Skip to main content

Grupperejser til Østrig

I Østrig er det umiddelbart Alperne der springer først i øjnene og mere end halvdelen af landets areal er da også bjergmassiver i en svimlende højde op til 4000 meter. En mængde nedbør kommer som sne og med de hvide tinder, ser Alperne så bjergtagende ud. I dalene ligger smukke søer og hyggelige byer. Der findes et utal af seværdigheder i Østrig, hvor der overalt opleves borge og slotte, klostre og små landsbyer. Østrig har mange storslåede bjergslugter, hvor vandet gennem årtusinder har arbejdet sig ned i bjergmassivet. I Bad Gastein opleves det 341 meter høje vandfald, som falder ned gennem Bad Gestein. Flotte blomsterkasser med hængende planter i fuld flor ses på Alpehusenes balkoner.

Østrig er også kendt for sin musik – de klassiske toner og operaen er i høj kurs i de fornemme teater- og musiksale. Festspil og ”Open Air” koncerter finder sted rundt om i de klassiske byer.

Rejser til Wien - Musikkens By

Wien - Musikkens By: Oplev Wiens arkitektur med de smukke og velbevarede bygninger, som stammer tilbage fra kejserdømmets storhedstid. Wien er en af Europas allersmukkeste hovedstæder, fyldt med konditorier, museer og masser af musik og teater. Vi skal opleve en ægte Wiener Heurige, se slottet Schönbrunn og de øvrige seværdigheder som Wien byder på. Tag til Wien med Ans Rejser og dansk rejseleder. Der bliver naturligvis også tid på egen hånd.

Kontakt os
Adresse:
Ans Rejser A/S
Engdahlsvej 14
7400 Herning