Skip to main content

Blomstertur til Holland

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk 

Keukenhof i foråret er et væld af indtryk for alle sanser og vel nok den største blomsteroplevelse, der findes, og så er der ikke sagt for meget. Du kan ikke få en flottere samling af flora på en gang noget andet sted. Det er den bedste måde at byde foråret velkomment lige en uge til to, inden foråret for alvor rammer Danmark. 

Vi besøger naturligvis også Hollands hovedstad, Amsterdam, hvor vi kan få en kanalrundfart. Vi besøger det folkloristiske åbenluft museum, Zaanse Schans, og vi har en dag i den smukke middelalderby Amersfoort, der også har en futuristisk side. Du får indtryk af et land, der har en masse at byde på; udover tulipanerne, møllerne og kanalerne, stifter du også bekendtskab med en moderne og innovativ nation.

Bestil hos Ans Rejser fordi:
• Blomsterparken Keukenhof inkl. 
• Vi bor på 4-stjernet hotel
• Halvpension inkluderet
• Dansk rejseleder

Programmet dag for dag:
Dag 1 – Afrejse
Dag 2 – Amersfoort
Dag 3 – Keukenhof Blomsterpark
Dag 4 – Amsterdam og Zaanse Schans
Dag 5 – Hjemrejse

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 70 26 00 49 eller rejs@ansrejser.dk
Se Rejsekalender HER for ledige pladser til individuel rejsende.


  Dagsprogram

  • Dag 1 – Afrejse

   Vi kører fra Danmark om morgenen og turen går ned gennem Jylland, Tyskland og ind i Holland. Med passende antal pauser når vil til vores 4-stjernede hotel sidst på eftermiddagen. Efter indkvartering er der middag på hotellet.

  • Dag 2 – Amersfoort

   Denne smukke gamle middelalderby ligger kun knapt en halv times buskørsel fra vores hotel. Den er et yndet turistmål grundet sine mange historiske bygninger, gode forretninger, torve, caféer og fantastiske stemning, men lige så vel grundet sine mange meget moderne bygninger og boligområder. Vi kører til det gamle centrum, og går vi ud på en 1 times byrundtur forbi de gamle prominente og historiske bygningsværker, en rejse fra tidlig middelalder og op til nutid. Eftermiddagen er på egen hånd, inden vi kører hjem til hotellet igen. Her vil der være mulighed og tid til at gå på opdagelse i den lille by hvor vores hotel ligger, Nunspeet, der både har caféer og butikker.  

  • Dag 3 – Keukenhof Blomsterpark

   Vi tager med bussen til Keukenhof i Lisse. Med sine millioner af tulipaner og andre forårsblomster er Keukenhof verdens største blomsterpark. Parken blev oprettet som præsentationspark for potentielle kunder, men er i dag udlagt som privat park for besøgende og har åbent 2 måneder hvert forår. Parken har ca. 800.000 gæster om året, som nyder de farvestrålende løgblomster. De mange haver og fire pavilloner fremviser en enestående samling af tulipaner, hyacinter, påskeliljer, orkidéer, roser, nelliker, iriser, liljer og mange andre blomster. Her råder farverne og duftene. Blomsterparken er 32 hektar stor og har 7 millioner blomster, heraf 800 forskellige sorter af tulipaner. Derforuden er der 15 stier, 2.500 træer, heraf 87 forskellige sorter. Uanset om man er blomsterentusiast eller blot nærer en almindelig kærlighed til den smukke natur er én ting sikkert – et besøg i Keukenhof blomsterpark er uforglemmelig.

  • Dag 4 – Amsterdam og Zaanse Schans

   Med omkring én times kørsel til specielle og spændende Amsterdam er denne udflugt et must på rejsen til Holland. Amsterdam er kendt som cyklernes by, og med sine over 400 broer er byen også broernes by. Byen er adskilt i 70 øer af de mange kanaler, og på trods af denne lighed med Venedig er Amsterdam en helt anden oplevelse. Amsterdam er en by med stor charme og stor alsidighed både i bygninger og i lokalbefolkning.
   På byrundturen skal vi forbi nogle af Amsterdams mest kendte seværdigheder bl.a. Dam Plads med de Kongelige Palads, Anne Franks hus, Børsen (verdens første) og de smukke gamle kanalstræder. Der vil også være mulighed for at komme på en sejltur rundt i de smukke kanaler, hvor vi kan nyde byen fra vand siden (tilkøb). Der vil også blive ophold i centrum af byen, så man på egen hånd kan opleve denne specielle hovedstad. 
   Efter besøget i Amsterdam kører vi et lille stykke ud af byen, hvor vi finder Zaanse Schaans, som er et friluftsmuseum med møller, ostehandlere, små kanaler og alt det, der ellers forbindes med det traditionelle Holland. Gratis adgang. Sidst på eftermiddagen går turen hjemover via Ijzelmeer og over den 27 km lange dæmning.

  • Dag 5 – Hjemrejse

   Efter morgenmad sætter vi atter kursen mod Danmark - og vi stopper ved den danske grænse, så de sidste indkøb kan gøres.

  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning