Skip to main content

Grupperejser

Inspiration til gruppe- og foreningsrejser


Dagsture for grupper og foreninger
Her finder du et udpluk af de mange dagsture som Ans Rejser arrangerer for grupper og foreninger. Vi arrangerer turene helt efter ønske og udplukkene er blot til inspiration.
Ønsker du et skræddersyet tilbud er du velkommen til at kontakte os på rejs@ansrejser.dk 
eller på tlf. 7026 0049 


 

Flerdagsture for grupper og foreninger
Ans Rejser har stor erfaring i at skræddersy rejser for foreninger, virksomheder, klubber og institutioner. Vi står til rådighed, når I som gruppe skal sammensætte jeres rejse, og vi kan tilbyde at booke billetter til f.eks. fly, bus, skib, hotel, restauranter, rundvisninger - samt evt. billetter til kulturarrangementer og begivenheder. Vi råder over egne dansktalende rejseledere samt engelsktalende, lokale guider - via vores agtenter over hele verden.
Herunder findes forslag til forskellige destinationer - og derudover kan vi selvfølgelig arrangere rejser med tilpasset destination, indhold og varighed til det, I har brug for - i samarbejde med jer!
Ønsker du et skræddersyet tilbud er du velkommen til at kontakte Ans Rejser på rejs@ansrejser.dk eller på tlf. 7026 0049 

Dagsture for grupper

Dagsture for Grupper: Her finder du et udpluk af de mange dagsture som Ans Rejser arrangerer for grupper og foreninger. Kontakt os, så arrangerer vi turene helt efter ønske og udplukkene er blot til inspiration.

Gruppe- & foreningsrejser

Inspiration til gruppe- og foreningsrejser: Ans Rejser tilbyder at arrangere dejlige rejser for gruppe, foreninger, klubber, skoler og institutioner. Kontakt os for et godt tilbud.

Fodboldrejser til Tyrkiet

Fodboldrejser til Tyrkiet: Skift de danske kunstgræsbaner ud med græs. Skift rusk og regnvejr ud med et varmere klima og kom ned og få detaljerne klar til opstarten.

Rejsekalender
10/4Smagen af VestjyllandFra 4.995,-
Kontakt os
Adresse:
Ans Rejser A/S
Engdahlsvej 14
7400 Herning