Skip to main content

Rejseinformation

Rejseinformation og hjælp

I forbindelse med en rejse kan der ofte forekomme en del spørgsmål, eller oplysninger du gerne vil have uddybet. Dette er siderne til alle dine rejsespørgsmål, og gennem vores rejsebestemmelse, praktiske oplysninger og ofte stillede spørgsmål, burde du kunne finde svar på de fleste spørgsmål i forbindelse med din rejse med Ans Rejser.

Hvis du ikke kan finde svar på dine spørgsmål her, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os for flere oplysninger.

Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål: Har du spørgsmål til din rejse, så kan du måske finde svaret her - blandt andre spørgsmål, som vore kunder har stillet os.

Rejseforsikring

Rejseforsikring: Efter bestilling af rejsen kan der bestilles rejseforsikring og afbestillingsforsikring. Ans Rejser henviser til vores samarbejdspartner Europæiske ERV hvor det er muligt selv at tegne den forsikringer som passer til dig og din rejse.

Om Ans Rejser

Om Ans Rejser: Historien om Ans går over 30 år tilbage, men hver dag arbejder vi på at forny og forbedre vore produkter og rejser. Så vore gæster får den helt rigtige oplevelse, der skaber varige minder. Ligesom for 30 år siden er nøgleordene, kvalitet, nærhed og god service.

Rejsebestemmelser

Rejsebestemmelser - Ans Rejser: Den fulde udgave af vores rejsebetingelser er baseret på betingelser opstillet af Danmarks Rejsebureau Forening og kan læses her

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger: Her kan du læse de praktiske oplysninger i forbindelse med bagageregler, forsikringer samt yderligere information.

Katalog 2023

Katalog 2023: Her kan du se vores katalog med en samling af de bedste rejser vi har at byde på i 2023.

Blog

Blog - Ans Rejser:

Kontakt os
Adresse:
Ans Rejser A/S
Engdahlsvej 14
7400 Herning