Skip to main content

Busrejse til Holland - Blomstertur

Keukenhof i foråret er et væld af indtryk for alle sanser og vel nok den største blomsteroplevelse, der findes, og så er der ikke sagt for meget. Du kan ikke få en flottere samling af flora på en gang noget andet sted. Det er den bedste måde at byde foråret velkomment lige en uge til to, inden foråret for alvor rammer Danmark. Samme dag er vi også forbi Rotterdam, noget ganske andet, men også en stor oplevelse, da der her gemmer sig både en tragisk historie, i det, at byen blev bombet under krigen, men også en historie om en by, der har rejst sig gigantisk af asken. 

Vi besøger naturligvis også Hollands hovedstad, Amsterdam, hvor vi kan få en rundfart langs de mange kanaler, vi besøger det folkloristiske åbenluft museum, Zaanse Schans, og vi har en dag i den smukke middelalderby Amersfoort, der også har en futuristisk side. Du får indtryk af et land, der har en masse at byde på; udover tulipanerne, møllerne og kanalerne, stifter du også bekendtskab med en moderne og innovativ nation.

Kom med på en unik rejse med Tine Elbek van Halsema som rejseleder. Tine boede i 1986 - 2006 i Holland med sin Hollandske mand - og uddannede sig der indenfor Kulturvidenskab. I Holland har hun været rundviser på musea, guide indenfor kunst og arkitektur samt undervist.

Hilsen fra Tine, rejseleder: "Jeg glæder mig til at vise Holland frem fra et bredt perspektiv, og lover dig indtryk til alle sanser".

Bestil hos Ans Rejser fordi:
• Blomsterparken Keukenhof inkl. 
• Vi bor på 4-stjernet hotel
• Halvpension inkluderet
• Tine Elbek van Halsema som rejseleder

Programmet dag for dag:
Dag 1 – Afrejse
Dag 2 – Amersfoort
Dag 3 – Rotterdam og Keukenhof Blomsterpark
Dag 4 – Amsterdam og Zaanse Schans
Dag 5 – Hjemrejse


  Se det fulde program

  Dag 1 – Afrejse
  Vi kører fra Danmark om morgenen og turen går ned gennem Jylland, Tyskland og ind i Holland. Med passende antal pauser når vil til vores 4-stjernede hotel sidst på eftermiddagen. Efter indkvartering er der middag på hotellet.

  Dag 2 – Amersfoort
  Denne smukke gamle middelalderby ligger kun knapt en halv times buskørsel fra vores hotel. Den er et yndet turistmål grundet sine mange historiske bygninger, gode forretninger, torve, caféer og fantastiske stemning, men lige så vel grundet sine mange meget moderne bygninger og boligområder. Vi tager en rundtur med bussen i nogle af de nye boligkvarterer, hvor jeg viser dig de nyeste tiltag indenfor miljøtilpasninger og arkitektur, du vil se et par eksempler på, at hollænderne tør at drømme stort, selvom drømmen risikerer at ende i et mareridt, men kedeligt er det i hvert fald ikke! Vi kører til det gamle centrum, og går vi ud på en 1 times byrundtur forbi de gamle prominente og historiske bygningsværker, en rejse fra tidlig middelalder og op til nutid, og vil jeg med fornøjelse gi' dig tips og fifs til de bedste shopping steder og caféer. Eftermiddagen er på egen hånd, inden vi kører hjem til hotellet igen. 

  Dag 3 – Rotterdam og Keukenhof Blomsterpark
  Vi tager med bussen rundt og ser på Rotterdam, der blev bombet under 2. Verdens Krig, men som nu står som en rigtig Metropol, med mange spændende bygninger. Den har i dag Europas største havn. Efter et besøg i Markthal kører vi til Keukenhof i Lisse.
  Med sine millioner af tulipaner og andre forårsblomster er Keukenhof verdens største blomsterpark. Parken blev oprettet som præsentationspark for potentielle kunder, men er i dag udlagt som privat park for besøgende og har åbent 2 måneder hvert forår. Parken har ca. 800.000 gæster om året, som nyder de farvestrålende løgblomster. De mange haver og fire pavilloner fremviser en enestående samling af tulipaner, hyacinter, påskeliljer, orkidéer, roser, nelliker, iriser, liljer og mange andre blomster. Her råder farverne og duftene. Blomsterparken er 32 hektar stor og har 7 millioner blomster, heraf 800 forskellige sorter af tulipaner. Derforuden er der 15 stier, 2.500 træer, heraf 87 forskellige sorter. Uanset om man er blomsterentusiast eller blot nærer en almindelig kærlighed til den smukke natur er én ting sikkert – et besøg i Keukenhof blomsterpark er uforglemmelig.

  Dag 4 – Amsterdam og Zaanse Schans
  Med omkring én times kørsel til specielle og spændende Amsterdam er denne udflugt et must på rejsen til Holland. Amsterdam er kendt som cyklernes by, og med sine over 400 broer er byen også broernes by. Byen er adskilt i 70 øer af de mange kanaler, og på trods af denne lighed med Venedig er Amsterdam en helt anden oplevelse. Amsterdam er en by med stor charme og stor alsidighed både i bygninger og i lokalbefolkning.
  På byrundturen skal vi forbi nogle af Amsterdams mest kendte seværdigheder bl.a. Dam Plads med de Kongelige Palads, Anne Franks hus, Børsen (verdens første) og de smukke gamle kanalstræder. Der vil også være mulighed for at komme på en sejltur rundt i de smukke kanaler, hvor vi kan nyde byen fra vand siden (tilkøb). Der vil også blive ophold i centrum af byen, så man på egen hånd kan opleve denne specielle hovedstad. Jeg går, med dem, der har lyst, på pandekagerestaurant, så man har mulighed for at prøve denne hollandske specialitet med en god hollandsk øl til fx. Dette besøg er ikke inkluderet (regn med cirka €15 for pandekage og drikkelse)
  Efter besøget i Amsterdam kører vi et lille stykke ud af byen, hvor vi finder Zaanse Schaans, som er et friluftsmuseum med møller, ostehandlere, små kanaler og alt det, der ellers forbindes med det traditionelle Holland. Gratis adgang. Sidst på eftermiddagen går turen hjemover via Ijzelmeer og over den 27 km lange dæmning.

  Dag 5 – Hjemrejse
  Efter morgenmad sætter vi atter kursen mod Danmark - og vi stopper ved den danske grænse, så de sidste indkøb kan gøres.

  Afgange og priser

  AfrejseAfrejsestedRejselængdeHotelLedige pladserPris
  03-04-2022 - se afgangstiderBus5Hotel Villa VennendalMere end 83.995,-BestilMere information
  10-04-2022 - se afgangstiderBus5Hotel Villa VennendalMere end 83.995,-BestilMere information

  Hotel

  Hotel Villa Vennendal
  Hotel Villa Vennendal
  Er et smukt og nostalgisk 4-stjernet hotel, som tilbyder en helt speciel naturoplevelse. Hotellet er beliggende mellem skove, sand og heder i et af de smukkeste områder i Holland samt i gåafstand til...
  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning