Skip to main content

Rejser til Tyskland

Tyskland er en palet med utrolig mange farver og vores rejser til Tyskland er også varieret. Tyskland er én stor naturperle, som gemmer på spændende historie og vigtige handelseventyr. De store flade vidder i nord med sin hvide saltproduktion; de skovklædte højder i mellembjergene med udvinding af glimtende sølv; og de høje alper i syd med farverige ædelstene. Landskabet bugter sig med floder og kanaler, og på skråningerne står vinstokke og humle og ranker sig. Tyskland er kendt for sine knejsende borge, hyggelige historiske byer med bindingsværkshuse, øl-knejper og vinstuer og ikke mindst for de mange festlige og folkelige begivenheder.

Rügen, Stralsund & Wismar

Busrejse til Rügen, Stralsund & Wismar: På Rügen finder man alt fra små landsbyer til skønne sandstrande. På denne rundrejse kommer vi også forbi både Wismar og Stralsund.

Udsolgt Læs mere

Et anderledes Hamborg

Busrejse til Hamborg - Et anderledes Hamborg: Hos Ans Rejser, tilbyder vi et anderledes Hamborg, hvor I normalt ikke kommer. Oplev bl.a. Reeperbahn, Altone og Fischmarkt.

Udsolgt Læs mere

Dresden - Tysklands Firenze

Busrejse til Dresden - Tysklands Firenze: Dresden - En saksisk storbyperle, der med sin betagende arkitektur og historie helt sikkert er et besøg værd.

Udsolgt Læs mere

Rhinen & romantiske Rüdesheim

Busrejse til Rhinen & romantiske Rüdesheim: Vores rejse til Rhinen tager udgangspunkt i Rüdesheim. Området har både frodige bjerge med vinmarker, Rhinen, samt charmerende byer.

Udsolgt Læs mere

Trier, Mosel & Luxembourg

Busrejse til Trier, Mosel & Luxembourg: Mosel gør sig, med sine smukke bygninger, hyggelige gader, spændende historie. Oplev det hele på en fantastisk rundrejse som du kan booke lige her!

Udsolgt Læs mere

Juletur til Lübeck, Hamborg & Kiel

Lübeck, Hamborg og Kiel Juletur: Flotte julemarkeder med alverdens julepynt, glühwein, brændte mandler og meget mere findes næppe prægtigere end i Nordtyskland og ikke mindst i Lübeck, Hamborg og Kiel. Vi har lavet den ultimative juletur hvor vi oplever hele 3 tyske byer med stolte julemarkedstradit...

3 dage Fra 1.975,- Læs mere

Julemarked i Berlin

Julemarked i Berlin: En busrejse til Berlin i juletiden går man aldrig forkert af. En tur til Berlin i december er en mulighed for både at opleve det klassiske Berlin og et stemningsfuldt Berlin i fuld julepragt.

4 dage Fra 3.295,- Læs mere

Juletur til Flensborg med julebuffet på Scandic

Oplev julestemningen i Flensborg med grænsehandel og en formidabel jule buffet på Scandic Koldning.

1 dag Fra 695,- Læs mere

Juletur til Lübeck

Brug for en juletur til Lübeck? Hos Ans Rejser kan du booke en uforglemmelig juletur til Lübeck inkl. ophold i dobbelt, mad, udflugter m.m. - Book nu!

2 dage Fra 1.395,- Læs mere

Historiske Nordtyskland

Busrejse til Nordtyskland - Historiske Nordtyskland: Unik og anderledes rejse til det historiske Nordtyskland. Oplev turen med Ans Rejser og dansk rejseleder i 4-stjernet luksusbus.

Udsolgt Læs mere

Bjergtagende Harzen

Busrejse til Harzen og Goslar - Bjergtagende Harzen: Goslar danner rammen om vores tur til Harzen - Goslar er en fantastisk by i det skønne tyske Harzen.

Udsolgt Læs mere
Kontakt os
Adresse:
Ans Rejser A/S
Engdahlsvej 14
7400 Herning