Skip to main content

Grupperejser til Tyskland

Tyskland er en palet med utrolig mange farver og vores rejser til Tyskland er også varieret. Tyskland er én stor naturperle, som gemmer på spændende historie og vigtige handelseventyr. De store flade vidder i nord med sin hvide saltproduktion; de skovklædte højder imellem bjergene med udvinding af glimtende sølv; og de høje alper i syd med farverige ædelstene. Landskabet bugter sig med floder og kanaler, og på skråningerne står vinstokke og humle og ranker sig. Tyskland er kendt for sine knejsende borge, hyggelige historiske byer med bindingsværkshuse, øl-knejper og vinstuer og ikke mindst for de mange festlige og folkelige begivenheder.

Dresden - Tysklands Firenze

Busrejse til Dresden - Tysklands Firenze: Dresden - En saksisk storbyperle, der med sin betagende arkitektur og historie helt sikkert er et besøg værd.

Udsolgt Læs mere

Rhinen & romantiske Rüdesheim

Busrejse til Rhinen & romantiske Rüdesheim: Kom med på den skønne rejse til Rhinen & Rüdesheim. Smukke vinmarker, frodige bjerge og mm.

Udsolgt Læs mere

Bayern & Hitlers Ørnerede

Bayern & Hitlers Ørnerede: Wunderschöne München og omegn byder ikke kun på oktoberfest, skisport og veldrejede serveringer. Tag med på en sanserig rejse til Sydtysklands betagende omgivelser, hvor vi sammen skal opleve eminent natur, verdensberømte kongeslotte, storbyens brus, tysk romantik og meget...

München - Oktoberfest i München

Oktoberfest i München: En skøn rejse til den kæmpestore, traditionsrige folkefest i München. Årligt strømmer mere end 6 millioner besøgende til denne folkelige fest. Den originale oktoberfest afholdes på Theresienwiese midt i München. Her er der opstillet store telte med musik og underholdning i bed...

Schwarzwald - bjergområdet på grænsen

Schwarzwald - Bjergområdet på grænsen: Schwarzwald, bjergområdet på grænsen mellem Tyskland og Schweiz, har gennem mange år været et af Tysklands mest elskede turistmål. Det smukke landskab, med bjerge på ca 1.000 meters højde, de mange små maleriske byer, samt den centrale beliggenhed for spændende...

Friedrichstadt - Kanalernes by Friedrichstadt

Busrejse til Friedrichstadt - Kanalernes by Friedrichstadt: Den idylliske ”hollænderby” Friedrichstadt er klart en ferie værd. De mange små trappegavlhuse giver den et yderst charmerende særpræg.

Friedrichstadt & Sylt

Busrejse til Friedrichstadt & Sylt: Hos Ans Rejser tilbyder vi rejser til skønne Friedrichstadt og Sylt med luksusbus. Bybilledet i den romantiske kanalby Friedrichstadt, er præget af hollandsk byggestil.

Celle & Aspargesruten

Busrejse til Celle & Aspargesruten: Celle gør sig, med sine smukke bygninger, hyggelige gader, spændende historie. Oplev det hele på en fantastisk rundrejse.

Genforeningsturen 2021

Busrejse til Sønderjylland og Slesvig: Oplev Genforeningsturen med Ans Rejser. Vi rejser til skønne Sønderjylland og Slesvig med luksusbus.

Rügen, Stralsund & Wismar

Busrejse til Rügen, Stralsund & Wismar: På Rügen finder man alt fra små landsbyer til skønne sandstrande. På denne rundrejse kommer vi også forbi både Wismar og Stralsund.

Et anderledes Hamborg

Busrejse til Hamborg - Et anderledes Hamborg: Hos Ans Rejser, tilbyder vi et anderledes Hamborg, hvor I normalt ikke kommer. Oplev bl.a. Reeperbahn, Altone og Fischmarkt.

Trier, Mosel & Luxembourg

Busrejse til Trier, Mosel & Luxembourg: Mosel gør sig, med sine smukke bygninger, hyggelige gader, spændende historie. Oplev det hele på en fantastisk rundrejse som du kan booke lige her!

Historiske Nordtyskland

Busrejse til Nordtyskland - Historiske Nordtyskland: Unik og anderledes rejse til det historiske Nordtyskland. Oplev turen med Ans Rejser og dansk rejseleder i 4-stjernet luksusbus.

Bjergtagende Harzen

Busrejse til Harzen og Goslar - Bjergtagende Harzen: Goslar danner rammen om vores tur til Harzen - Goslar er en fantastisk by i det skønne tyske Harzen.

Smagen af Berlin

Busrejse til Smagen af Berlin: Spændende og anderledes rejse til Berlin. Kom med Ans Rejser og vores danske rejseleder i 4-stjernet luksusbus.

Udsolgt Læs mere
Rejsekalender
2/12Jul i HansestæderneFra 2.395,-
5/12Smagen af jul med Georg JulinFra 4.395,-
11/12Jul i BerlinFra 2.295,-
Kontakt os
Adresse:
Ans Rejser A/S
Engdahlsvej 14
7400 Herning