Skip to main content

Grupperejser til Ungarn

Ungarn har de seneste årtier været inde i en rivende udvikling og balancerer i dag mellem øst og vest, tradition og forandring og byder på ren livsglæde. Gennem tiderne har mange folkeslag invaderet landet og de har hver især sat deres præg på kunst, kultur og arkitektur; og så er Ungarn uspoleret natur. Også i gastronomien venter særlige oplevelser; krydret gullasch er en blandt mange egnsretter og med en lokal kraftig rødvin uforlignelig. Budapest er en af verdens smukkeste hovedstader med en helt fantastisk beliggenhed og arkitektur. Den kendt for sine utallige kurbade beliggende i gamle smukke bygninger.

Sommer ved Balatonsøen

Sommer ved Balatonsøen: Balatonsøen er et populært og hyggeligt ferieområde i Ungarn. Balatonfüred er det største feriested ved søen, ikke mindst på grund af sin smukke beliggenhed, hyggelige centrum og mange gode og billige restauranter. I byen findes flere varehuse, et lokalt marked og et turistma...

Budapest - ved Donau's bredder

Budapest - ved Donau s Bredder: Book oplevelsesrejse til Budapest i Ungarn hos Ans Rejser. Kom på den store byrundtur i Budapest og udflugter i det centrale Ungarn.

Kontakt os
Adresse:
Ans Rejser A/S
Engdahlsvej 14
7400 Herning