Skip to main content

Rejser i Danmark

Vores eget Kongerige Danmark – det mindste land i Skandinavien - er absolut et besøg værd. Fra det idylliske Skagen, over Kongens København, til solskinsøen Bornholm. Danmark er et fladt land med grønne bøgeskove, et utal af smukke øer, bløde højdevariationer og en kystlængde på hele 7.314 kilometer. Her findes de dejligste fine sandstrande, kridtklinter og klippeskær. Det rød-hvide dannebrosflag vejrer i vinden ved de smukke kongeslotte, de store herresæder og i de små idylliske landsbyer. Den skinnende sol og lyseblå himmel giver et specielt lys. Sommeren er lun, sandet er hvidt, vandet er salt. Danmark når det er dejligst

Smagen af Danmark

Smagen af Danmark: Kom med på en unik rejse med Ans Rejser hvor lokale oplevelser og smage er i centrum. Ans Rejser - Det dansk, det dejligt!,

5 dage Fra 3.995,- Læs mere

Smagen af Sydhavsøerne

Smagen af Syhavsøerne: Kom med på en unik rejse med Ans Rejser hvor lokale oplevelser og smage er i centrum. Ans Rejser - Det dansk, det dejligt!,

4 dage Fra 3.995,- Læs mere

Solskinsøen Bornholm

Busrejse til Solskinsøen Bornholm: Oplev hele Danmarks ferieø, Bornholm med Dueodde strand, Krøllebølle, bornholmske sild, Christiansø og Frederiksø. Ferie på Bornholm har en særlig stemning. Vi arrangerer hele din ferie på Bornholm.

5 dage Fra 4.995,- Læs mere

Genforeningsturen

Busrejse til Sønderjylland og Slesvig: Oplev Genforeningsturen med Ans Rejser. Vi rejser til skønne Sønderjylland og Slesvig med luksusbus.

3 dage Fra 2.295,- Læs mere

Cirkusrevyen 2021

Busrejse til Cirkusrevyen 2021: Oplev Cirkusrevyen på Dyrehavsbakken. I år bliver Ulf Pilgaards 40 års jubilæum og hans sidste optræden.

2 dage Fra 2.195,- Læs mere

Busrejse til De Danske Sydhavsøer - 3 dage

Busrejse til De Danske Sydhavsøer: Ans Rejser arrangerer denne skønne rejse til nogle af de smukkeste egne i Danmark. På turen til Lolland, Falster, Møn og det naturskønne Sydsjælland oplever vi stemningsfulde byer.

3 dage Fra 2.995,- Læs mere

Skagen & Læsø

Busrejse til Skagen & Læsø: Hold ferie i Danmarks nordligste by Skagen. Desuden kommer vi på denne tur også til Læsø.

3 dage Fra 2.995,- Læs mere

Sprogø & Nyborg

Endagstur til Sprogø og Nyborg: Vi skal på en helt unik tur til Sprogø hvor der blandt andet er et fantastisk dyreliv. Dagligt kommer her kun de få der arbejder ved Sund & Bælt.

Rømø med Vadehavshotdog

Unik guidet tur på Rømø med Vadehavshotdog: Vi kører over Rømø Dæmningen til vadehavsøen Rømø, der ligger ca. 10 km ude i Nordsøen. På ø rundturen kommer vi til Havneby og feriestedet Lakolk. Vi hører undervejs om øens historie, naturen og beboerne. Vi kigger på strandengsdannelse samt smager på no...

1 dag Fra 595,- Læs mere

Bogense og Gyldensteen

Endagstur til Gyldensteen Gods, Bogense og Erik Menveds Kro: Vi starter vores oplevelser på Gyldensteen Gods som er Danmarks største producent af spiseløg, græskar og æbler. Vi får en unik rundtur hvor vi får mulighed for at se hidtil lukkede områder af Gyldensteen Park.

Juletur i Danmark

Juletur i Danmark: Når december nærmer sig, daler julen ned over Danmark. På denne 4-dages julerejse har du mulighed for at opleve landets hyggeligste julemarkeder. Turen kombinerer magiske juleboder med skøn livemusik, et afslappende ophold og lækre madoplevelser.

4 dage Fra 3.395,- Læs mere
Kontakt os
Adresse:
Ans Rejser A/S
Engdahlsvej 14
7400 Herning