Skip to main content

Rejser til Ungarn

Ungarn har de seneste årtier været inde i en rivende udvikling og balancerer i dag mellem øst og vest, tradition og forandring og byder på ren livsglæde. Gennem tiderne har mange folkeslag invaderet landet og de har hver især sat deres præg på kunst, kultur og arkitektur; og så er Ungarn uspoleret natur. Også i gastronomien venter særlige oplevelser; krydret gullasch er en blandt mange egnsretter og med en lokal kraftig rødvin uforlignelig. Budapest er en af verdens smukkeste hovedstader med en helt fantastisk beliggenhed og arkitektur. Den kendt for sine utallige kurbade beliggende i gamle smukke bygninger.

Rejser til Ungarn - Ukendte sider af Ungarn

Oplev ukendte sider af Ungarn, på denne spændende kulturelle tur med Ans Rejser. Oplev folkemusik, rustikke landsbyer og imponerende arkitektur - Se mere her!

Rejser til Ungarn - Sommer ved Balatonsøen

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk Forslag til grupperejse: Balatonsøen er et populært og hyggeligt ferieområde i Ungarn. Balatonfüred er det største feriested ved søen...

Kontakt os
Adresse:
Ans Rejser A/S
Engdahlsvej 14
7400 Herning