Skip to main content

Rejser til Tyrkiet

Tyrkiet er et af danskernes foretrukne rejsemål, og det forstår vi udmærket godt hos Ans Rejser. Her får du sol og varme 300 dage om året, kombineret med gæstfrihed og mange forskellige oplevelser. Ans Rejser er en del af Dolphin Familien der har drevet hotel og turistaktiviteter i Alanya området i over 10 år. På vore individuelle rejser til Alanya vil Jan Ørum Vermø være med som guide og vært. Han kender Tyrkiet og tyrkiske forhold bedre end de fleste. Har skrevet bogen ”Alt om Alanya”, og mange artikler om smukke steder i hele Tyrkiet lige fra Istanbul, over Kappedokien og til området omkring Kemer, Kekova, Kas og Elmali.

Nyd et dejligt ophold på lækkert hotel inkl. spændende udflugter hvor du som gæst kommer tæt på den venlige tyrkiske befolkning, og vil få uforglemmelige oplevelser i dette naturskønne og sjældent spændende historiske land.

Alanya med Jan

Alanya: Rejs med Ans Rejser til Alanya, hvor du har fornøjelsen af vores ejer, Jan Ørum som er ekspert rejseleder. Book din uforglemmelige rejse nu!

8 dage Fra 6.895,- Læs mere

Smagen af Middelhavet

Smagen af Middelhavet: Rejs med Ans Rejser til Alanya, hvor du har fornøjelsen af at opleve Tyrkiet på en hel ny måde med Smagen af Middelhavet. Book din uforglemmelige rejse nu!

8 dage Fra 7.995,- Læs mere

Musik i Alanya

Billet til vores koncerter i Alanya:

Kontakt os
Adresse:
Ans Rejser A/S
Engdahlsvej 14
7400 Herning