Skip to main content

Paris - Byernes By

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk 
 
Forslag til grupperejse:

Tag med Ans Rejser til vidunderlige Paris. Uanset om man besøger Paris for første gang eller det er et gensyn, får man altid uforglemmelige og skønne oplevelser i Paris. På denne rejse til Paris oplever vi de absolutte højdepunkter, på begge sider af Seinen skal vi opleve Eiffeltårnet, Montmartre og Latinerkvarteret for blot at nævne et par stykker. Vi bor på et skønt hotel, lige ved Den nye Triumfbue, tegnet af danskeren Otto von Speckelsen. Glæd dig ligeledes til den parisiske storbystemning med fortovscafe´er og gadegøglere – velkommen til Paris.

Bestil hos Ans Rejser fordi:
•  Omfattende byrundtur i Paris
•  Solkongens slot i Versailles
•  Spektakulære Sacre Coeur
•  Tid på egen hånd i Paris

Programmet dag for dag:
Dag 1 – Afrejse
Vi kører fra Danmark om morgenen og ankommer til vores overnatningshotel i Ruhr-området først på aftenen. Efter check-in er der inkluderet aftensmad på hotellet.

Dag 2 – Ankomst Paris
Vi kører det sidste stykke gennem Belgien og det nordlige Frankrig til vores hotel i Paris. Vi ankommer sidst på eftermiddagen. Rejselederen er naturligvis hver aften behjælpelig med anbefalinger på gode restauranter i området – og ellers ligger den nærmeste Metro station kun 3 minutters gang fra hotellet.

Dag 3 – Byrundtur i Paris
I dag bliver vi hentet på vores hotel af bussen, og tager på byrundtur i Paris. Byrundturen giver et godt indtryk af, hvor byens seværdigheder ligger i forhold til hinanden. Vi kommer blandt andet forbi Triumfbuen. Under hvælvingen ligger den ukendte soldats grav. Herfra går turen ned ad Champs-Élysées til Concordepladsen. Pladsen domineres af den 24 meter høje Luxor obelisk – en gave fra Egypten tilbage i 1831. Vi kommer forbi Louvre-museet med den karakteristiske glaspyramide og Vendomepladsen. Vi kører langs Seinen til Notre Dame kirken. Herfra videre til Trocadero-pladsen og Chilot-palæet, der blev opført til Verdensudstillingen i Paris tilbage i 1937. Her på Trocadero-pladsen har man måske den bedste udsigt til en af verdens mest berømte seværdigheder – Eiffeltårnet. Byrundturen slutter ved Eiffeltårnet midt på eftermiddagen, og man kan vælge at tage med bussen tilbage til hotellet, eller man kan evt. tage op i Eiffeltårnet (ekskl. entre) sammen med rejselederen, hvis der er stemning for det.

Dag 4 – Tur til Montmartre og Sacre Coeur
Efter morgenmaden kører vi til det skønne Montmartre-kvarter, der oser af ægte parisisk atmosfære. Vi starter med den smukke hvide kirke, Sacre Coeur. Kirken er opført på Paris´ højeste punkt, og den hvide kuppel er synlig stort set overalt i byen. En del trapper skal bestiges inden toppen nås, men udsigten er det hele værd (er man dårligt gående, er det muligt at tage kabelbanen til kirken mod betaling). Efter besøget i den flotte kirke, tager vi på spadseretur rundt i de smalle gader. Vi kommer forbi det lille torv Place du Tertre, hvor mange kunstnere og malere holder til. I Rue Lepic ser vi Galette-møllen, der ofte var motiv for de gamle malere. På Boulevard de Clichy ligger den berømte parisiske cabaret Moulin Rouge fra 1889, og hvor der stadig er can-can dans på programmet. Eftermiddagen er til fri disposition.

Dag 5 – Udflugt til Versailles slottet eller fridag
I dag tager vi på en flot udflugt til det meget berømte Cháteau de Versailles. På udflugten bliver der både tid til frokost (ekskl.) og en rundvisning på Solkongen Ludvig d. 14´s storslåede og meget imponerende slot udenfor Paris. Vi ser slotskapellet og den flotte spejlsal, hvor fredstraktaten blev underskrevet after 1. Verdenskrig. I forbindelse med slottet er der meget at se i den store tilhørende park. Vi er tilbage i Paris sidst på eftermiddagen. Bemærk at turen til Versailles er en tilkøbsudflugt, kr. 285 inkl. entrè til selve slottet, og skal bestilles og betales hjemmefra.

Foretrækker man at tilbringe dagen på egen hånd i Paris, er rejselederen naturligvis behjælpelig med gode ideer til besøg rundt i byernes by – Paris. Det kan anbefales at tage en tur i Latinerkvarteret, en bydel der oser af atmosfære med sine smalle gyder og gågader. Mange af Paris´ universiteter ligger i netop dette område. Place Saint-Michel er hjertet af Latinerkvarteret, og ved det berømte springvand mødes mange unge fra Paris. Besøg byens ældste kirke Saint-Germain-des-Prés, der gentagne gange blev plyndret af vikingerne. Andre højdepunkter i området kunne være Luxembourg haven og Pantheon. Det kan også være dagen blot skal afsættes til lidt shopping eller se verden passere forbi på en fortovscafé – valget er dit!

Dag 6 – Brügge
Efter tidlig morgenmad sætter vi atter kursen nordpå, og gør et stop i kanalbyen Brügge. Byen bærer præg af middelalderlige huse, ud til de skønne kanaler som flyder stille afsted. Vi ser også byens imponerende markedsplads. Over middag kører vi videre mod vores overnatningshotel i Holland. Her vil der være aftensmad efter check-in.

Dag 7 – Hjemrejse
Efter tidlig morgenmad sætter vi atter kursen mod Danmark, og vi er fremme ved vores udgangspunkt først på aftenen.

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 70 26 00 49 eller rejs@ansrejser.dk
Se Rejsekalender HER for ledige pladser til individuel rejsende.


  Rejsekalender
  24/7Koncert - Anders BlichfeldtFra 515,-
  31/7Koncert - Lune CarlsenFra 515,-
  5/8Smagen af LimfjordenFra 4.995,-
  12/8Prag - Den Gyldne StadFra 5.395,-
  12/8Smagen af VestjyllandFra 4.995,-
  12/8Smagen af Vestjylland - Hornslet SeniorerFra 4.795,-
  18/8Metal Randers til HollandFra 6.895,-
  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning