Skip to main content

Grupperejser i Danmark

Vores eget Kongerige Danmark – det mindste land i Skandinavien - er absolut et besøg værd. Fra det idylliske Skagen, over Kongens København, til solskinsøen Bornholm. Danmark er et fladt land med grønne bøgeskove, et utal af smukke øer, bløde højdevariationer og en kystlængde på hele 7.314 kilometer. Her findes de dejligste fine sandstrande, kridtklinter og klippeskær. Det rød-hvide dannebrosflag vejrer i vinden ved de smukke kongeslotte, de store herresæder og i de små idylliske landsbyer. Den skinnende sol og lyseblå himmel giver et specielt lys. Sommeren er lun, sandet er hvidt, vandet er salt. Danmark når det er dejligst

Smagen af Danmark

Smagen af Danmark: Kom med på en unik rejse med Ans Rejser hvor lokale oplevelser og smage er i centrum. Ans Rejser - Det´ dansk, det´ dejligt!

Skagen - toppen af Danmark (3 Dage)

Skagen: Besøg flere af Nordjyllands perler! Oplev byen Skagen, Rebild bakker, Råbjerg Mile og andre seværdigheder i det nordjyske!

Skagen & Læsø

Skagen & Læsø: Hold ferie i Danmarks nordligste by Skagen. Desuden kommer vi på denne tur også til Læsø.

Smagen af Ærø

Smagen af Ærø: Bestil din rejse til en blanding af gastronomi, kultur, kunst og ikke mindst lokale autentiske fortælleringer. Skønne Ærø er destinationen for denne nye rejse.

Det Sydfynske Øhav

Fyn - Det Sydfynske Øhav: Udforsk det Sydfynske Øhav med øer i alle størrelser og smukke sunde, bugter og vige. Fyn har ikke færre end 123 herregårde, slotte og godser. Ophold på Hotel Christiansminde i Svendborg, et fantastisk og et af Danmarks smukkeste resorts – 4 stjernet hotel beliggende i vand...

København - I Grundtvigs Fodspor

København - I Grundtvigs Fodspor: Oplev København i Grundtvigs fodspor og hør om præsten, salmedigteren, skolemanden og politikeren Grundtvig.

Kongernes Nordsjælland

Kongernes Nordsjælland: Tag med Ans Rejser på en royal tur rundt i Nordsjælland. Vi skal besøge flere spændende slotte og høre deres ofte blodige og særprægede historier samt opleve den smukke nordsjællandske natur.

De Danske Sydhavsøer

De Danske Sydhavsøer: Kom med på denne skønne rejse til nogle af de smukkeste egne i Danmark. Turen besøger til Lolland, Falster, Møn og det naturskønne Sydsjælland.

Smagen af Sydhavsøerne

Smagen af Sydhavsøerne: Kom med på en unik rejse i 2023 med Ans Rejser hvor lokale oplevelser og smage er i centrum. Bestil din rejse til Smagen af Sydhavsøerne nu!

Bornholm

Bornholm: Oplev hele Danmarks ferieø. Ferie på Bornholm har en særlig stemning. Bestil din rejse til Bornholm hos Ans Rejser.

Sønderjylland og Nordtyskland

Sønderjylland og Nordtyskland: Oplev Danmarkshistorien på nærmeste hold. Tag med på denne spændende rejse i det sønderjyske og nordtyske. Bestil din rejse hos Ans Rejser.

Skagen - Toppen af Danmark (4 dage)

Skønne Skagen: Hold ferie i Danmarks nordligste by Skagen. Desuden har du mulighed for at komme på tur til Læsø.

Kontakt os
Adresse:
Ans Rejser A/S
Engdahlsvej 14
7400 Herning