Skip to main content

Rejser til Tyskland

Tyskland er en palet med utrolig mange farver og vores rejser til Tyskland er også varieret. Tyskland er én stor naturperle, som gemmer på spændende historie og vigtige handelseventyr. De store flade vidder i nord med sin hvide saltproduktion; de skovklædte højder i mellembjergene med udvinding af glimtende sølv; og de høje alper i syd med farverige ædelstene. Landskabet bugter sig med floder og kanaler, og på skråningerne står vinstokke og humle og ranker sig. Tyskland er kendt for sine knejsende borge, hyggelige historiske byer med bindingsværkshuse, øl-knejper og vinstuer og ikke mindst for de mange festlige og folkelige begivenheder.

Jul i Berlin

En tur til Berlin i december er en mulighed for både at opleve det klassiske Berlin og et stemningsfuldt Berlin i fuld julepragt. Bestil nu!

4 dage Fra 2.295,- Læs mere

Jul i Hansestæderne

Schwerin, Rostock, Wismar Juletur: Her besøger vi de utroligt flotte julemarkeder, som er fyldt med boder og duften af jul. Bestil nu din juletur nu!

3 dage Fra 2.395,- Læs mere

I Luthers Fodspor

I Luthers Fodspor: Træd i Martin Luthers fodspor på rundrejse i det tidligere Østtyskland med Ans Rejser. Besøg steder fyldt med historie og betydning.

5 dage Fra 4.295,- Læs mere

Sønderjylland og Nordtyskland

Sønderjylland og Nordtyskland: Oplev Danmarkshistorien på nærmeste hold. Tag med på denne spændende rejse i det sønderjyske og nordtyske. Bestil din rejse hos Ans Rejser.

3 dage Fra 2.995,- Læs mere

Berlin & Dresden

Berlin & Dresden - Oplev Berlin og Dresden på denne nye rejse. Vi forsøger her at kombinere to forrygende byer med stor historie og masser af oplevelser.

5 dage Fra 5.895,- Læs mere
Rejsekalender
2/12Jul i HansestæderneFra 2.395,-
5/12Smagen af jul med Georg JulinFra 4.395,-
11/12Jul i BerlinFra 2.295,-
Kontakt os
Adresse:
Ans Rejser A/S
Engdahlsvej 14
7400 Herning