Skip to main content

Oplevelser i Stettin

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk 

Vi tilbyder en uforglemmelig storbyrejse til Stettin med dansk rejseleder. Vi bor på det flotte Radisson BLU Hotel 4**** i centrum af Stettin. Oplev kultur og shopping til priser, du ikke tror, kan være rigtige. Der bliver tid på egen hånd, så man kan nyde cafelivet eller gå på opdagelse. Stettin er besøgt af utallige danskere gennem de sidste 25 år, nu er det din tur til en skarp pris. I tilknytning til hotellet ligger Baltica Wellness & SPA, hvor man kan opleve en skøn atmosfære af ro og velvære. Se mere her>>

Bestil hos Ans Rejser fordi:
• Vi bor i centrum af Stettin
• 4**** hotel med halvpension
• Omfattende byrundtur i Stettin
• Dansk rejseleder 
• Mulighed for SPA og Wellness

Programmet dag for dag:
Dag 1 - Ankomst
Afgang med bus tidlig morgen fra Jylland. Vi ankommer til Stettin sidst på eftermiddagen, hvorefter vi indkvarteres på vort hotel. 
Resten af dagen til fri disposition, her når vi lige at få de første indttryk af byens hyggelige centrum. Aftensmad på hotellet er inklusiv.

Dag 2 - Byrundtur i bus og til fods
Vi tager på byrundtur i Stettin. Vi ser bl.a. den gamle bydel, Haga terrasserne, den meget store treskibede gotiske domkirke og fyrsteslottet, som kan dateres tilbage til 1300-tallet. Stettin er kendt for sine grønne områder og for floden Oder, der løber gennem byen. Vi returnerer til vores hotel igen midt på eftermiddagen. Aftensmad er inklusiv på hotellet.

Dag 3 – Udflugt til Stargard eller tid på egen hånd
Denne dag er der mulighed for at komme på en heldagsudflugt til området øst for Stettin. Efter morgenmad tager vi med bus til byen Stargard. Byen er omgivet af bymure med 4 tårne, der stammer fra det 13. århundrede. Fra Stargard kører vi nordpå mod byen Kolobrzeg ad de mindre veje og landsbyer. Vi fortsætter til Kamien Pomorski – tidligere hovedstad og bispesæde i det vestlige Pommern. Fra Kamien Pomorski går turen tilbage til Stettin, som vi når sidst på eftermiddagen / først på aftenen. 
Bemærk turen er en tilkøbsudflugt og koster kr. 95,- og skal bestilles sammen med rejsen. Alternativt kan man opleve Stettin på egen hånd. 
I forbindelse med hotellet findes et stort SPA og Wellness område (mod betaling). Aftensmad er inklusiv.

Dag 4 - Hjemrejse
Efter tidlig morgenmad kører vi igen mod Danmark med stop ved grænsen.

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 70 26 00 49 eller rejs@ansrejser.dk
Se Rejsekalender HER for ledige pladser til individuel rejsende.


    Kontakt os
    Adresse:
    Ans Rejser A/S
    Engdahlsvej 14
    7400 Herning