Skip to main content

Smagen af Berlin

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk 

Smagen af Danmark havde vi i 2021 stor succes med, og vi har derfor udvidet med endnu en sanserejse hvor dine smagsløg og duftesansen bliver forkælet. Smagen af Berlin er vores nye unikke kulinariske sanseoplevelse, hvor du udover det historiske Berlin også skal have dine smagsløg forkælet. Smagen af Berlin byder på tyske delikatesser, oplevelser udover det sædvanlige og ikke mindst det historiske. Vi skal på byvandring i bydelen Kreuzberg, hvor vi bl.a. smager en Döner, som er opfundet her i Berlin, og måske også en Currywürst. Vi skal også forbi området Gendarmenmarkt, som er kendt for god chokolade. Et af Europas største stormagasiner, KaDeWe, er også med på programmet, som har en helt enestående delikatesseafdeling. Vi skal selvfølgelig også spise middag på en rigtig tysk restaurant.

Bestil hos Ans Rejser fordi:
• Mange smagsoplevelser
• Berlin på en ny måde
• 4-stjernet hotel

Programmet dag for dag:
Dag 1 – Afrejse og ankomst, Hackescher Markt/Hackescher Höfe
Der vil blive holdt et par pauser undervejs til Berlin. Der er indlagt pauser på turen ned til Berlin, så man kan komme ud og strække benene lidt.  Vi ankommer til hotellet i Berlin, hvor der er god tid til at indlogere sig på værelserne. Efterfølgende mødes vi på hotellets restaurant, hvor vi vil spise aftensmad. Efter en dejlig aftensmad på hotellet, tager vi på en aften vandring til Hackescher Markt/Hackescher Höfe beliggende i det centrale Berlin. Der findes mange restauranter på Hackescher Markt, som også er kendt for sit kultur- og natteliv. Ved Hackescher Markt findes også Hackescher Höfe, som består af 8 sammenhængende baggårde. I gårdene finder du små specialbutikker med design, kunsthåndværk og madspecialiteter.

Dag 2 – Kreuzberg, Rausch chokolade, Ritter Sport, Nikolaivirtel
I dag starter dagen med en historisk bustur rundt i Berlin. Herefter skal vi på en byvandring i bydelen Kreuzberg, her finder man også den kendte grænseovergang Checkpoint Charlie. Kreuzberg er kendt for sit kulturliv, og vi vil også her nyde en dejlig frokost bestående af en Döner eller en Currywürst. Om eftermiddagen skal vi besøge Rausch chokolade og Ritter Sport, hvor der helt sikkert venter os nogle smagsprøver. Hos Rausch chokolade skal vi høre om deres produktion og produkter. Om aftenen skal vi på en rigtig tysk restaurant, og have en dejlig aftensmad. Om aftenen tager vi på en lille aftenvandring i området Nikolaivirtel. Mange af bygningerne er blevet genopbygget/restaureret efter 2. verdenskrig i forbindelse med 750 året for Berlin i 1987. Her finder du også Nikolaikirche, som er Berlins ældste kirke.

Dag 3 – KaDeWe, Wittenbergplatz
Vi fortsætter i dag vores historiske rundtur i bus i Berlin. Om eftermiddagen tager vi på en gåtur op ad Tauenzienstrasse, hvor KaDeWe ligger. KaDeWe er et stormagasin på over 60.000m², og er et af de største stormagasiner i Europa. Her skal vi besøge delikatesseafdelingen, som ligger på 6 etage. En hel unik kulinarisk oplevelse fordelt på 7.000 m² med delikatesser fra hele verden. Efter vores besøg i KaDeWe bevæger vi os ned til Wittenbergplatz, hvor vi vil få eftermiddagskaffe og kage. Vi spiser aftensmad på hotellet, og resten af aftenen er på egen hånd.

Dag 4 – Olympiastadion, Bryghus, tid på egen hånd
I dag skal vi ud at opleve det Olympiske Stadion i Berlin, Olympia Stadion. Det blev bygget til sommerolympiaden i 1936, som slog dørene op for første gang d. 1. august da legene startede.  Der er plads til knap 75.000 tilskuer. Om man er sportsinteresseret eller ej, er det en fantastisk oplevelse at se Olympia Stadion der både rummer historiske- og sportslige begivenheder. I dag er det hjemmebane for Hertha BSC Berlin, og den tyske pokalfinale er siden 1985 blevet spillet her. Efter vores besøg på Olympia Stadion køre vi videre til et bryghus, hvor vi vil nyde en dejlig frokost. Vi får også her en fortælling om bryghuset. Efterfølgende er resten af dagen på egen hånd, hvor der er god mulighed for at udforske Berlin og finde en dejlig restaurant hvor aftensmaden nydes på egen hånd.

Dag 5 – Hjemrejse og Ricklinger Landbrauerei
Efter morgenmaden på hotellet er det retur til Danmark. På turen hjem besøger vi ølbryggeriet Ricklinger Landbrauerei. Her vil vi får en lille fortælling om stedet, og der er mulighed for at købe noget rigtig godt og unikt øl med hjem. Det vil også være muligt at tilkøbe frokost på Ricklinger Landbrauerei til en pris af ca. 12 euro.

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 70 26 00 49 eller rejs@ansrejser.dk
Se Rejsekalender HER for ledige pladser til individuel rejsende.


    Kontakt os
    Adresse:
    Ans Rejser A/S
    Engdahlsvej 14
    7400 Herning