Skip to main content

Smagen af Vestjylland

Smagen af Vestjylland blev skabt i direkte forlængelse af vore succesrige danmarksrejser Smagen af Danmark og Smagen af Limfjord. Også på denne rejse smager og oplever vi os igennem et unikt landskab, og besøger herlige ildsjæle der brænder for deres job og deres specialitet. Smagen af Vestjylland er krydret med god mad og drikke, smuk og barsk natur, samt rigtig gode fortællere der vil indføre os i den helt særlige kultur der opstår, når man lever med Vesterhavet som nabo. Vi bor på Dolphin Herning med 5-stjernet hygge, dejlige middage og skønt socialt samvær. Turene er i 4-stjernet bus med glade chauffører og Ans Rejsers festlige og velforberedte guider.

Bestil hos Ans Rejser fordi:
• Unik rejse - KUN med Ans Rejser
• Alle måltider inkluderet
• Sang og fortællinger med Bent Bro
• 5-stjernet hygge på Dolphin Hotel Herning
• Fantastiske smagsoplevelser
• Rabat på 500 kr. pr. person til Ældre Sagens medlemmer

 

 

 

Smagen af Vestjyylland - kort

Program dag for dag:
Dag 1 – Ankomst
Dag 2 – Kræmmergård, Mallemukken, fortælling og sang med Bent Bro og Bovbjerg Fyr
Dag 3 – Westjysk Smag, Hvide Sande og Bork Havn
Dag 4 – VW Retro museum, Vedersø Vildt, Stauning Whisky, Lowlands Destilleri
Dag 5 – Afrejse 

 

 


 

 

 

 

 

 
 

Herunder findes en printvenlig version af rejsen med programmet i pdf-version:


 


  Dagsprogram

  • Dag 1 – Ankomst

   Fra kl. 15:00 kan du i ro og mag ankomme til Dolphin Hotel Herning hvor du trygt og sikkert kan parkere din bil. Ankommer du med offentlig transport til Herning station kan du blive afhentet og blive kørt til hotellet kl. 15:00, 16:00 og 17:00. Alle 4 middage på hotellet vil være med fokus på økologiske lokale råvare.

  • Dag 2 – Kræmmergård, Mallemukken, fortælling og sang med Bent Bro, Bovbjerg Fyr

   Efter Dolphins flotte morgenmadsbuffet skal vi med bussen fra hotellet. Første stop er hos Kræmmergård, hvor vi skal besøge Dorthe og Lars Kjærgård Pedersen, der dyrker æbler, jordbær, grøntsager og kartofler. Her skal vi have smagsprøver af deres friske råvarer. Herefter kører vi nordpå igennem Lemvig og til Thyborøn, hvor vi skal besøge den berømte restaurant Mallemukken og have vores frokost. Efter frokosten kommer Bent Bro fra Tørfisk og underholder med fortællinger og sang. Om eftermiddagen kører vi til Bovbjerg Fyr, hvor vi skal nyde Vesterhavsost, der bliver lagret i et ostelager meget tæt på fyret.

  • Dag 3 – Westjysk Smag, Hvide Sande, Bork Havn

   I dag skal vi en tur til Westjysk Smag i Skjern, hvor vi skal på en rundvisning og smage deres hjemmelavede eddiker og likører. Efter det spændende besøg kører vi til Hvide Sande, hvor vi skal besøge Verner fra Frisk Fanget Fisk. Her skal vi have en dejlig frokost og høre nogle af Verners fortællinger om livet som fisker. Inden vi kører hjemover, tager vi til Bork Havn, hvor vi skal nyde vores eftermiddagskaffe.

  • Dag 4 – VW Retro museum, Vedersø Vildt, Stauning Whisky, Lowlands Destilleri

   Efter morgenmaden kører vi turen til Ulfborg, hvor vi skal ind og se VW Retro museet, hvor vi skal besøge Carsten og Sussi, der har et fint museum med Folkevogne og retroting. Herefter skal vi have en lækker frokost fra Vedersø Vildt. Bagefter kører vi til Stauning Whisky, der blev grundlagt i 2005 af 9 venner. Her skal vi have rundvisning og smagsprøver af de gyldne dråber. Efter besøget ved Stauning Whisky besøger vi Lowlands Destilleri, der producerer gin og likører.

  • Dag 5 – Afrejse

   Efter den sidste omgang i hotellets skønne morgenmadsbuffet er det tak for denne gang og på gensyn. 

  Afgange og priser

  AfrejseAfrejsestedRejselængdeHotelLedige pladserPris
  12-08-2024 - se afgangstiderEgen ankomst, oplevelser i bus5Dolphin Hotel Herning (Smagen af Vestjylland)Udsolgt4.995,-UdsolgtMere information
  19-08-2024 - se afgangstiderEgen ankomst, oplevelser i bus5Dolphin Hotel Herning (Smagen af Vestjylland)Mere end 84.995,-BestilMere information

  Hotel

  Dolphin Hotel Herning (Smagen af Vestjylland)
  Dolphin Hotel Herning (Smagen af Vestjylland)
  Et familiedrevet hotel med 56 værelser. Dejlig morgenmadsrestaurant, gode afslapnings områder, dejlige fest lokaler, bar, og som altid tilstræber at du som gæst vil opleve 5-stjernet hygge. Hotellet e...
  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning