Skip to main content

Julemarked i Hamburg

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk 
 

Hamburg er byen, der favner det hele med havn og kanaler, spændende bydele, shopping og ikke mindst et blomstrende kulturopbud. På denne tur bor vi på hyggeligt hotel nord for Hamburg. Vi besøger den smukke by med ankomst via højbroen over frihavnen og nyder udsigten. Et kort stop for grænsehandel bliver der også tid til, inden vi atter sætter kursen mod Danmark.

Program

Dag 1 – Julemarked i Hamburg (A)
Turen går ned gennem Jylland og ind i Nordtyskland. Med pause undervejs kommer vi til Hamburg over middag og umiddelbart inden ankomst til storbyen ved Elben får vi udleveret vores frokostsandwich.
Vi kommer gennem Speicherstadt, området med de gamle pakhuse, ser St. Mikaelis-kirken, Rådhuset, og kommer forbi søerne Binnenalster og Aussenalster. Der vil være ophold i det smukke centrum med alle muligheder for at slentre på gå-gaden Mönckebergstrasse samt nyde stemningen på julemarkedet ved Rådhuset. Efter indkvartering på vores hotel nyder vi vores aftensmad.

Dag 2 – Julemarked i Hamburg samt grænsehandel (M)
Efter morgenmaden bliver der tid til at udforske Hamburg lidt på egen hånd, og måske få gjort de sidste indkøb.Herefter sætter vi kursen nordpå, og kører videre til vores stop ved grænsen, hvor der blive en god times tid til indkøb, inden turen det sidste stykke hjem skal tilbagelægges.

Panorama Inn Hotel 3***

Dette 3-stjernede hotel ligger i bydelen Billstedt øst for bymidten i Hamborg. Der tilbydes desuden hyggelige værelser og lejligheder. Værelserne har satellit-tv og naturligvis eget bad og toilet. WiFi tilbydes mod et tillægsgebyr. Butikscenteret Billstedt Center, hvor der findes en vifte af butikker, ligger blot et par skridt fra Panorama Inn. Det er også muligt at slappe af med en drink i baren på søsterhotellet Hotel Panorama, der ligger over for Panorama Inn. Se mere på www.panorama-hotels-hamburg.de

Prisen inkluderer:

 • Busrejse i 4-stjernet luksusbus
 • Ophold i delt dobbeltværelse
 • 1 x morgenmad, 1 x let frokost (sandwich) og 1 x aftensmad
 • Al transport og udflugter ifølge program
 • Dansk rejseleder
 • Skatter, afgifter samt bidrag til Rejsegarantifonden

Tillæg pr. person:

 • Enkeltværelse
 • Fast plads i bussen

  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning