Skip to main content

Rejser til Tyskland

Tyskland er en palet med utrolig mange farver og vores rejser til Tyskland er også varieret. Tyskland er én stor naturperle, som gemmer på spændende historie og vigtige handelseventyr. De store flade vidder i nord med sin hvide saltproduktion; de skovklædte højder i mellembjergene med udvinding af glimtende sølv; og de høje alper i syd med farverige ædelstene. Landskabet bugter sig med floder og kanaler, og på skråningerne står vinstokke og humle og ranker sig. Tyskland er kendt for sine knejsende borge, hyggelige historiske byer med bindingsværkshuse, øl-knejper og vinstuer og ikke mindst for de mange festlige og folkelige begivenheder.

Rhinen & romantiske Rüdesheim

Busrejse til Rhinen & romantiske Rüdesheim: Kom med på den skønne rejse til Rhinen & Rüdesheim. Smukke vinmarker, frodige bjerge og mm.

5 dage Fra 4.695,- Læs mere

Dresden - Tysklands Firenze

Busrejse til Dresden - Tysklands Firenze: Dresden - En saksisk storbyperle, der med sin betagende arkitektur og historie helt sikkert er et besøg værd.

5 dage Fra 4.895,- Læs mere

Smagen af Berlin

Busrejse til Smagen af Berlin: Spændende og anderledes rejse til Berlin. Kom med Ans Rejser og vores danske rejseleder i 4-stjernet luksusbus.

5 dage Fra 5.495,- Læs mere
Kontakt os
Adresse:
Ans Rejser A/S
Engdahlsvej 14
7400 Herning