Skip to main content

Busrejse til Misdroy - Den Polske Riviera

Misdroy var en af de første kurbyer i området, og efter en lang periode med stilstand efter 2. Verdenskrig er byen nu ved at genfinde sin plads i kurtraditionen. De gamle, statslige parker, palæer og pragtvillaer bliver lige så stille sat smukt i stand igen. Med et lille turisttog kan man køre en runde gennem Misdroy. I udkanten af byen ligger en af områdets nyere attraktioner, en miniaturepark med en masse flotte modeller af de vigtigste bygningsværker, der findes rundt om Østersøen. Vores eget Rosenborg Slot er også med. Det kan anbefales at hygge dig ved den lange promenade i Misdroy. Her findes masser af spisemuligheder og mange butikker og boder, hvor du kan gøre en god handel. Prisniveauet ligger stadigvæk lidt under det danske. På byens lange mole ligger der flere cafeer, hvor man kan tage en kaffepause, og der er flere muligheder for at tage på en sejltur til eksempelvis Usedom. Du kan også spadsere en tur ad Walk of Fame, som er et smukt anlæg med statuer af kendte kunstnere. Anlægget ligger ned til stranden og promenaden. Misdroy ligger desuden lige op til Wolin Nationalpark, hvor der er en lang række gode vandreruter.

Bestil hos Ans Rejser fordi:
• Havudsigt fra alle værelser*
• Udflugt til vikingebyen, Jomsborg
• Fri adgang til hotelles SPA afdeling
• Rabat på 500 kr. pr. person til Ældre Sagens medlemmer

*Se billeder af det smukke hotel ved at klikke på hotel linket længere nede på siden

Programmet dag for dag:
Dag 1 – Udrejse og ankomst
Dag 2 – Tid til ro og wellness
Dag 3 – Wolin, Jomsborg og Kamień Pomorski
Dag 4 – Tid til ro og wellness eller tur til Stettin (tilkøb)
Dag 5 – Hjemrejse

Det betyder i alt sin enkelthed at hvis du har booket en rejse som aflyses pga. Udenrigsministeriets rejsevejledninger / grundet covid-19 får du dit indbetalte beløb tilbage direkte fra Ans Rejser indenfor 7 hverdage.

Herunder findes en printvenlig version af rejsen med programmet i pdf-version:
 

Misdroy-rejse_pdf


  Se det fulde program

  Dag 1 – Udrejse og ankomst 
  Efter opsamling i Jylland, på Fyn og Sjælland sætter vi kursen mod Ystad i Sverige hvor vi skal med færge direkte til den polske by, Swinioujcue. Ved ankomst er der blot 10-15 min kørsel til vores hotel i Misdroy.

  Dag 2 - Tid til ro og wellness 
  I den idylliske kurby, Misdroy er der gode muligheder for enten at slappe helt af med wellness på hotellet og/eller opleve nærområdet.  Det kan anbefales at hygge sig ved den lange promenade i Misdroy. Her findes masser af spisemuligheder og mange butikker og boder, hvor du kan gøre en god handel. Prisniveauet ligger stadigvæk under det danske. På byens lange mole ligger der flere cafeer, hvor man kan tage en kaffepause, og der er flere muligheder for at tage på en sejltur til eksempelvis Usedom. Du kan også spadsere en tur ad Walk of Fame, som er et smukt anlæg med statuer af kendte polske kunstnere. Anlægget ligger ned til stranden og promenaden. Misdroy ligger også lige op til Wolin Nationalpark, hvor der er en lang række gode vandreruter.
  Du kan også besøge byens voksmuseeum og få taget et billede med berømtheder såsom Brad Pitt eller Albert Einstein. I udkanten af byen ligger et af områdets nyere attraktioner, en miniaturepark med en masse flotte modeller af de vigtigste bygningsværker, der findes rundt om Østersøen. Vores eget Rosenborg Slot er også med.

   

  Dag 3 – Wolin, Jomsborg og Kamień Pomorski 
  Vi skal i dag til byen Wolin, der har givet navn til øen vi bor på. Den sagnomspundne vikingeby Jomsborg skulle have ligget her og efter sigende være grundlagt af den danske konge Harald Blåtand, som også døde her. Byen er blevet rekonstrueret, og vi kan se, hvordan man forestiller sig, at en by har set ud omkring år 1000. Til forskel fra så mange andre museer er det her muligt at sidde i møblerne, bruge værktøjet og i det hele taget få et godt indblik i, hvordan Jomsborg-vikingerne levede. Næste stop er den historiske by, Kamień Pomorski som er en af de ældste byer i Vestpommeren. Distriktshovedstaden blev allerede i år 1175 udpeget til bispesæde og beholdt den status helt frem til 1972, hvor ærkebispesædet Szczecin-Kamien blev etableret i Szczecin. Domkirken i Kamien er i dag fortsat centrum for religiøse og kulturelle aktiviteter i Vestpommern. Kirken er også kendt for sit vidunderlige og værdifulde orgel fra det 17. århundrede. Siden 1965 er der hvert år blevet afholdt en international festival for kammer- og orgelmusik i domkirken. Efter et par timer i den idylliske by kører vi via kystvejen tilbage til Misdroy.

   

  Dag 4 – Tid til ro og wellness eller udflugt til Stettin (tilkøb)
  Skal der slappes af eller opleves på egen hånd i Misdroy henvises der til teksten for dag 2. Skal du med til Stettin kører vi et par timer på motorvej. Til fods og i bus ser vi bl.a. den gamle bydel, Haga terrasserne, den meget store treskibede gotiske domkirke og fyrsteslottet, som kan dateres tilbage til 1300-tallet. Stettin er kendt for sine grønne områder og for floden Oder, der løber gennem byen.
  Vi returnerer til vores hotel igen midt på eftermiddagen.

  Dag 5 - Hjemrejse
  Efter morgenmad sætter vi kursen mod Danmark – samme rute som da vi ankom.

  Afgange og priser

  AfrejseAfrejsestedRejselængdeHotelLedige pladserPris
  05-09-2022 - se afgangstiderBus5Hotel Vienna House Amber Baltic Mere end 83.995,-BestilMere information
  03-10-2022 - se afgangstiderBus5Hotel Vienna House Amber Baltic Mere end 83.995,-BestilMere information

  Hotel

  Hotel Vienna House Amber Baltic
  Hotel Vienna House Amber Baltic
  Det 4-stjernede Vienna House Amber Baltic Miedzyzdroje hotel ligger skønt på den Polske ø Wolin. Placeringen alene er grund nok til et besøg, da hotellet ligger ud til de fantastiske sandstrande ved R...
  Rejsekalender
  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning