Skip to main content

Julemarked i Lübeck

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk

Forslag til grupperejse:
Det meget berømte julemarked i Lübeck er målet på vores 2-dages tur til den berømte marcipanby i det nordlige Tyskland. Selve julemarkedet i Lübeck breder sig udover hele byen, og der findes utallige boder med forfriskninger og lidt til den lille sult. Julemarkedet i Lübeck er absolut et af de mest populære og berømte julemarkeder i det nordtyske. Et kort stop for grænsehandel bliver der også tid til, inden vi atter sætter kursen mod Danmark.

Program:
Dag 1 – Julemarked i Lübeck 
Turen går ned gennem Jylland og ind i Nordtyskland. Med pause undervejs kommer vi til Lübeck over middag, og umiddelbart inden ankomst til den berømte marcipanby, får vi udleveret vores frokostsandwich. Vi starter med en kort orienterende byrundtur i Lübeck, hvor vi bl.a. kommer forbi Holstentor og den berømte Skt. Petri kirke. Byrundturen slutter i centrum, hvor julemarkedet har sit udgangspunkt. Herefter bliver der nogle timer på egen hånd til at nyde alle herlighederne. Efter indkvartering på vores centralt beliggende hotel, nyder vi vores aftensmad på en nærliggende restaurant.
 

Dag 2 – Julemarked i Lübeck samt grænsehandel
Efter morgenmaden bliver der tid til at udforske Lübeck lidt på egen hånd, og måske få gjort de sidste indkøb. Herefter sætter vi kursen nordpå, og kører videre til vores stop ved grænsen, hvor der bliver en god times tid til indkøb, inden turen det sidste stykke hjem skal tilbagelægges.

Prisen inkluderer:
•  Busrejse i 4-stjernet luksusbus
•  Ophold i delt dobbeltværelse
•  1 x morgenmad
•  1 x let frokost (sandwich)
•  1 x aftensmad
•  Al transport og udflugter ifølge program
•  Dansk rejseleder
•  Skatter, afgifter samt bidrag til Rejsegarantifonden
 
Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 70 26 00 49 eller rejs@ansrejser.dk
Se Rejsekalender HER for ledige pladser til individuel rejsende.
 

    Kontakt os
    Adresse:
    Ans Rejser A/S
    Engdahlsvej 14
    7400 Herning