Skip to main content

Grupperejser til Norge

Norge – midnatsolen og nordlysets land. De smukke og afvekslende landskaber har gjort Norge til et eftertragtet land at holde ferie i. Knejsende fjelde og dybe dale, brusende elve og vandfald, der tordner ned over fjeldene. Klippekyst og klippeskær, blanke søer, skovklædte bjerge, højfjeldets gletschere og vidtstrakte tundrasletter. Dertil kommer de røde, gule og blåmalede træhuse med skiffertag. De gamle rorbuer - fiskernes lagerplads til bådene, garnerne og knivene. Tørfisk på stativer. Samerne i deres farverige dragter med rensdyrflokke; og måske en elg. Og midnatssolen i Nordnorge; den giver en særlig fortryllelse.

Fjord & Fjeld

Fjord & Fjeld: Den Norske Telemark er et eventyr af muligheder. Med sit gode klima, sin afvekslende og storslåede natur, sin rige kulturarv og mange aktiviteter har dette område i Sydnorge været et ferieparadis for alle aldre i mere end 100 år. På seks dage får vi et fortrinligt indblik i, hvad der...

Nordkap - Midnatssolens land

Nordkap - Midnatssolens land: Denne storslåede busrejse til Nordkap, midnatssolens land, starter med en fantastisk tur op gennem Sverige og Finland til Laplands skønneste og mest øde egne til rejsens højdepunkt Nordkap.

Oplevelser i Sydnorge

Busrejse til Norge - Oplevelser i Sydnorge: Book rejse til den norske telemark med Ans Rejse! Tag med på tur rundt i den norske Telemark og oplev storslåede natur, kulturarv med mere - Dansk rejseleder!

Rejsekalender
Kontakt os
Adresse:
Ans Rejser A/S
Engdahlsvej 14
7400 Herning