Skip to main content

Schwarzwald - Bjergområdet på grænsen

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk 
 

Forslag til grupperejse:
Schwarzwald, bjergområdet på grænsen mellem Tyskland og Schweiz, har gennem mange år været et af Tysklands mest elskede turistmål. Det smukke landskab, med bjerge på ca 1.000 meters højde, de mange små maleriske byer, samt den centrale beliggenhed for spændende udflugter, har givet området mange besøgende. Vi bor i den charmerende by Oberhammersbach i nærheden af Offenburg, i det vestlige Schwarzwald. Typisk sydtysk by med mange charmerende bindingsværkbygninger.

Bestil hos Ans Rejser fordi:
•  Stamhotel i Oberhammersbach
•  Tre lande på én rejse
•  Besøg i Rothenburg ob der Tauber
•  Oplev det spektakulære Rheinfall i Schweiz

Programmet dag for dag:
•  Dag 1 – Afrejse
•  Dag 2 – Besøg i Heidelberg
•  Dag 3 – Udflugt til historiske Freiburg
•  Dag 4 – Donau´s udspring og Rheinfall i Schweiz
•  Dag 5 – Udflugt til Alsace
•  Dag 6 – Stop i Rothenburg
•  Dag 7 – Hjemrejse

Dag 1 – Afrejse
Vi kører fra Danmark om morgenen, og kører til vores overnatningshotel i Tyskland.

Dag 2 – Besøg i Heidelberg
Efter et godt morgenmåltid kører vi til Heidelberg. Denne berømte og smukke universitetsby ved Neckar floden er absolut et besøg værd. Vi ser centrum, nogle af de gamle universitetsbygninger, ligesom vi vil aflægge Heiligengeistkirken et besøg. Vi forsætter til Offenburg, og frem til vort hotel i Oberhammersbach.

Dag 3 – Udflugt til historiske Freiburg
Vi kører til Freiburg, der efter reformationen har været centrum for katolikker i området, og efter 2. verdenskrigs afslutning genopført med gamle huse i stil med de oprindelige fra 1400-tallet. Der er tid til at besøge domkirken, og byen på egen hånd, hvor man bl.a. kan vælge at gå lidt rundt i den gamle bydel. Efter opholdet i Freiburg går turen tilbage til Oberhammersbach, og vort hotel.

Dag 4 – Donau´s udspring og Rheinfall i Schweiz
En smuk tur ned gennem Schwarzwald, forbi Donaueschingen, hvor Donau floden starter. Vi kører ind i Schweiz og frem til Schaffhausen. Her besøger vi Europas mægtigste vandfald. Rheinfall er på dette sted 150 meter bred, og styrter ned over høje kalkklipper. Et betagende syn. Vi er tilbage ved vort hotel sidst på dagen.

Dag 5 – Udflugt til Alsace
Vi kører mod vest, passerer Rhinen og frem til den utroligt charmerende by, Colmar. Byen er indbegrebet af charme og hovedbyen i Alsace. Vi kører en rundtur i byen med det lille tog, og ser bl.a. den smukke kirke, området Lille Venedig m.v. Om eftermiddagen kører vi ad den berømte ”Vinruten”, og der bliver gjort et stop hos en vinbonde. Her ser vi vinmarkerne, bliver vist rundt i produktionsområdet, og smager selvfølgelig på de gode vine.

Dag 6 – Stop i Rothenburg
Vi sætter kursen nordpå, og dagens første stop bliver den romatiske by Rothenburg ob der Tauber. Her bliver der mulighed for besøg i den verdensberømte julelandsby, ”Käthe Wohlfahrt”. Desuden bliver der tid på egen hånd i byen, inden vi kører det sidste stykke til vores overnatningshotel omkring Kassel.

Dag 7 – Hjemrejse
Efter morgenmaden kører vi det sidste stykke mod Danmark.

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 70 26 00 49 eller rejs@ansrejser.dk
Se Rejsekalender HER for ledige pladser til individuel rejsende.


    Kontakt os
    Adresse:
    Ans Rejser A/S
    Engdahlsvej 14
    7400 Herning