Skip to main content

Grupperejser til Østrig

I Østrig er det umiddelbart Alperne der springer først i øjnene og mere end halvdelen af landets areal er da også bjergmassiver i en svimlende højde op til 4000 meter. En mængde nedbør kommer som sne og med de hvide tinder, ser Alperne så bjergtagende ud. I dalene ligger smukke søer og hyggelige byer. Der findes et utal af seværdigheder i Østrig, hvor der overalt opleves borge og slotte, klostre og små landsbyer. Østrig har mange storslåede bjergslugter, hvor vandet gennem årtusinder har arbejdet sig ned i bjergmassivet. I Bad Gastein opleves det 341 meter høje vandfald, som falder ned gennem Bad Gestein. Flotte blomsterkasser med hængende planter i fuld flor ses på Alpehusenes balkoner.

Østrig er også kendt for sin musik – de klassiske toner og operaen er i høj kurs i de fornemme teater- og musiksale. Festspil og ”Open Air” koncerter finder sted rundt om i de klassiske byer.

Sommer i Østrig

Sommer i Østrig: Oplev den fantastiske østrigske sommer og de smukke alper med Ans Rejser - En rejse til alpelandet indeholder storslået natur, alpeluften og en særlig ro.

Rejsekalender
Kontakt os
Adresse:
Ans Rejser A/S
Engdahlsvej 14
7400 Herning