Skip to main content

Rabat med Ældre Sagen

ældresagen

I samarbejde med Ældre Sagen, giver vi hos Ans Rejser rabat på flere af vores rejser. Det vil sige at alle medlemmer af Ældre Sagen, kan få rabat på udvalgte rejser. Rejserne er både ind- og udlandsrejser, hvor der er dansk rejseleder med. Du finder rejser hvor dine sanser vil blive forkælet, kulturelle rejser og meget mere. Du vil med sikkerhed vende hjem med rygsækken fuld af oplevelser. På alle vores rejser sætter vi stor pris på hyggeligt samvær og oplevelser udover det sædvanlige. Vi skal hygge os, have det godt og nyde godt af hinandens selskab når vi er ude at rejse. Vi har her på siden samlet alle de rejser, hvor du som medlem af Ældre Sagen kan få rabat.

Du kan også finde rejserne på Ældre Sagens hjemmeside via linket her..

Smagen af Danmark

Smagen af Danmark: Kom med på en unik rejse med Ans Rejser hvor lokale oplevelser og smage er i centrum. Ans Rejser - Det´ dansk, det´ dejligt!

5 dage Fra 4.995,- Læs mere

Smagen af Limfjorden

Smagen af Limfjorden: Kom med på en enestående rejse, hvor lokale oplevelser og smage er i centrum. Ans Rejser - Det´ dansk, det´ dejligt!

5 dage Fra 4.995,- Læs mere

Hotel Højskole på Dolphin Hotel Herning

Hotel Højskole på Dolphin: Kom med på en unik rejse med Ans Rejser hvor lokale oplevelser, musik og kunst er i centrum.

5 dage Fra 4.995,- Læs mere

Prag - Den Gyldne Stad - DELUXE

Busrejse til Prag - Den Gyldne Stad - DELUXE: Denne fantastiske deluxe Prag rejse med vores danske rejseguide er helt speciel.

6 dage Fra 6.295,- Læs mere

Misdroy - Den Polske Riviera

Busrejse til Misdroy - Den Polske Riviera: Misdroy gør sig, med sin smukke strand, flotte natur, spændende historie. Bestil denne afslappende natur rejse!

5 dage Fra 3.995,- Læs mere

Smagen af Jul med Georg Julin

Smagen af Jul: Kom med på en dejlig rejse med Ans Rejser & Georg Julin. Julehygge, sang, musik, foredrag og udflugter i en rejse.

5 dage Fra 4.395,- Læs mere
Rejsekalender
Kontakt os
Adresse:
Ans Rejser A/S
Engdahlsvej 14
7400 Herning