Skip to main content

Rejse til Fyn - Det Sydfynske Øhav

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk
 

Forslag til grupperejse:
Udforsk det Sydfynske Øhav med øer i alle størrelser og smukke sunde, bugter og vige. Fyn har ikke færre end 123 herregårde, slotte og godser. Ophold på Hotel Christiansminde i Svendborg, et fantastisk og et af Danmarks smukkeste resorts – 4 stjernet hotel beliggende i vandkanten med panorama udsigt over Svendborgsund.

Bestil hos Ans Rejser fordi:
•    Hotel m. fantastisk beliggenhed
•    Ø-hop til Drejø og Skarø
•    Oplev Kongsdal Åben Have
•    Vi ser Valdemar Slot

Program dag for dag:
•   Dag 1 – Fattiggården
•   Dag 2 – Ø-hop til Drejø og Skarø
•   Dag 3 – Valdemarslot og hjemkomst

Dag 1 – Afrejse og besøg på Fattiggården
Efter opsamling kører vi ned til Kongsdal Åben Have, som er en af Danmarks absolut smukkeste haver. I løbet af dagen nyder vi en sandwich på udrejsen. Senere på eftermiddagen når vi frem til Fattiggården/Forsorgsmuseum, hvor vi har inkluderet entre og 1 times rundvisning med lokalguide og servering af FEDTEMADDER. Efter indkvartering på Hotel Christiansminde, er der middag på Panorama Restaurant, hvor vi skal nyde en 2-retters menu, der bliver serveret 2 gange. Der er lokale til rådighed til hyggeligt samvær og kaffe/te efter middagen. Vi skal også til vinsmagning af 4 slags vinprodukter under kyndig vejledning af tjener på hotellet.

Dag 2 – Ø-hop til Drejø og Skarø
Efter den store morgenbuffet skal vi ud på et lille minikrydstogt i det Sydfynske Øhav, hvor vi kommer til Drejø og Skarø. En heldagstur inkl. færgebillet, madpakke med friskrøget laks med tilbehør, brød og smør samt kaffe og kage. Der vil være ø-guide til Skarø samt guide med på hele på turen. Middag på Panorama Restaurant hvor vi skal nyde en 2-retters menu, der bliver serveret 2 gange.

Dag 3 – Veteranfærgen M/S Helge og Valdemar Slot
Efter morgenmadsbuffet på hotellet skal vi på en tur med veteranfærgen M/S Helge. Vi kommer forbi Troense, Grasten og står af ved Valdemar Slot. En lokalguide tager os med på en spændende 2 timers rundvisning omkring Valdemar Slot, Tåsinge og Svendborg. (bemærk ekskl. entre til Valdemar Slot). På vejen hjemover har vi indlagt et besøg hos ” DET SØDE LIV” hvor Susanne Madsen byder velkommen i hendes private hjem. Vi hører en spændende historie om ”DET SØDE LIV” og får serveret kaffe og god chokolade. Vi er hjemme ved aftenstid.


    Kontakt os
    Adresse:
    Ans Rejser A/S
    Engdahlsvej 14
    7400 Herning