Skip to main content

Grupperejser til Tyskland

Tyskland er en palet med utrolig mange farver og vores rejser til Tyskland er også varieret. Tyskland er én stor naturperle, som gemmer på spændende historie og vigtige handelseventyr. De store flade vidder i nord med sin hvide saltproduktion; de skovklædte højder i mellembjergene med udvinding af glimtende sølv; og de høje alper i syd med farverige ædelstene. Landskabet bugter sig med floder og kanaler, og på skråningerne står vinstokke og humle og ranker sig. Tyskland er kendt for sine knejsende borge, hyggelige historiske byer med bindingsværkshuse, øl-knejper og vinstuer og ikke mindst for de mange festlige og folkelige begivenheder.

Rejser til Bayern - Bayern & Hitlers Ørnerede

Rundrejse i Baeren - Book nu på www.ansrejser.dk!

Rejser til München - Oktoberfest i München

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk Forslag til grupperejse: En skøn rejse til den kæmpestore, traditionsrige folkefest i München. Årligt strømmer mere end 6 millioner b...

Rejser til Tyskland - Schwarzwald - bjergområdet på grænsen

Schwarzwald, bjergområdet på grænsen mellem Tyskland og Schweiz, har gennem mange år været et af Tysklands mest elskede turistmål. Det smukke landskab, med bjerge på ca 1.000 meters højde, de mange små maleriske byer samt den centrale beliggenhed for spændende udflugter, har givet området mange besø...

Rejser til Tyskland - Weserbergland

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk Forslag til grupperejse: En spændende og afvekslende rejse venter dig i det romantiske bjerglandskab, Weserbergland, i den sydlige de...

Busrejse til Friedrichstadt - Kanalernes by Friedrichstadt

Busrejse til Friedrichstadt - Kanalernes by Friedrichstadt: Den idylliske ”hollænderby” Friedrichstadt er klart en ferie værd. De mange små trappegavlhuse giver den et yderst charmerende særpræg.

Busrejse til Friedrichstadt & Sylt

Busrejse til Friedrichstadt & Sylt: Hos Ans Rejser tilbyder vi rejser til skønne Friedrichstadt og Sylt med luksusbus. Bybilledet i den romantiske kanalby Friedrichstadt, er præget af hollandsk byggestil.

Busrejse til Celle & Aspargesruten

Busrejse til Celle & Aspargesruten: Celle gør sig, med sine smukke bygninger, hyggelige gader, spændende historie. Oplev det hele på en fantastisk rundrejse.

Udsolgt Læs mere

Busrejse til Østtyskland - I Luthers Fodspor

Busrejse til Østtyskland - I Luthers Fodspor: Træd i Martin Luthers fodspor på rundrejse i det tidligere Østtyskland med Ans Rejser. Besøg steder fyldt med historie og betydning.

Genforeningsturen 2021

Busrejse til Sønderjylland og Slesvig: Oplev Genforeningsturen med Ans Rejser. Vi rejser til skønne Sønderjylland og Slesvig med luksusbus.

Kontakt os
Adresse:
Ans Rejser A/S
Engdahlsvej 14
7400 Herning