Skip to main content

Rejser i Danmark

Vores eget Kongerige Danmark – det mindste land i Skandinavien - er absolut et besøg værd. Fra det idylliske Skagen, over Kongens København, til solskinsøen Bornholm. Danmark er et fladt land med grønne bøgeskove, et utal af smukke øer, bløde højdevariationer og en kystlængde på hele 7.314 kilometer. Her findes de dejligste fine sandstrande, kridtklinter og klippeskær. Det rød-hvide dannebrosflag vejrer i vinden ved de smukke kongeslotte, de store herresæder og i de små idylliske landsbyer. Den skinnende sol og lyseblå himmel giver et specielt lys. Sommeren er lun, sandet er hvidt, vandet er salt. Danmark når det er dejligst.

Smagen af Danmark er en helt unik gastronomisk sanserejse over flere dage. Her skal vi besøge flere ildsjæle, hvor dine smagsløg og duftesansen er i særligt fokus. En oplevelse udover det sædvanlige i vores eget Kongerige Danmark.   

Smagen af Danmark

Smagen af Danmark: Kom med på en unik rejse med Ans Rejser hvor lokale oplevelser og smage er i centrum. Ans Rejser - Det´ dansk, det´ dejligt!

5 dage Fra 4.995,- Læs mere

Hotel Højskole på Dolphin Hotel Herning

Hotel Højskole på Dolphin: Kom med på en unik rejse med Ans Rejser hvor lokale oplevelser, musik og kunst er i centrum.

5 dage Fra 5.495,- Læs mere

Bornholm

Bornholm: Oplev hele Danmarks ferieø. Ferie på Bornholm har en særlig stemning. Bestil din rejse til Bornholm hos Ans Rejser.

5 dage Fra 4.995,- Læs mere

Smagen af Limfjorden

Smagen af Limfjorden: Kom med på en enestående rejse, hvor lokale oplevelser og smage er i centrum. Ans Rejser - Det´ dansk, det´ dejligt!

5 dage Fra 4.995,- Læs mere

Cirkusrevyen 2023

Cirkusrevyen 2023: Kom med til Cirkusrevyen på Dyrehavsbakken. På anden dagen skal vi se dejlige Bogense og besøge Erik Menveds Kro.

2 dage Fra 2.395,- Læs mere

Festlige København

Festlige København: Kom med på 3 døgn med glade og forrygende oplevelser i Festlige København. Cirkusrevy, Anders Bircow som guide i København og byrundtur i Bogense

3 dage Fra 3.795,- Læs mere

Walk and Talk

Walk and Talk: Kom med på en spændende ny rejse med et anderledes samvær med hyggelige snakke og anderledes oplevelser. Bestil din rejse hos Ans Rejser!

Smagen af Vestjylland

Smagen af Vestjylland er krydret med god mad og drikke, smuk og barsk natur, samt rigtig gode fortællere der vil indføre os i den helt særlige kultur der opstår, når man lever med Vesterhavet som nabo.

5 dage Fra 4.995,- Læs mere

Smagen af Sydhavsøerne

Smagen af Sydhavsøerne: Kom med på en unik rejse i 2023 med Ans Rejser hvor lokale oplevelser og smage er i centrum. Bestil din rejse til Smagen af Sydhavsøerne nu!

Sommer Højskole

Sommer Højskole på Dolphin: Kom med på en unik rejse med Ans Rejser hvor lokale oplevelser, musik og kunst er i centrum.

Smagen af Jul

Smagen af Jul: Kom med på en dejlig rejse med Ans Rejser. Julehygge, sang, musik, foredrag og udflugter i en rejse.

Rejsekalender
10/4Smagen af VestjyllandFra 4.995,-
17/4RomFra 7.395,-
23/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
23/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
23/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
24/4Smagen af LimfjordenFra 4.995,-
25/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
Kontakt os
Adresse:
Ans Rejser A/S
Engdahlsvej 14
7400 Herning