Skip to main content

Smagen af Jul med Kirsten Siggaard

Så er vi klar med årets store juletur – i år med nyheden Kirsten Siggaard som vært. Den står på Dolphins Julebingo med skøn julemusik og julebagning. Besøg på skønne steder bl.a. Danmarks Juleby Viborg, opleve gammel jul på Hjerl Hede, og et fantastisk foredrag ”Takt og tone” med Gitte Hornshøj.

God mad, julemenu, julesange og julesmåkager. Det hele kædes sammen af vort julepyntede hotel og personale og med Kirsten Siggaard som glad vært.

Bestil hos Ans Rejser fordi:
• Unik rejse - KUN med Ans Rejser
• Julehygge, foredrag, og udflugter på en rejse
• Alle måltider inkluderet
• 5-stjernet hygge på Dolphin Hotel Herning
• Rabat på 500 kr. pr. person til Ældre Sagens medlemmer

 

 

smagen af jul- kort

Program dag for dag:
Dag 1 – Ankomst og Dolphins store Julebingo
Dag 2 – Viborg (Danmarks Juleby)
Dag 3 – Hjerl Hede og Julebag
Dag 4 – Besøg hos Gitte og Arne Hornshøj i Jelling, Dolphins store julefrokost og Julekoncert
Dag 5 – Afrejse

 

 

 

 
Herunder findes en printvenlig version af rejsen med programmet i pdf-version:
 
 

  Dagsprogram

  • Dag 1 – Ankomst & Dolphins store Julebingo

   Fra kl. 15:00 kan du i ro og mag ankomme til Dolphin Hotel Herning hvor du trygt og sikkert kan parkere din bil. Parkeringsområdet er videoovervåget 24-timer i døgnet. Ankommer du med offentlig transport til Herning station kan du blive afhentet og blive kørt til hotellet kl. 15, 16 og 17:00.
   Ved ankomst vil der blive serveret kaffe, te og en julekringle.
   Efter middagen kl. 18:30 er der Dolphins store Julebingo med gode præmiere.

  • Dag 2 – Viborg (Danmarks Juleby)

   Efter morgenmaden går turen i dag mod Viborg, hvor vi skal opleve Domkirken, Skovgaard Museet og gåtur i Danmarks Juleby. På Skovgaard Museet skal vi have en spændende rundvisning, hvor vi kommer til at høre om Skovgaard slægten og hvilken forbindelse de har til Domkirken, der gør at de har fået et museum i Viborgs gamle rådhus lige ved siden af Domkirken. Herefter skal vi nyde en god frokost på den historiske restaurant Latinerly.

  • Dag 3 – Besøg på Hjerl Hede

   Efter hotellets store morgenmadsbuffet skal vi med bussen nordpå. Vi skal køre en lille times tid inden vi kommer til Hjerl Hede, hvor vi skal gå en tur i Frilandsmuseet og have en fantastisk frokost i den gamle restaurant – Restaurant Skyttegården. Menuen vil være inspireret af jul i gamle dage. Vi skal ligeledes høre en fortælling om ”gammel jul”. Efter det skal vi hjem til julehygge på hotellet – vi skal julebage, drikke varm kakao mens Kirsten spiller julemusik. Derefter er der aftensmad på hotellet kl. 18:30. Efter middagen vil Jan interviewe vor guide Kirsten Siggaard og Kirsten synger nogle af hendes fantastiske sange.

  • Dag 4 – Besøg hos Gitte og Arne Hornshøj i Jelling, Dolphins store julefrokost og julekoncert af Hula Hula Duo.

   Efter morgenmaden og morgensang drager vi kl. 8:30 mod Kongernes Jelling, hvor vi laver et kort stop ved monumenterne i Jelling. Her skal vi se Kirken, runestenene og højene i Jelling, der i 1994 kom på UNESCO´s Verdensarvsliste. Efter det skal vi have endnu en fantastisk oplevelse – vi skal nemlig besøge Gitte og Arne Hornshøj i deres vingård ved Jelling. Et sted med en helt særlig stemning. Vi skal her starte med et glas champagne og et foredrag fra Gitte Hornshøj - Takt & tone – med plads til unoder. Derefter disker Arne op med en dejlig frokost – efter frokosten præsenterer Arne et par skønne vine – der passer til enhver julemenu. Hen på eftermiddagen vender vi snuden mod Herning. Til aften skal vi have Dolphins store julefrokost – og der er der mæthedsgaranti. Efterfulgt af Hula Hula Duo som synger numrene fra Bamses smukke juleplade.

  • Dag 5 – Afrejse

   Efter den sidste omgang i hotellets skønne morgenmadsbuffet er det tak for denne gang og på gensyn.
   Udtjekning fra kl. 8:00 – 09:30.
   Skal du køres til Herning station mellem kl. 08-09:30 aftaler du blot dette i hotellets reception i løbet af dit ophold.

  Afgange og priser

  AfrejseAfrejsestedRejselængdeHotelLedige pladserPris
  20-11-2023 - se afgangstiderEgen ankomst, oplevelser i bus5Dolphin Hotel Herning (Smagen af Jul)Mere end 85.295,-BestilMere information
  04-12-2023 - se afgangstiderEgen ankomst, oplevelser i bus5Dolphin Hotel Herning (Smagen af Jul)Mere end 85.295,-BestilMere information

  Hotel

  Dolphin Hotel Herning (Smagen af Jul)
  Dolphin Hotel Herning (Smagen af Jul)
  Et familiedrevet hotel med 56 værelser. Dejlig morgenmadsrestaurant, gode afslapnings områder, dejlige fest lokaler, bar, og som altid tilstræber at du som gæst vil opleve 5-stjernet hygge. Hotellet e...
  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning