Skip to main content

Rejser i Danmark

Vores eget Kongerige Danmark – det mindste land i Skandinavien - er absolut et besøg værd. Fra det idylliske Skagen, over Kongens København, til solskinsøen Bornholm. Danmark er et fladt land med grønne bøgeskove, et utal af smukke øer, bløde højdevariationer og en kystlængde på hele 7.314 kilometer. Her findes de dejligste fine sandstrande, kridtklinter og klippeskær. Det rød-hvide dannebrosflag vejrer i vinden ved de smukke kongeslotte, de store herresæder og i de små idylliske landsbyer. Den skinnende sol og lyseblå himmel giver et specielt lys. Sommeren er lun, sandet er hvidt, vandet er salt. Danmark når det er dejligst.

Smagen af Danmark er en helt unik gastronomisk sanserejse over flere dage. Her skal vi besøge flere ildsjæle, hvor dine smagsløg og duftesansen er i særligt fokus. En oplevelse udover det sædvanlige i vores eget Kongerige Danmark.   

Smagen af Danmark

Smagen af Danmark: Kom med på en unik rejse med Ans Rejser hvor lokale oplevelser og smage er i centrum. Ans Rejser - Det dansk, det dejligt!,

5 dage Fra 3.995,- Læs mere

Hotel Højskole på Dolphin Hotel Herning

Hotel Højskole på Dolphin: Kom med på en unik rejse med Ans Rejser hvor lokale oplevelser, musik og kunst er i centrum. Ans Rejser - Det dansk, det dejligt!,

5 dage Fra 4.995,- Læs mere

Cirkusrevyen 2022

Busrejse til Cirkusrevyen 2022: Oplev Cirkusrevyen på Dyrehavsbakken. På anden dagen skal vi se smukke Bogense og besøge Erik Menveds Kro.

2 dage Fra 2.395,- Læs mere

Bornholm

Busrejse til Bornholm: Oplev hele Danmarks ferieø, Bornholm med Dueodde strand, Krøllebølle, bornholmske sild, Christiansø og Frederiksø. Ferie på Bornholm har en særlig stemning. Vi arrangerer hele din ferie på Bornholm.

5 dage Fra 4.995,- Læs mere

De Danske Sydhavsøer

Busrejse til De Danske Sydhavsøer: Ans Rejser arrangerer denne skønne rejse til nogle af de smukkeste egne i Danmark. På turen til Lolland, Falster, Møn og det naturskønne Sydsjælland oplever vi stemningsfulde byer.

Løvfaldstur til Ebeltoft

Bustur til Fregatten Jylland, med historie og lækkert mad på Restaurant Mellem Jyder, som går helt tilbage til år 1610.

Skagen & Læsø

Busrejse til Skagen & Læsø: Hold ferie i Danmarks nordligste by Skagen. Desuden kommer vi på denne tur også til Læsø.

Tønder Julemarked

Smag og duft julen i Tønder, tag på julemarkedet og få julebuffet på den historiske Schackenborg Slotskro

1 dag Fra 525,- Læs mere

Juletur i Danmark

Juletur i Danmark: Når december nærmer sig, daler julen ned over Danmark. På denne 4-dages julerejse har du mulighed for at opleve landets hyggeligste julemarkeder. Turen kombinerer magiske juleboder med skøn livemusik, et afslappende ophold og lækre madoplevelser.

4 dage Fra 3.395,- Læs mere
Kontakt os
Adresse:
Ans Rejser A/S
Engdahlsvej 14
7400 Herning