Skip to main content

Jul i Hansestæderne

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk 

Kom med på en unik sammensat busrejse til de 3 gamle Hansestæder, Schwerin, Rostock og Wismar. Her besøger vi de utroligt flotte julemarkeder, som er fyldt med boder og duften af jul. Det storslåede julemarked i Rostock anses for at være en af største og smukkeste i Tyskland. Her kan du glæde dig til den utrolige smukke pynt, som pryder markedet. På julemarkedet i Schwerin bliver du mødt af den tætte og intime stemning blandt boderne, som vil få dig i julestemning. Wismar er optaget på UNESCO´s verdenskulturarvsliste, og her finder du et julemarked omgivet af de gamle gavlhuse, kirker og statuer. 

Bestil hos Ans Rejser fordi:
• Hele 3 tyske byer med julemarkeder på samme rejse
• Hotel med halvpension
• Dansk rejseleder

Programmet dag for dag:
Dag 1 – Julemarked i Schwerin
Dag 2 – Julemarked i Rostock
Dag 3 – Julemarked i Wismar

Dag 1 – Julemarked i Schwerin
Efter opsamling sætter vi kursen mod Schwerin, der er hovedstad i delstaten Mecklenburg-Vorpommern. Undervejs nyder vi kaffe, morgenbakker og en lækker frokostsandwich. Så snart vi er fremme i løbet af eftermiddagen er der tid på egen hånd til at opleve den herlige stemning i byen. Det, der gør julemarkedet i Schwerin til noget særligt, er den tætte og intime stemning, ikke mindst på Marktplatz, hvor der er Glühweinboder, kæmpe juletræ, sang og musik på tribunen. Vi kører sidst på eftermiddagen til vores hotel og nyder en dejlig middag.

Dag 2 – Julemarked i Rostock
Efter morgenmad på hotellet kører vi med bussen til den gamle Hansestad, Rostock. Rostocks julemarked anses for at være en af største og smukkeste i Tyskland – sågar i hele Nordeuropa.
Foruden de mange boder og den smukke pynt kan du glæde dig til eventyrslotsscenen på Universitätsplatz, middelalderjulemarkedet ved Marienkirche. Byen i sig selv er også en oplevelse og ligger med en fantastisk placering lige ved Østersøen. Glæd dig særligt til julemarkedet ved Kloster Zum Helligen Kreuz, Kröpeliner Tor julemarked og julemarkedet ved Schlemmermeile.
Om aftenen er der middag på hotellet.

Dag 3 – Julemarked i Wismar
Efter morgenmaden drager vi til Wismar. Byen med Tysklands største torv og markedsplads og de mange kirker.  De karakteristiske gavlhuse præger og omkranser den enorme markedsplads med et areal på 10.000m2. Byen var svensk i perioden 1648-1803. Af byens 3 store kirker er Nikolaikirche den eneste, der slap helskindet fra bombardementerne under 2. Verdenskrig. Byen har en fantastisk beliggenhed mellem fjord og bakker, og blev tilbage i 2002 optaget på UNESCO´s verdenskulturarvsliste. Byens originale centrum er brostensbelagt og har bevaret mange af de gamle middelalderkirker. Der bliver tid på den historiske markedsplads i byen. Pladsen er omdannet til et smukt og stemningsfuldt juleparadis omkranset af Rådhuset, statuer og de gamle gavlhuse. Efter frokost drager vi hjemad med et stop ved grænsen så de sidste juleindkøb kan klares.

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 70 26 00 49 eller rejs@ansrejser.dk
Se Rejsekalender HER for ledige pladser til individuel rejsende.

 

 


  Rejsekalender
  24/7Koncert - Anders BlichfeldtFra 515,-
  31/7Koncert - Lune CarlsenFra 515,-
  5/8Smagen af LimfjordenFra 4.995,-
  12/8Prag - Den Gyldne StadFra 5.395,-
  12/8Smagen af VestjyllandFra 4.995,-
  12/8Smagen af Vestjylland - Hornslet SeniorerFra 4.795,-
  18/8Metal Randers til HollandFra 6.895,-
  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning