Skip to main content

Rejser til Holland - Det bedste af Holland

En rejse til Holland med Ans Rejser giver dig en fantastisk blanding af sjove og spændende oplevelser samt et indblik i landets meget varierende natur. Vi har i år lavet en ny og spændende tur, hvor vi har fokus på nogle af de andre fantastiske byer og seværdigheder i Holland. Men lad os bare indrømme, at kanalrundfarten i Amsterdam stadig er på programmet.

Bestil hos Ans Rejser fordi:

 • Unik rejse
 • Ophold med halvpension
 • Inkl. alle udflugter
 •  

Programmet dag for dag:

 • Dag 1 - Afrejse
 • Dag 2 - Byrundtur i Amsterdam og kanalrundfart
 • Dag 3 - Arnhem og Nijmegen – på vej til Valkenburg
 • Dag 4 – Valkenburg og Maastricht
 • Dag 5 – Hjemrejse

  Bestilling

  Prisen inkluderer:

  • Busrejse I 4-stjernet luksusbus
  • Ophold i delt dobbeltværelse
  • 4 x morgenmad og 4 x aftensmad
  • Transport og udflugter ifølge program (ekskl. entre)
  • Kanalrundfart i Amsterdam
  • Dansk rejseleder
  • Skatter, afgifter samt bidrag til Rejsegarantifonden

  Tillæg pr. person:

  • Enkeltværelse kr. 800
  • Årsafbestillingsforsikring kr. 272
  • Fast plads i bussen kr. 95

  Øvrige informationer:

  • Valuta = Euro

  Indkvartering

  Hotel Villa Vennendal 4****

  Et smukt og nostalgisk 4-stjernet hotel, som tilbyder en helt speciel naturoplevelse idet hotellet er beliggende mellem skove, sand og heder i et af de smukkeste områder i Holland. På hotellet er der en tropisk swimming pool, sauna og solarium, som er til fri afbenyttelse. Udendørs er naturen virkelig forbløffende, og Villa Vennendal ligger midt i alt denne herlighed. Går man væk fra hotellet, og lige ind i skoven og på hederne i Veluwe, kan man møde hjorte og vildsvin.

  Læs mere her www.villavennendal.nl/hotel-villa-vennendal

  Hotel Walram 3***

  Hotellet ligger centralt i Valkenburg med kanaler og mange flotte gamle huse bygget af de karakteristiske lysegule limsten. En kort spadseretur fra hotellet findes byens gågader med god stemning og hyggeligt miljø. På hotellet forefindes elevator, swimmingpool, sauna, gårdhave, bar og restaurant. Hotellet er kendt for sin gode forplejning og venlige personale. Pænt hotel, centralt beliggende i Valkenburg. Opholdet er med halv-pension.

  Læs mere her www.hotelwalram.nl

  Program

  Dag 1 - Afrejse (A)
  Vi kører fra Danmark om morgenen og turen går langs Nordsøen via dæmningen Afsluitdijk, der adskiller Zuidersøen fra Vadehavet. Den 32 kilometer lange dæmning blev opført i 1932 med det formål at inddige og afvande hele området. Store dele er da også afvandet, men efterhånden har man opgivet at afvande hele området. Med en så lang dæmning kan det ikke overraske at Zuidersøen er en enorm stor sø, der breder sig over et areal på mere end 5.000 km2.  Vi ankommer til Hotel Villa Vennendal først på aftenen.  Efter indkvartering spiser vi aftensmad på hotellet. 

  Dag 2 - Byrundtur i Amsterdam og kanalrundfart (M, A)
  Med kun én times kørsel til specielle og spændende Amsterdam er denne udflugt en del af rejsen til Hol-land. Amsterdam er kendt som cyklernes by, og med sine over 400 broer er byen også broernes by. Byen er adskilt i 70 øer af de mange kanaler, og på trods af denne lighed med Venedig er Amsterdam en helt anden oplevelse. Amsterdam er en by med stor charme og stor alsidighed både i bygninger og i lokalbe-folkning. 
  På byrundturen skal vi forbi nogle af Amsterdams mest kendte seværdigheder bl.a. Rijksmuseet samt Rembrandt og Van Gogh Museerne. Vi skal også på en sejltur rundt i de smukke kanaler, hvor vi får mulighed for at nyde den smukke gamle by.  Der vil også blive ophold i centrum af byen, så man på egen hånd kan opleve denne specielle hovedstad. I Amsterdam er mange af museerne nybyggede eller ombygget inden for de seneste 15-20 år og en stor del af disse bygninger er en hel oplevelse i sig selv.  Efter en spændende dag i Amsterdam, vender vi tilbage til hotellet og til aftensmad.

  Dag 3 - Arnhem og Nijmegen – på vej til Valkenburg (M, A)
  Efter morgenmad kører vi gennem det flotte Sydholland mod Maastricht-området. På vejen derned kommer vi igennem Arnhem, som var skueplads for et slag mellem de allierede og tyskerne under 2. ver-denskrig. Slaget er skildret i filmen: Broen ved Arnhem. Længere syd på når vi Nijmegen.  Byen blev grundlagt af romerne og var den første hollandske by, der fik romerske by-rettigheder. Nijmegen kalder sig Hollands ældste by, selv om området ved Maastricht har været beboet længere, men fordi de ikke havde by-rettigheder, har de to byer altid været i strid om ret-ten til at kalde sig Hollands ældste by. I hvert fald fejrede Nijmegen sit 2000 års jubilæum i 2005.

  Dag 4 – Valkenburg og Maastricht (M, A)
  Vi starter med at køre til Maastricht, som ligger flot ved floden Maas. Vi er nu nået til Andrè Rieus fødeby og selvfølgelig skal vi gennem det historiske centrum og forbi hans fødehjem. Vi kommer også til den kæmpestore plads Vrijthof. Der bliver mulighed for shopping og at opleve Maastricht fra vandet, da der bliver mulighed for en tur på floden Maas (ca. 10 Euro) for de, der  har lyst til det. Der bliver også lidt tid på egen hånd inden vi returnerer til Valkenburg. Valkenburg er en fantastisk oplevelse. Byen rummer en masse seværdigheder. Kulminer, katakomberne fra det 3. og 4 århundrede, huler, grotter og borgruiner. Vi kan også besøge Kasteel Hoensbroek, som er et af de største slotte i Holland. Den ældste del af slottet er fra 1300-tallet, og på grund af sin strategiske placering - tæt på Tyskland og på de handelsruter, der var i gamle dage, har slottet spillet en stor rolle gennem tiden. Slottet ligger kun 10 minutters kørsel fra vores hotel. 

  Dag 5 – Hjemrejse (M)
  Efter morgenmad sætter vi atter kursen mod Danmark - og vi stopper ved den danske grænse, så de sidste indkøb kan gøres.

  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning