Skip to main content

Jul i Hansestæderne

Kom med på en unik sammensat busrejse til de 3 gamle Hansestæder, Schwerin, Rostock og Wismar. Her besøger vi de utroligt flotte julemarkeder, som er fyldt med boder og duften af jul. Det storslåede julemarked i Rostock anses for at være en af største og smukkeste i Tyskland. Her kan du glæde dig til den utrolige smukke pynt, som pryder markedet. På julemarkedet i Schwerin bliver du mødt af den tætte og intime stemning blandt boderne, som vil få dig i julestemning. Wismar er optaget på UNESCO´s verdenskulturarvsliste, og her finder du et julemarked omgivet af de gamle gavlhuse, kirker og statuer. 

Bestil hos Ans Rejser fordi:
• Hele 3 tyske byer med julemarkeder på samme rejse
• Hotel med halvpension
• Dansk rejseleder

Programmet dag for dag:
Dag 1 – Julemarked i Schwerin
Dag 2 – Julemarked i Rostock
Dag 3 – Julemarked i Wismar

Det betyder i alt sin enkelthed at hvis du har booket en rejse som aflyses pga. Udenrigsministeriets rejsevejledninger, så får du dit indbetalte beløb tilbage direkte fra Ans Rejser indenfor 7 hverdage.

Herunder findes en printvenlig version af rejsen med programmet i pdf-version:

 


  Se det fulde program

  Dag 1 – Julemarked i Schwerin
  Efter opsamling sætter vi kursen mod Schwerin, der er hovedstad i delstaten Mecklenburg-Vorpommern. Undervejs nyder vi kaffe, morgenbakker og en lækker frokostsandwich. Så snart vi er fremme i løbet af eftermiddagen er der tid på egen hånd til at opleve den herlige stemning i byen. Det, der gør julemarkedet i Schwerin til noget særligt, er den tætte og intime stemning, ikke mindst på Marktplatz, hvor der er Glühweinboder, kæmpe juletræ, sang og musik på tribunen. Vi kører sidst på eftermiddagen til vores hotel og nyder en dejlig middag.

   

  Dag 2 – Julemarked i Rostock
  Efter morgenmad på hotellet kører vi med bussen til den gamle Hansestad, Rostock. Rostocks julemarked anses for at være en af største og smukkeste i Tyskland – sågar i hele Nordeuropa.
  Foruden de mange boder og den smukke pynt kan du glæde dig til eventyrslotsscenen på Universitätsplatz, middelalderjulemarkedet ved Marienkirche. Byen i sig selv er også en oplevelse og ligger med en fantastisk placering lige ved Østersøen. Glæd dig særligt til julemarkedet ved Kloster Zum Helligen Kreuz, Kröpeliner Tor julemarked og julemarkedet ved Schlemmermeile.
  Om aftenen er der middag på hotellet.

   

  Dag 3 – Julemarked i Wismar
  Efter morgenmaden drager vi til Wismar. Byen med Tysklands største torv og markedsplads og de mange kirker.  De karakteristiske gavlhuse præger og omkranser den enorme markedsplads med et areal på 10.000m2. Byen var svensk i perioden 1648-1803. Af byens 3 store kirker er Nikolaikirche den eneste, der slap helskindet fra bombardementerne under 2. Verdenskrig. Byen har en fantastisk beliggenhed mellem fjord og bakker, og blev tilbage i 2002 optaget på UNESCO´s verdenskulturarvsliste. Byens originale centrum er brostensbelagt og har bevaret mange af de gamle middelalderkirker. Der bliver tid på den historiske markedsplads i byen. Pladsen er omdannet til et smukt og stemningsfuldt juleparadis omkranset af Rådhuset, statuer og de gamle gavlhuse. Efter frokost drager vi hjemad med et stop ved grænsen så de sidste juleindkøb kan klares.

  Afgange og priser

  AfrejseAfrejsestedRejselængdeHotelLedige pladserPris
  02-12-2022 - se afgangstiderBus3NH Schwerin
  Opsamling i Viborg, Stoholm, Frideriks, Karup, Herning, Vejle, Kolding, Hammelev, Rødekro, Padborg
  Mere end 82.395,-BestilMere information
  Rejsekalender
  2/12Jul i HansestæderneFra 2.395,-
  5/12Smagen af jul med Georg JulinFra 4.395,-
  11/12Jul i BerlinFra 2.295,-
  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning