Skip to main content

Sommer i Østrig

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk

Har du lyst til at rejse til Østrig med de smukke alper, stejle klipper og de festlige indslag som leder-hosen, tyrolerhat og jodlen? En rejse til Alpelandet med Ans Rejser er nemlig samtidig med det festlige og sociale, en tur hvor man kan nyde den storslåede natur, den klare alpeluft og den særlige ro, man finder i disse smukke bjerge. Vores rejse til Østrig har base i byen, Bruck for foden af Østrigs højeste bjerg, Grossglockner .

Bestil hos Ans Rejser fordi:
• Se Mozart´s fødehjem i Salzburg
• Bestig Østrigs's højeste bjerg
• Oplev fascinerende Hallstatt
• Vi bor på Gasthof i alpestil

Programmet dag for dag:
Dag 1 – Afrejse
Vi kører fra Danmark om morgenen og frem til vores overnatningshotel i Midttyskland. 

Dag 2 – Bruck
Morgenmad på hotellet og videre det sidste stykke ned til Lukashansl Hotel Gasthof, som bliver vores base under hele opholdet i Østrig. Efter indkvartering, tager vi med rejselederen på en lille orienterende byrundtur i byen. Aftensmad på hotellet. 

Dag 3 – Liechtensteinklamm, St. Johann og Bad Gastein
Liechtensteinklamm er en af Østrigs mange storslåede bjergslugter, hvor vandet gennem årtusinder har arbejdet sig ned i bjergmassivet. Vi skal ind i slugten, hvor man har anlagt stier og gangbroer, hvorfra man kan opleve det fantastiske natursceneri. Vi kører herefter op til Alpendorf, og nyder den skønneste udsigt udover bjergene og dalen. Herefter går turen ind til St. Johann im Pongau med den berømte domkirke. Vi kører herefter til kurbyen Bad Gastein. Tidligere var Bad Gastein kendt som byen, hvor kejsere og konger tog på kurophold. Byen har da også beholdt en stor del af sin charme, med stejle gader og omkranset af høje bjerge. I centrum af Bad Gastein falder det 341 meter høje vandfald, ned gennem Bad Gastein i flere etager og er byens vartegn. Vandet kommer fra de mange mindre bække længere oppe i dalen og bruser under en bro og ned i dalen, hvor den bliver til Gasteiner Ache. 

Dag 4 – Grossglockner og stop i Zell am See
I dag går turen op ad den berømte Grossglockner-højalpevej med de utallige hårnålesving og storslåede panoramaer. Vi kører helt op til Franz-Josefs-Höhe, hvor der bliver et ophold. Her er udsigten helt fantastisk smuk til Østrigs højeste bjerg, Grossglockner, og den evige sne. Herefter kører vi ned ad bjerget igen og frem til den charmerende by Zell am See, som ligger smukt ved søen. Vi tager rundt i gågadesystemet til fods, og der bliver også lidt tid på egen hånd. Sidst på eftermiddagen sætter vi atter kursen mod vores hotel. 

Dag 5 – Byrundtur Salzburg
Efter morgenmad skal vi på udflugt til Salzburg, den smukke by, som var Mozart´s fødeby. Vi kører ind til centrum af Salzburg, en rigtig hyggelig by med et utal af seværdigheder. Den måske største seværdighed af dem alle er borgen Hohensalzburg, som ligger højt og flot over byen. Til fods kommer vi rundt i den centrale del af Salzburg, hvor vi bl.a. ser domkirken med den barokke facade, Residenspladsen, Getreidegasse med de mange smedejernsskilte samt Mozarts fødehjem. Der bliver også tid på egen hånd, inden vi kører tilbage til vores hotel sidst på eftermiddagen. 

Dag 6 – Udflugt til Hallstatt 
Efter morgenmad går turen ca. 2 timers kørsel nordøstpå, til den lille fascinerende by Hallstatt. Her er flere muligheder - besøge saltminen, tage med tandhjulsbane til udsigtspunktet Rudolfturm, sejle en tur på Hallstättersøen, besøge byens ”Beinhaus” eller bare nyde den dejlige søpromenade og den hyggelige by. Der er mange restauranter og cafeer i byen. Sidst på eftermiddagen sætter vi atter kursen mod Bruck. 

Dag 7 – Op gennem Tyskland
Efter morgenmaden checker vi ud fra vores hotel og sætter kursen op gennem det sydlige Tyskland. Vi ankommer til vores overnatningshotel i Midttyskland først på aftenen, og efter indkvartering er der aftensmad.

Dag 8 – Hjemkomst
Efter morgenmad kører vi det sidste stykke hjem mod Danmark - naturligvis med stop for grænsehandel.

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 70 26 00 49 eller rejs@ansrejser.dk
Se Rejsekalender HER for ledige pladser til individuel rejsende.


    Kontakt os
    Adresse:
    Ans Rejser A/S
    Engdahlsvej 14
    7400 Herning