Skip to main content

Wien - Musikkens By

Oplev Wiens arkitektur med de smukke og velbevarede bygninger, som stammer tilbage fra kejserdømmets storhedstid. Wien er en af Europas allersmukkeste hovedstæder, fyldt med konditorier, museer og masser af musik og teater. Vi skal opleve en ægte Wiener Heurige, se slottet Schönbrunn og de øvrige seværdigheder som Wien byder på. Tag til Wien med Ans Rejser og dansk ekspert rejseleder Lars Søholm. Der bliver naturligvis også tid på egen hånd. Ikke mange byer er blevet hyldet i så mange sange som Wien. Byen har elegante og smukke bygninger, museer og vindyrkning ikke langt fra centrum. Det er svært at færdes i Wien uden at høre om Mozart eller valsekongen Strauss for den sags skyld.
 

Bestil hos Ans Rejser fordi:
•   Oplev Skønne Wien
•   Centralt beliggende hotel i Wien
•   4-stjernet busrejse
•   Dansk ekspert rejseleder

Programmet dag for dag:
Dag 1 – Afrejsedag
Dag 2 – Ankomst til Wien
Dag 3 – Byrundtur, Oplev f. eks. koncert i Musikverein
Dag 4 – Oplev f. eks. morgentræning på den Spanske Rideskole og Hofsburg
Dag 5 – Oplev f. eks. Schönbrunn mit lunch. Inkl. Entre med rundvisning og 3-retters frokost
Dag 6 – Afrejse fra Wien
Dag 7 – Hjemrejse


  Dagsprogram

  • Dag 1 - Afrejsedag

   Vi har opsamling gennem Jylland og sætter kurs mod Dessau, hvor vi skal overnatte på 4-stjernet hotel. Der vil være aftensmad på hotellet.

  • Dag 2 – Ankomst til Wien

   Efter morgenmad på hotellet tjekker vi ud og kører fra Dessau over Tjekkiet og mod Wien. Vi vil ankomme til indtjekning på det 3-stjernede Hotel Admiral i løbet af eftermiddagen. Herefter vil der være tid på egen hånd.

  • Dag 3 – Byrundtur, Tid på egen håndByrundtur, Oplev f. eks. koncert i Musikverein

   Efter morgenmaden på hotellet skal vi på byrundtur. Vi starter oplevelsen i Wien med at besøge det til fods. Vi bor helt centralt i det flotte Wien og skal derfor bare ud af hotellet, for så at opleve byens fantastiske arkitektoniske bygninger. Vi skal på byrundturen opleve blot Kunsthistoriske museum, Maria-Theresien Platz, Justizpalast, Parlamentet, Rådhuset, Karlskirken, Operaen, Hofburg og meget mere.

   Ved middagstid slutter vores byrundtur og der vil derefter være tid på egen hånd til at opleve den pulsere og utrolig flotte by enten fra en af byens mange fortovscafeer eller måske det nu er tid til at prøve at spise Verdens største Wienerschnitzel hos Restaurant Figlmüller.

   Aftentilbud:
   Oplev en koncert i Musikverein, der er berømt for nytårskoncerterne, der transmitteres verden over. I Musikverein hører Wiener Philharmoniker til huse, der er ligeså verdens berømte som koncertsalen.

  • Dag 4 – Oplev f. eks. morgentræning på den Spanske Rideskole og Hofsburg

   Efter morgenmaden på hotellet er der tid på egen hånd til at opleve hvad Wien har at byde på.

   Tilbud:
   Oplev morgentræning på den Spanske Rideskole.
   Den Spanske Rideskole blev grundlagt i 1752 og er den ældste i verden. I 2010 blev den optaget på UNESCO’s kulturarvs liste. På den Spanske Rideskole kan man opleve klassisk ridning i særklasse udført af erfarne ryttere, der er uddannet imellem 10 og 12 år for få lov til optræde på skolen. Hestene er udelukkende hvide lipizzanere, der er en spansk race, heraf navnet – den Spanske Rideskole. Kun de bedste hingste, der har trænet i 6 år, der har fået titlen ”professor”, får lov til at blive brugt til opvisninger.

   Tilbud:
   Hofburg er den imponerende bygning, der huser den Spanske Rideskole, det Østrigske Nationalbibliotek og officielt kontor for forbundspræsidenten af Østrig. Hofburg blev bygget i det 13. århundrede og er blevet udbygget 7 gange siden. Mellem det 15. og 16. århundrede var slottet residens for kejseren af det Tysk-Romerske Rige, og op til 1918 residens for den østrigske kejser.

  • Dag 5 – Oplev f. eks. Schönbrunn mit lunch. Inkl. Entre med rundvisning og 3-retters frokost

   Efter morgenmaden på hotellet er der tid på egen hånd. Der er også mulighed for at komme med på udflugt til slottet Schönbrunn

   Tilbud:
   Schönbrunn mit lunch. Inkl. Entre med rundvisning og 3-retters frokost
   Et af de mest storslåede bygningsværker i Wien er Schönbrunn. Det var det primære sommerresidens for Huset Habsburg. Med sine 1441 værelser er rococo paladset et af Østrigs vigtigste kulturelle og historiske monumenter. Schönbrunn og dets havers historie går 300 år tilbage er stærkt påvirket af det Habsburge monarkis skiftende magt og succes.

  • Dag 6 – Afrejse fra Wien

   Efter morgenmad på hotellet er det tid til at tjekke ud fra hotellet. Herefter kører vi fra Wien mod vores overnatningshotel i Braunschweig, hvor der vil være aftensmad på hotellet.

  • Dag 7 - Hjemrejse

   Efter Morgenmad på hotellet er der udtjekning, og kører det sidste af hjemrejsen fra Braunschweig.

  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning