eftermiddagen. Der bliver dog tid til at gå på opdagelse i området omkring hotellet.

Dag 2 – Julemarked og byrundtur i Hamburg (M, A)
Efter morgenmaden sætter vi kursen sydpå, og storbyen ved Elben Hamburg. Vi kommer gennem Speicherstadt, området med de gamle pakhuse, ser St. Mikaelis-kirken, Rådhuset, og kommer forbi søerne Binnenalster og Aussenalster. Der vil være ophold i det smukke centrum med alle muligheder for at slentre på gå-gaden Mönckebergstrasse samt nyde stemningen på julemarkedet ved Rådhuset. Herefter bliver der nogle timer på egen hånd til at nyde alle herlighederne, inden vi atter kører tilbage til vores hotel i Bad Bramstedt. Aftensmad på hotellet.

Dag 3 – Julemarked i Lübeck (M)
Efter morgenmaden sætter vi kursen mod Lübeck. Vi starter med en kort orienterende byrundtur i Lübeck, hvor vi bl.a. kommer forbi Holstentor og den berømte Skt. Petri kirke. Byrundturen slutter i centrum, hvor julemarkedet har sit udgangspunkt. Herefter bliver der rigeligt med tid på egen hånd til at nyde alle herlighederne. Der bliver naturligvis et stop ved grænsen, således de sidste juleindkøb kan gøres.

TRYP by Wyndham, Bad Bramstedt 3***

Hotellet er dejligt, centralt beliggende på Köhlerhof og i gåafstand til byens hyggelige centrum. Hotellet har lyse og venlige værelser, badeværelser med douche og hårtørrer, satelit-tv med pay-tv, telefon, trådløst internet m.m. Hotellet har også et wellnessområde med swimmingpool, to whirlpools, finsk sauna, dampbad og fitnessrum samt to bowlingbaner der kan lejes. Se mere på www.trypbadbramstedt.com

Prisen inkluderer:

 • Busrejse i 4-stjernet luksusbus
 • Ophold i delt dobbeltværelse
 • 2 x morgenmad samt 2 x aftensmad
 • Al transport og udflugter ifølge program
 • Dansk rejseleder
 • Skatter, afgifter samt bidrag til Rejsegarantifonden

Tillæg pr. person:

 • Enkeltværelse kr. 300
 • Fast plads i bussen kr. 95

Yderligere oplysninger:


  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning