Skip to main content

Rejse til Wien - Musikkens By

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk 
 

Forslag til grupperejse:
Oplev Wiens arkitektur med de smukke og velbevarede bygninger, som stammer tilbage fra kejserdømmets storhedstid. Wien er en af Europas allersmukkeste hovedstæder, fyldt med konditorier, museer og masser af musik og teater. Vi skal opleve en ægte Wiener Heurige, se slottet Schönbrunn og de øvrige seværdigheder som Wien byder på. Tag til Wien med Ans Rejser og dansk rejseleder. Der bliver naturligvis også tid på egen hånd. Ikke mange byer er blevet hyldet i så mange sange som Wien. Byen har elegante og smukke bygninger, museer og vindyrkning ikke langt fra centrum. Det er svært at færdes i Wien uden at høre om Mozart eller valsekongen Strauss for den sags skyld.

Bestil hos Ans Rejser fordi:
•   Oplev Wienerwald
•   Det spektakulære slot Schönbrunn
•   Festlig aften med Wiener Heurige
•   Ophold på centralt hotel med halvpension

Programmet dag for dag:
Dag 1 – Afrejse
Vi kører fra Danmark om morgenen og frem til vores overnatningshotel i Midttyskland, omkring Kassel / Fulda.

Dag 2 – Ankomst til Wien
Morgenmad på hotellet. Herefter kører vi det sidste stykke ned gennem de smukke sydtyske landskaber, forbi Regensburg og lige efter Passau passerer vi Inn floden og den tysk/østrigske grænse. Vi er fremme i Wien ved aftenstid. Efter check-in er der aftensmad på hotellet i Wien.

Dag 3 – Omfattende byrundtur i Wien
Efter morgenmad skal vi på en spændende byrundtur med bus. Vi kører ad den store boulevard, Ringstrasse, hvor der ligger det ene store bygningsværk efter det andet. Vi ser bl.a. Operaen, Parlamentet, Rådhuset, Burgtheater og ikke mindst det kendte Hundertwasser Haus. Vi kommer også rundt til fods gennem museumskvarteret, der idag huser fem store museer og de tidligere kejserlige stalde. I Hofburgkvarteret har landets forbundskansler og præsident deres domicil. Via de små stræder fortsætter turen til den gotiske domkirke, Stephansdom, der er Wiens vartegn. Sidst på eftermiddagen er vi tilbage ved vores hotel, hvor vi mødes til aftensmad.

Dag 4 – Slottet Schönbrunn og egne oplevelser
I dag skal vi på en halvdagsudflugt til Kejserfamiliens sommerresidens, Schönbrunn - en af de vigtigste kulturskatte i Østrig. Schönbrunnslottet er en pendant til Versailles ved Paris, påbegyndt i det 16. årh. men om- og tilbygget mange gange. Indvendigt er et overdådigt interiør, hvoraf det meste er i rokokostil. 40 ud af slottets 1441 værelser er åbne for publikum. Her får vi indblik i Franz Josefs og Napoleons private gemakker, og vi ser spejlsalen, som nok er det mest berømte af alle værelserne. Parken rundt om Schönbrunn er i sig selv en udflugt værd. Her ligger verdens ældste zoo fra 1782, tropevæksthuse, fontæner og statuer. Eftermiddagen er til fri disposition. Om aftenen er der middag på hotellet.

Dag 5 – Wienerwald, Heiligenkreuz og Wiener Heurige
Dagens udflugt går til Wienerwald og Heiligenkreuz, også kendt som Wienernes fristed. Vi ser naturligvis Cistercienser Klosteret, hvorefter turen går gennem vinmarker til kurbyen Baden. Efter et stop i Baden går turen tilbage til Wien via Gumpoldskirchen og Mödling. Vi mødes igen om aftenen til afskedsmiddag, som foregår i forbindelse med en af de berømte Wiener Heuriger, som er betegnelsen for en folkelig vinrestaurant. Her spiser vi og smager på årets vin, også kendt som ”Heurigervin”, og i baggrunden lytter vi til tonerne af ”Schrammelmusik”.

Dag 6 – Hjemrejse og overnatning i Midttyskland
Efter tidlig morgenmad kører vi op igennem Sydtyskland til vores overnatningshotel i Midttyskland, omkring Leipzig / Halle. Efter indkvartering er der aftensmad på hotellet.

Dag 7 – Hjemkomst
Efter morgenmad kører vi det sidste stykke hjem mod Danmark - naturligvis med stop for grænsehandel.

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 70 26 00 49 eller rejs@ansrejser.dk
Se Rejsekalender HER for ledige pladser til individuel rejsende.


  Rejsekalender
  2/12Jul i HansestæderneFra 2.395,-
  5/12Smagen af jul med Georg JulinFra 4.395,-
  11/12Jul i BerlinFra 2.295,-
  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning