Skip to main content

Julemarked i Hamborg

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk 
 

Forslag til grupperejse: 
Hamborg er byen, der favner det hele med havn og kanaler, spændende bydele, shopping og ikke mindst et blomstrende kulturopbud. På denne tur bor vi på hyggeligt hotel nord for Hamborg. Vi besøger den smukke by med ankomst via højbroen over frihavnen og nyder udsigten. Et kort stop for grænsehandel bliver der også tid til, inden vi atter sætter kursen mod Danmark.

Program:
Dag 1 – Julemarked i Hamborg
Turen går ned gennem Jylland og ind i Nordtyskland. Med pause undervejs kommer vi til Hamborg over middag, og umiddelbart inden ankomst til storbyen ved Elben får vi udleveret vores frokostsandwich. Vi kommer gennem Speicherstadt, området med de gamle pakhuse, ser St. Mikaelis-kirken, Rådhuset, og kommer forbi søerne Binnenalster og Aussenalster. Der vil være ophold i det smukke centrum med alle muligheder for at slentre på gågaden, Mönckebergstrasse, samt nyde stemningen på julemarkedet ved Rådhuset. Efter indkvartering på vores hotel nyder vi vores aftensmad.
 

Dag 2 – Julemarked i Hamborg samt grænsehandel
Efter morgenmaden bliver der tid til at udforske Hamborg lidt på egen hånd, og måske få gjort de sidste indkøb.Herefter sætter vi kursen nordpå, og kører videre til vores stop ved grænsen, hvor der blive en god times tid til indkøb, inden turen det sidste stykke hjem skal tilbagelægges.

Panorama Inn Hotel 3***

Dette 3-stjernede hotel ligger i bydelen Billstedt øst for bymidten i Hamborg. Der tilbydes desuden hyggelige værelser og lejligheder. Værelserne har satellit-tv og naturligvis eget bad og toilet. WiFi tilbydes mod et tillægsgebyr. Butikscenteret Billstedt Center, hvor der findes en vifte af butikker, ligger blot et par skridt fra Panorama Inn. Det er også muligt at slappe af med en drink i baren på søsterhotellet Hotel Panorama, der ligger overfor Panorama Inn. Se mere på www.panorama-hotels-hamburg.de

Prisen inkluderer:
•  Busrejse i 4-stjernet luksusbus
•  Ophold i delt dobbeltværelse
•  1 x morgenmad, 1 x let frokost (sandwich) og 1 x aftensmad
•  Al transport og udflugter ifølge program
•  Dansk rejseleder
•  Skatter, afgifter samt bidrag til Rejsegarantifonden
 
Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 70 26 00 49 eller rejs@ansrejser.dk
Se Rejsekalender HER for ledige pladser til individuel rejsende.

    Kontakt os
    Adresse:
    Ans Rejser A/S
    Engdahlsvej 14
    7400 Herning