Skip to main content

Juleture for grupper

Vi arrangerer gerne juleture med stemningsfyldte julemarkeder og -arrangementer for grupper og foreninger

Julemarked i Hamburg

Søger du efter juletur til Hamburg? Hos Ans Rejser kan du booke en hyggelig juletur til Hamburg og opleve julemarked i Hamburg samt grænsehandel! Book nu!

Julemarked i Bremen & Stade

Hos Ans Rejser tilbyder vi en hyggelig juletur til Bremen og Stade. Book juletur til Bremen og Stade og oplev julemarked, grænsehandel m.m. inkl. udflugter!

Julemarked i Wismar & Schwerin

Hos Ans Rejser kan du booke juletur til Wismarog og Schwerin. Kom på juletur til Wismarog og Schwerin med en 4-stjernet luksusbus. Book jeres juletur nu!

Julemarkeder i Slesvig og Flensborg

Skal i opleve julemarkedet Schwalmarkt i Slesvig samt julemarkedet i Flensborg? Hos Ans Rejser kan du booke julerejser til Slesvig og Flensborg! Book nu!

Julemarked i Berlin

En rejse til Berlin går man aldrig forkert af, og specielt i juleperioden er Berlin en helt særlig oplevelse. Berlin stedet hvor man virkelig kan komme i julestemning, med det fantastiske Gendarmenmarkt Weihnachts Zauber, der hvert år tilbyder dejlig juleunderholdning

Julemarked i Dresden

Vi tilbyder en hyggelig juletur til Dresden. Kulissen i den historiske by Dresden gør, at det er ekstraordinært smukt. inkl. morgenmad, aftensmad, udflugter!

Juleflodkrydstogt på Rhinen & Main

Oplevelsesrige og eksklusive flodkrydstogter på Rhinen og Main.

Julemarkeder i Berlin

Hos Ans Rejser kan du booke en juletur til Berlin. Med vore juletur til Berlin kan du opleve Berlins historie, Brandenburger Tor, Pariser Platz m.m. Book nu!

Julemarked i Lübeck

Brug for en juletur til Lübeck? Hos Ans Rejser kan du booke en uforglemmelig juletur til Lübeck inkl. ophold i dobbelt, mad, udflugter m.m. - Book nu!

Julemarked i Hamburg & Lübeck

Brug for en juletur til Hamburg og Lübeck? Hos Ans Rejser kan du book en lækker juletur til Hamburg og Lübeck og opleve hyggelige julemarkeder. Book nu!

Tønder Julemarked & Schackenborg Slotskro

Hos Ans Rejser tilbyder vi en juletur til Tønder. Oplev en utrolig hyggelig juletur til Tønder inkluderet julebuffet på Schackenborg Slotskro med rejseleder!

Julestemning i Tivoli

Hos Ans Rejser kan du booke en juletur til Tivoli. Oplev juletur til Tivoli inkluderet morgenbakke, byrundtur og entrebillet til Tivoli med rejseleder!

Kontakt os
Adresse:
Ans Rejser A/S
Engdahlsvej 14
7400 Herning