Skip to main content

Grupperejser

Inspiration til gruppe- og foreningsrejser


Dagsture for grupper og foreninger
Her finder du et udpluk af de mange dagsture som Ans Rejser arrangerer for grupper og foreninger. Vi arrrangerer turene helt efter ønske og udplukkene er blot til inspiration.
Ønsker du et skræddersyet tilbud er du velkommen til at kontakte os på rejs@ansrejser.dk eller på tlf. 7026 0049 


Flerdagsture for grupper og foreninger
Ans Rejser har stor erfaring i at skræddersy rejser for foreninger, virksomheder, klubber og institutioner. Vi står til rådighed, når I som gruppe skal sammensætte jeres rejse, og vi kan tilbyde at booke billetter til f.eks. fly, bus, skib, hotel, restauranter, rundvisninger - samt evt. billetter til kulturarrangementer og begivenheder. Vi råder over egne dansktalende rejseledere samt engelsktalende, lokale guider - via vores agtenter over hele verden.
Herunder findes forslag til forskellige destinationer - og derudover kan vi selvfølgelig arrangere rejser med tilpasset destination, indhold og varighed til det, I har brug for - i samarbejde med jer!
Ønsker du et skræddersyet tilbud er du velkommen til at kontakte Ans Rejser på rejs@ansrejser.dk eller på tlf. 70260049 

Dagsture for grupper

Dagsture for grupper og foreninger Her finder du et udpluk af de mange dagsture som Ans Rejser arrangerer for grupper og foreninger. Vi arrrangerer turene helt efter ønske og udplukkene er blot til inspiration. Ønsker du et skræddersyet tilbud er du velkommen til at kontakte Ans Rejser på rejs@ansre...

Gruppe- & foreningsrejser

Ans Rejser tilbyder at arrangere rejser for gruppe, foreninger, klubber, skoler og institutioner. Ans Rejser har stor erfaring i at skræddersy rejser for foreninger, virksomheder, klubber og institutioner. Vi står til rådighed, når I som gruppe skal sammensætte jeres rejse, og vi kan tilbyde at book...

rejsekalender
22/3Smagen af DanmarkFra 3.995,-
12/4Smagen af DanmarkFra 3.995,-
25/4Solskinsøen BornholmFra 4.595,-
3/5Smagen af DanmarkFra 3.995,-
9/5Prag - Den Gyldne Stad Fra 2.995,-
Kontakt os
Adresse:
Ans Rejser A/S
Engdahlsvej 14
7400 Herning