Skip to main content

De Danske Sydhavsøer

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk 

Ans Rejser arrangerer denne skønne rejse til nogle af de smukkeste egne i Danmark, hvor mange måske slet ikke har været endnu. På turen til Lolland, Falster, Møn og det naturskønne Sydsjælland oplever vi stemningsfulde byer, gamle herregårde og de karakteristiske hvide klinter ved Møn. Vi stifter bekendtskab med de danske øers varierede historie og ikke mindst natur. Møns Klint er uden tvivl den mest storslåede oplevelse på hele denne rundrejse i det sydlige Danmark. De lodrette hvide kridtskrænter falder dramatisk mod havet. Vi skal også forbi Fejø med lokal guide og frokost på øens kro – alt i alt en rejse til Sydhavsøerne med mange nye og for nogen ukendte oplevelser i vort eget lille kongerige. Velkommen til Sydhavsøerne.

Bestil hos Ans Rejser fordi:
• Hotel m. fantastisk beliggenhed
• Udstillingscenteret for Femern Bælt-tunellen
• Fejø med lokal guide og frokost på øens kro
• Lolland, Falster og Møn med lokal guide
 

Program dag for dag:
Dag 1 – Afrejse og udstillingscenteret for Femern Bælt-tunnelen
Turen går til Fyn, forbi Odense, H.C. Andersens fødeby, over Svendborg og videre til det naturskønne Tåsinge, der ikke uden grund kaldes ”Danmarks Have”. Undervejs nydes en morgenbakke og en lækker frokostsandwich i bussen. Vi fortsætter til Spodsbjerg, hvorfra vi sejler til Tårs på Lolland. En dejlig sejltur på knap 1 time. Fra Tårs kører vi ad smukke veje til Rødbyhavn hvor vi skal opleve udstillingscenteret for Femern Bælt-tunnelen. Udstillingen er altid bemandet med guider, som kan fortælle mere om projektet og besvare dine spørgsmål. Der er aftensmad på hotellet.

Dag 2 –  Fejø  
I dag skal vi besøge Danmarks skønneste ø, Fejø. Vi kører til Kragenæs havn, hvorfra vi sejler de ca. 20 minutter til Fejø. Her bliver vi mødt af den lokale guide, Kim Hansen, som er fastboende på øen. Kim sørger for en spændende dag, der vil give os et godt kendskab til Fejøs historie, livet som øbo og hvordan han var med til at gøre et arkæologisk fund af de verdensberømte Fejøbægre. På turen gennem Fejøs rige natur besøger vi bl.a. den lokale kirke fra 1265, den stadig fuldt funktionsdygtige mølle og Dybvig havn, der med sine smukke omgivelser danner grobund for ro til sjælen. Frokost nydes på den lokale Fejø Kro. Vi er tilbage på hotellet sidst på eftermiddagen. Aftensmad inkl. på hotellet.

Dag 3 – Lolland, Falster og Dodekalitten
Kl. 09.00 kommer vores lokale guide, Tine på hotellet og hun vil de næste 2 dage tager sig kyndigt af os. Vi starter med at gå til Maribo Domkirke og klosteret med diverse fortællinger og rundvisning. Den gotiske domkirke er fra 1400-tallet og her ligger Leonora Christine begravet. Vi tager en rundvisning i Maribo og tager herefter bussen til Nykøbing Falster, Falsters største by, og en overraskende hyggelig typisk købstad. Efter en mindre rundvisning er der tid til at nyde de hyggelige brolagte stræder, hvor der er flere gode handlemuligheder og restauranter.
Herefter kører vi tilbage til Lolland, via Nysted, hvor vi gør stop ved det gamle rådhus. Her kan vi hver fulde time høre det fine klokkespil. Vi fortsætter søndenom til Dodekalitten. Med udsigt over Smålandsfarvandet står de 12 stenstøtter. Disse flotte skulpturer er placeret midt i et landskab, der er fuldt af historie, og med den rumlige elektroakustiske musik, der klinger inde i cirklen, skabes til sammen et fantastisk monument. Dette kunstværk er et vartegn for Lolland og en enestående oplevelse. Middag på hotellet.

Dag 4 – Gåsetårnet og Møns Klint
Efter morgenmaden venter nye oplevelser. Turen starter med kørsel over den nye Farøbro, over Bogø inden vi kommer til Fanefjord kirke. Man taber næsten pusten, når man træder ind i kirken og ser den fornøjelige bibelske graffiti. Turen går nu til Møns Klint, hvor der bliver ophold ved de karakteristiske hvide klinter. I Stege, Møns hovedstad, kører vi en kort byrundtur forbi fæstningsanlægget, voldene, og Mølleporten. Her vil der være tid til frokost inden vi kører til Vordingborg, hvor vi besøger Gåsetårnet med den forgyldte gås på toppen og ruinerne fra den gamle borg. Herefter starter hjemrejsen over Storebælt.

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 70 26 00 49 eller rejs@ansrejser.dk
Se Rejsekalender HER for ledige pladser til individuel rejsende.

 


  Rejsekalender
  24/7Koncert - Anders BlichfeldtFra 515,-
  31/7Koncert - Lune CarlsenFra 515,-
  5/8Smagen af LimfjordenFra 4.995,-
  12/8Prag - Den Gyldne StadFra 5.395,-
  12/8Smagen af VestjyllandFra 4.995,-
  12/8Smagen af Vestjylland - Hornslet SeniorerFra 4.795,-
  18/8Metal Randers til HollandFra 6.895,-
  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning