Skip to main content

Grupperejser til Tyskland

Tyskland er en palet med utrolig mange farver og vores rejser til Tyskland er også varieret. Tyskland er én stor naturperle, som gemmer på spændende historie og vigtige handelseventyr. De store flade vidder i nord med sin hvide saltproduktion; de skovklædte højder imellem bjergene med udvinding af glimtende sølv; og de høje alper i syd med farverige ædelstene. Landskabet bugter sig med floder og kanaler, og på skråningerne står vinstokke og humle og ranker sig. Tyskland er kendt for sine knejsende borge, hyggelige historiske byer med bindingsværkshuse, øl-knejper og vinstuer og ikke mindst for de mange festlige og folkelige begivenheder.

Rhinen & romantiske Rüdesheim

Rhinen & romantiske Rüdesheim: Kom med på den skønne rejse til Rhinen & Rüdesheim. Smukke vinmarker, frodige bjerge og mm.

Bayern & Hitlers Ørnerede

Bayern & Hitlers Ørnerede: Wunderschöne München og omegn byder ikke kun på oktoberfest, skisport og veldrejede serveringer. Tag med på en sanserig rejse til Sydtysklands betagende omgivelser, hvor vi sammen skal opleve eminent natur, verdensberømte kongeslotte, storbyens brus, tysk romantik og meget...

Schwarzwald - Bjergområdet på grænsen

Schwarzwald - Bjergområdet på grænsen: Schwarzwald, bjergområdet på grænsen mellem Tyskland og Schweiz, har gennem mange år været et af Tysklands mest elskede turistmål. Det smukke landskab, med bjerge på ca 1.000 meters højde, de mange små maleriske byer, samt den centrale beliggenhed for spændende...

Kanalernes by Friedrichstadt

Kanalernes by Friedrichstadt: Den idylliske ”hollænderby” Friedrichstadt er klart en ferie værd. De mange små trappegavlhuse giver den et yderst charmerende særpræg.

Friedrichstadt & Sylt

Friedrichstadt & Sylt: Hos Ans Rejser tilbyder vi rejser til skønne Friedrichstadt og Sylt med luksusbus. Bybilledet i den romantiske kanalby Friedrichstadt, er præget af hollandsk byggestil.

Celle & Aspargesruten

Celle & Aspargesruten: Celle gør sig, med sine smukke bygninger, hyggelige gader, spændende historie. Oplev det hele på en fantastisk rundrejse.

Rügen, Stralsund & Wismar

Rügen, Stralsund & Wismar: På Rügen finder man alt fra små landsbyer til skønne sandstrande. På denne rundrejse kommer vi også forbi både Wismar og Stralsund.

Et anderledes Hamborg

Et anderledes Hamborg: Hos Ans Rejser, tilbyder vi et anderledes Hamborg, hvor I normalt ikke kommer. Oplev bl.a. Reeperbahn, Altone og Fischmarkt.

Trier, Mosel & Luxembourg

Trier, Mosel & Luxembourg: Mosel gør sig, med sine smukke bygninger, hyggelige gader, spændende historie. Oplev det hele på en fantastisk rundrejse som du kan booke lige her!

Historiske Nordtyskland

Historiske Nordtyskland: Unik og anderledes rejse til det historiske Nordtyskland. Oplev turen med Ans Rejser og dansk rejseleder i 4-stjernet luksusbus.

Bjergtagende Harzen

Bjergtagende Harzen: Goslar danner rammen om vores tur til Harzen - Goslar er en fantastisk by i det skønne tyske Harzen.

Smagen af Berlin

Smagen af Berlin: Spændende og anderledes rejse til Berlin. Kom med Ans Rejser og vores danske rejseleder i 4-stjernet luksusbus.

I Luthers Fodspor

I Luthers Fodspor: Træd i Martin Luthers fodspor på rundrejse i det tidligere Østtyskland med Ans Rejser. Besøg steder fyldt med historie og betydning.

Berlin & Dresden

Berlin & Dresden - Oplev Berlin og Dresden på denne nye rejse. Vi forsøger her at kombinere to forrygende byer med stor historie og masser af oplevelser.

Sønderjylland og Nordtyskland

Sønderjylland og Nordtyskland: Oplev Danmarkshistorien på nærmeste hold. Tag med på denne spændende rejse i det sønderjyske og nordtyske. Bestil din rejse hos Ans Rejser.

Kontakt os
Adresse:
Ans Rejser A/S
Engdahlsvej 14
7400 Herning