Skip to main content

Rejser til Tyskland

Tyskland er en palet med utrolig mange farver og vores rejser til Tyskland er også varieret. Tyskland er én stor naturperle, som gemmer på spændende historie og vigtige handelseventyr. De store flade vidder i nord med sin hvide saltproduktion; de skovklædte højder i mellembjergene med udvinding af glimtende sølv; og de høje alper i syd med farverige ædelstene. Landskabet bugter sig med floder og kanaler, og på skråningerne står vinstokke og humle og ranker sig. Tyskland er kendt for sine knejsende borge, hyggelige historiske byer med bindingsværkshuse, øl-knejper og vinstuer og ikke mindst for de mange festlige og folkelige begivenheder.

Rhinen & romantiske Rüdesheim

Busrejse til Rhinen & romantiske Rüdesheim: Kom med på den skønne rejse til Rhinen & Rüdesheim. Smukke vinmarker, frodige bjerge og mm.

5 dage Fra 4.695,- Læs mere

Dresden - Tysklands Firenze

Busrejse til Dresden - Tysklands Firenze: Dresden - En saksisk storbyperle, der med sin betagende arkitektur og historie helt sikkert er et besøg værd.

5 dage Fra 4.895,- Læs mere

Smagen af Berlin

Busrejse til Smagen af Berlin: Spændende og anderledes rejse til Berlin. Kom med Ans Rejser og vores danske rejseleder i 4-stjernet luksusbus.

5 dage Fra 5.495,- Læs mere

Juletur til Lübeck, Hamborg & Kiel

Lübeck, Hamborg og Kiel Juletur: Flotte julemarkeder med alverdens julepynt, glühwein, brændte mandler og meget mere findes næppe prægtigere end i Nordtyskland og ikke mindst i Lübeck, Hamborg og Kiel. Vi har lavet den ultimative juletur hvor vi oplever hele 3 tyske byer med stolte julemarkedstradit...

3 dage Fra 2.195,- Læs mere

Jul i Berlin

En tur til Berlin i december er en mulighed for både at opleve det klassiske Berlin og et stemningsfuldt Berlin i fuld julepragt. Bestil nu!

4 dage Fra 2.295,- Læs mere

Jul i Hansestæderne

Schwerin, Rostock, Wismar Juletur: Her besøger vi de utroligt flotte julemarkeder, som er fyldt med boder og duften af jul. Bestil nu din juletur nu!

3 dage Fra 2.395,- Læs mere
Kontakt os
Adresse:
Ans Rejser A/S
Engdahlsvej 14
7400 Herning