Skip to main content

Julemarked i Bremen & Stade

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk 
 

Forslag til grupperejse:
Den store Marktplatz i Bremen er i adventstiden omdannet til et af Tysklands smukkeste julemarkeder. Vi skal beundre det fantastisk smukke Rådhus, som stammer tilbage fra 1400-tallet. En imponerende bygning, som sammen med den flotte 10 meter høje Rolandstatue danner en perfekt ramme. Ved Rådhuset finder vi også den berømte statue af ”Die Bremer Stadtmusikanten”. Vi kommer også forbi den hyggelige by Stade på hjemturen, og det obligatoriske stop ved grænsen er en selvfølge.

Program:
Dag 1 – Julemarked i Bremen
Turen går ned gennem Jylland og ind i Nordtyskland. Med pause undervejs kommer vi til Bremen, over middag og umiddelbart inden ankomst til Bremen med den maritime atmosfære, får vi udleveret vores frokostsandwich. Vi starter med en kort orienterende byrundtur i Bremen, hvor vi bl.a. kommer forbi Rådhuset og Roland-statuen. Byrundturen slutter i centrum, hvor julemarkedet har sit udgangspunkt. Herefter bliver der nogle timer på egen hånd til at nyde alle herlighederne.
Efter indkvartering på vores centralt beliggende hotel, nyder vi vores aftensmad på en hyggelig restaurant i Altstadt.
 

Dag 2 – Julemarked i Stade samt grænsehandel
Efter morgenmaden sætter vi kursen mod den hyggelige by Stade, hvor vi tilbringer et par timer. Herefter sætter vi kursen videre nordpå, og kører til vores stop ved grænsen, hvor der bliver en god times tid til indkøb, inden turen det sidste stykke hjem skal tilbagelægges.

Prisen inkluderer:
•  Busrejse i 4-stjernet luksusbus
•  Ophold i delt dobbeltværelse
•  1 x morgenmad, 1 x let frokost (sandwich) og 1 x aftensmad
•  Al transport og udflugter ifølge program
•  Dansk rejseleder
•  Skatter, afgifter samt bidrag til Rejsegarantifonden
 
Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 70 26 00 49 eller rejs@ansrejser.dk
Se Rejsekalender HER for ledige pladser til individuel rejsende.

    Kontakt os
    Adresse:
    Ans Rejser A/S
    Engdahlsvej 14
    7400 Herning