Skip to main content

Bayern & Hitlers Ørnerede

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk 
 

Forslag til grupperejse:
Wunderschöne München og omegn byder ikke kun på oktoberfest, skisport og veldrejede serveringer. Tag med på en sanserig rejse til Sydtysklands betagende omgivelser, hvor vi sammen skal opleve eminent natur, verdensberømte kongeslotte, storbyens brus, tysk romantik og meget andet. 8 dage med oplevelser for krop og sjæl, hvor pulsen kommer både op og ned - på rolig vis.  

Bestil hos Ans Rejser fordi:
•  Centralt hotel i Garmisch-Partenkirchen
•  Oplev spetakulære Schloss Neuschwanstein og Ørnereden
•  Alle udflugter inkluderet

Program dag for dag:
Dag 1 - Afrejse & Kassel
Vi passerer den dansk-tyske grænse først på formiddagen, og fortsætter med behørige pauser til vores overnatningshotel i Kassel. Efter aftensmaden i Kassel er der mulighed for, hvis tiden tillader det, en tur til slottet Wilhelmshöhe, hvor vi vil lade os betage af den imponerende bjergpark (verdens næststørste) med et af verdens længste kunstige vandfald, hvor fontænen springer i 52 meters højde, når den er aktiv. Ved øverste ende af bjergparken står den mægtige Herkulesstatue (den græske halvgud Heracles) – både slottet og parken er siden 2013 på Unescos verdenskulturarvsliste.

Dag 2 - Garmisch-Partenkirchen
Efter morgenmaden fortsætter vi mod vintersportsbyen Garmisch-Partenkirchen syd for München, hvor vi skal bo de næste fem nætter. Hvis tiden tillader, går vi på opdagelse i byen sidst på eftermiddagen eller efter middagen. Eller du kan tage tandhjulsbanen op på Tysklands højeste bjerg Zugspitze, 2962 m højt.

Dag 3 - Füssen
På vores første udflugtsdag kører vi til den mystiske kong Ludwig den 2.`s slot i udkanten af Alperne. Schloss Linderhof er kongens lille perle af et rokokkoslot, hvor vi skal på en guidet rundtur. Vi skal også på rundvisning i Schloss Neuschwanstein i nærheden af byen Füssen, – et eventyrslot på en alpetop, og noget af det mest romantiske, man kan forestille sig – simpelthen indbegrebet af tysk romantik. Næsten lige på den anden side af vejen ligger hans fars slot Hohenschwangau. På vejen hjem til hotellet kører vi et stykke ad ”die romantische Strasse”, Tysklands mest elskede ferievej.

Dag 4 - Oberammergau
Vi besøger musik- og passionsspilbyen Oberammergau med de mange flotte gavlmalerier. Vi fortsætter  til Wieskirche, en utroligt smuk valfartskirke fra 1754 midt ude på en øde græsmark! Wieskirche er naturligvis også på Unescos verdenskulturarvsliste.
På vejen passerer vi Kloster Ettal på "Die romantische Strasse".

Dag 5 - Berchtesgaden og Hitlers Ørnerede
Dagens udflugt går til Berchtesgaden, hvor vi besøger Ørnereden, Hitlers sommerhus på Obersalzberg.
Vi skal også sejle en tur på Tysklands reneste sø, Königssee fra sidste istid. Søen er stærkt beskyttet, og der er forbud mod at sejle med benzin- og dieselmotor. En utroligt smuk og idyllisk sø for foden af Alperne, med syvdobbelt ekko mellem de op til 2,7 km høje, stejle bjergsider.

Dag 6 - München
München, meget mere end Oktoberfest! Denne dag tilbringer vi i Bayerns hovedstad med det nye motto ”München mag dich” (München elsker dig), hvor vi spadserer ad det bilfri hovedstrøg Ludwigstrasse, og besøger Marienplatz med det flotte nygotiske rådhus og det fantastiske klokkespil med Schäfflertanz. Herefter besøger vi markedet, Viktualienmarkt. Vi skal også aflægge olympiadeområdet fra 1972 et besøg, nærmeste nabo til BMW`s hovedkvarter, formet som 4 cylindre – hvad ellers ! Ikke at forglemme: In München steht ein Hofbräuhaus, oans, zwoa, gsuffa! Her skal vi naturligvis også drikke ”ein Mass” serveret af Bierhallens servitricer i Dirndl. Prost !

Dag 7 - Leipzig
Ude godt, hjemme bedst! Vi kører nordpå gennem det østlige Tyskland og overnatter ved Leipzig. Det sjove er dog ikke forbi, for vi skal på et vineri, hvor man laver den kendte østtyske sekt Rotkäpchen, som vi naturligvis skal smage.

Dag 8 - Hjemrejse
Efter morgenmaden på vores hotel, venter sidste del af turen, hvor vi holder ind ved grænsen med mulighed for at gøre indkøb, før vi kører det sidste stykke hjem.

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 70 26 00 49 eller rejs@ansrejser.dk
Se Rejsekalender HER for ledige pladser til individuel rejsende.


    Kontakt os
    Adresse:
    Ans Rejser A/S
    Engdahlsvej 14
    7400 Herning