Skip to main content

Grupperejser

Inspiration til gruppe- og foreningsrejser

Flerdagsture for grupper og foreninger
Ans Rejser har stor erfaring i at skræddersy rejser for foreninger, virksomheder, klubber og institutioner. Vi står til rådighed, når I som gruppe skal sammensætte jeres rejse, og vi kan tilbyde at booke billetter til f.eks. fly, bus, skib, hotel, restauranter, rundvisninger - samt evt. billetter til kulturarrangementer og begivenheder. Vi råder over egne dansktalende rejseledere samt engelsktalende, lokale guider - via vores agtenter over hele Europa.
Herunder findes forslag til forskellige destinationer - og derudover kan vi selvfølgelig arrangere rejser med tilpasset destination, indhold og varighed til det, I har brug for - i samarbejde med jer!
Ønsker du et skræddersyet tilbud er du velkommen til at kontakte Ans Rejser på rejs@ansrejser.dk eller på tlf. 7026 0049 

Dagsture til Smagsrejser

Dagsture til Kulinariske Smagerejser: Vi har i Ans Rejser over de sidste par år udviklet nogle spændende og unikke smagsrejser, som vi nu vil tilbyde som endagsture.

Belgien

Rejser til Belgien: Book din rejse til Belgien og rejs Flandern rundt, se Bruxelles og de andre smukke byer Belgien har at tilbyde.

Danmark

Danmark Rejser: Book guidede rejser til Danmark og oplev bl.a. solskinsøen Bornholm, se toppen af Danmark i Skagen eller kom til cirkusrevy. Ans Rejser - Det dansk, det dejligt!

Frankrig

Grupperejser til Frankrig: Frankring byder på overdådig natur, smukke byer og ikke mindst dejlig fransk vin. Hvad end I er til storby oplevelser i eventyrlige Paris eller mere landlig ydyl i Alsace området så skræddersyer vi gerne jeres næste grupperejse til Frankrig.

Holland

Grupperejser til Holland: Når man siger Holland, rimer det på bugtende kanaler, skærmende diger, flotte vindmøller og dekorerede træsko – og ikke mindst på tulipaner. I foråret fylder de farvestrålende løgblomster markerne i et sandt farveorgie med tulipanen som den knejsende dronning.

Italien

Grupperejser til Italien: Det skønne Italien er et af vores specialer og vi tilbyder et væld af destinationer til dette milde og solrige land. Som storbyferie er Rom uovertruffen med de antikke romerske levn, middelalderens glimtende mosaikker og nutidens rislende fontæner.

Juleture

Hos Ans Rejser tilbyder vi 1 til 4-dages julerejser til skønne julemarkeder i Tyskland. Vi har udvalgt de hyggeligste og smukkeste markeder til vores rejser.

Norge

Grupperejser til Norge: Midnatsolen og nordlysets land. De smukke og afvekslende landskaber har gjort Norge til et eftertragtet land at holde ferie i. Knejsende fjelde og dybe dale, brusende elve og vandfald, der tordner ned over fjeldene. Klippekyst og klippeskær, blanke søer, skovklædte bjerge, hø...

Polen

Grupperejser til Polen: Ans Rejser er ekspert i grupperejser til Polen. Opsamling i Jylland i 4-stjernet turistbus. Altid dansk rejseleder og unikke udflugter.

Sverige

Grupperejser til Sverige: Sverige er faktisk det største land i Skandinavien både med hensyn til areal og indbyggertal. Landet er måske mest kendt for de smukke skærgårde, skovsøer og røde træhuse. Men hovedstaden Stockholm, også kendt som Nordens Venedig, er altid et besøg værd uanset om det er sig...

Tjekkiet

Grupperejser til Tjekkiet: Det tjekkiske paradis er den storslåede natur med de smukke ruiner, borge og slotte i skøn forening. Vi tilbyder rejser til Tjekkiet med danske rejseledere.

Tyrkiet

Grupperejser til Tyrkiet: Med en grupperejse til Tyrkiet er I sikre på at komme hjem igen med unikke oplevelser. Landet har en spændende historie og ligger på grænsen mellem Asien og Europa. Et væld af kulturelle oplevelser venter og ikke mindst den pulsendre millionby, Istanbul imponerer med sine m...

Tyskland

Grupperejser til Tyskland: Tyskland er en palet med utrolig mange farver og vores rejser til Tyskland er også varieret. Tyskland er én stor naturperle, som gemmer på spændende historie og vigtige handelseventyr. De store flade vidder i nord med sin hvide saltproduktion; de skovklædte højder imellem...

Ungarn

Grupperejser til Ungarn: Ungarn har de seneste årtier været inde i en rivende udvikling og balancerer i dag mellem øst og vest, tradition og forandring og byder på ren livsglæde. Gennem tiderne har mange folkeslag invaderet landet og de har hver især sat deres præg på kunst, kultur og arkitektur; og...

Østrig

Grupperejser til Østrig: Se Alperne med deres svimlende højde, den fantastiske natur, teater, musik og meget mere på rundrejse til Østrig.

Rejsekalender
24/7Koncert - Anders BlichfeldtFra 515,-
31/7Koncert - Lune CarlsenFra 515,-
5/8Smagen af LimfjordenFra 4.995,-
12/8Prag - Den Gyldne StadFra 5.395,-
12/8Smagen af VestjyllandFra 4.995,-
12/8Smagen af Vestjylland - Hornslet SeniorerFra 4.795,-
18/8Metal Randers til HollandFra 6.895,-
Kontakt os
Adresse:
Ans Rejser A/S
Engdahlsvej 14
7400 Herning