Skip to main content

Rejser i Danmark

Vores eget Kongerige Danmark – det mindste land i Skandinavien - er absolut et besøg værd. Fra det idylliske Skagen, over Kongens København, til solskinsøen Bornholm. Danmark er et fladt land med grønne bøgeskove, et utal af smukke øer, bløde højdevariationer og en kystlængde på hele 7.314 kilometer. Her findes de dejligste fine sandstrande, kridtklinter og klippeskær. Det rød-hvide dannebrosflag vejrer i vinden ved de smukke kongeslotte, de store herresæder og i de små idylliske landsbyer. Den skinnende sol og lyseblå himmel giver et specielt lys. Sommeren er lun, sandet er hvidt, vandet er salt. Danmark når det er dejligst

Rejser til Skagen - toppen af Danmark

Rejser til Skagen - toppen af Danmark: Besøg flere af Nordjyllands perler! Oplev byen Skagen, Rebild bakker, Råbjerg Mile og andre seværdigheder i det nordjyske!

Rejser til Skagen & Læsø

Rejser til Skagen & Læsø: Hold ferie i Danmarks nordligste by Skagen. Desuden kommer vi på denne tur også til Læsø.

Rejser til Fyn - Det Sydfynske Øhav

Rejser til Fyn - Det Sydfynske Øhav: Udforsk det Sydfynske Øhav med øer i alle størrelser og smukke sunde, bugter og vige. Fyn har ikke færre end 123 herregårde, slotte og godser. Ophold på Hotel Christiansminde i Svendborg, et fantastisk og et af Danmarks smukkeste resorts – 4 stjernet hotel beligg...

Rejser til København - I Grundtvigs Fodspor

Rejser til København - I Grundtvigs Fodspor: Oplev København i Grundtvigs fodspor og hør om præsten, salmedigteren, skolemanden og politikeren Grundtvig.

Rejser til Nordsjælland - Kongernes Nordsjælland

Rejser til Nordsjælland - Kongernes Nordsjælland: Tag med Ans Rejser på en royal tur rundt i Nordsjælland. Vi skal besøge flere spændende slotte og høre deres ofte blodige og særprægede historier samt opleve den smukke nordsjællandske natur.

Kontakt os
Adresse:
Ans Rejser A/S
Engdahlsvej 14
7400 Herning