Skip to main content

Jul i Berlin-Prag-Berlin

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk 

Vi har kombineret en skøn julerejse mellem Berlin og Prag.
Berlin er stedet, hvor man virkelig kan komme i julestemning, med de fantastiske julemarkeder, der hvert år tilbyder dejlig juleunderholdning. En tur til Berlin i december er en mulighed for både at opleve det klassiske Berlin og et stemningsfuldt Berlin i fuld julepragt. På vores juletur bor vi på et centralt hotel med julemarkeder lige udenfor hoteldøren.
Prag er kendt for sit tilnavn; Den Gyldne Stad, og det gør sig endnu mere gældende i julen, hvor byens mange julemarkeder er smukt belyst i de traditionelle julefarver. Hvert år er der desuden et fælles tema for julemarkederne, der vil blive offentliggjort senere på året. Prags julemarkeder har et stort udvalg smukke varer udstillet og en lang række madboder ofte med traditionel tjekkisk mad.

 

Bestil hos Ans Rejser fordi:
• Julemarkeder i både Berlin og Prag
• Centralt beliggende hoteller
• Dansk rejseleder

Programmet dag for dag:
Dag 1 – Ankomst til Berlin, Julemarkeder på egen hånd
Dag 2 – Julemarked og shopping i Berlin, ankomst til Prag  
Dag 3 – Julemarkeder ved borgområdet Hradcany og Náměstí Míru
Dag 4 – Julemarkeder og Shopping i Prag, Ankomst Berlin
Dag 5 – Hjemrejse

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 70 26 00 49 eller rejs@ansrejser.dk
Se Rejsekalender HER for ledige pladser til individuel rejsende.


  Dagsprogram

  • Dag 1 – Ankomst til Berlin, Julemarkeder på egen hånd

   Vi kører fra Danmark tidligt om morgenen og ankommer til Berlin om eftermiddagen. Vi tjekker ind på vores hotel Park Inn Radisson Berlin, der ligger fantastisk centralt på Alexanderplatz kun 300 meter fra Berlins ikoniske TV-tårn. Allerede efter indtjekning, bliver der tid til at gå på opdagelse i området omkring hotellet og besøge et af de utallige julemarkeder f.eks. det store julemarked ved rådhuset eller julemarkedet på Alexanderplatz, der begge er inden for meget kort gåafstand. En smule længere væk ligger et julemarked på Bebelplatz. Om aftenen er der aftensmad på egen hånd.

  • Dag 2 – Julemarked og shopping i Berlin, ankomst til Prag

   Efter morgenmad på hotellet skal vi tjekke ud og med bussen på en kort tur fra bydelen Mitte til bydelen Charlottenburg. Undervejs kører vi forbi Brandenburger Tor og Siegessäule. Vi skal besøge julemarkedet på Breitscheidplatz, der ligger ved siden af Gedächtniskirche. Julemarkedet har mere en 100 boder hvert år med alt fra glaskunst til legetøj. En anden mulighed er at besøge butikken Käthe Wohlfahrt, beliggende på Kurfürstendamm kun lidt væk fra julemarkedet, der udelukkende sælger julepynt hele året rundt. Tæt på markedet er der adskillige storcentre, én af dem KaDeWa, der er det største i Europa med en størrelse på 60.000 m2. Der er gode muligheder for at finde frokost ved en af de mange madboder, der også kan findes ved julemarkedet eller i et af storcentrene.
   Først på eftermiddagen mødes vi ved bussen og forlader Berlin i første omgang, mens vi sætter kursen sydpå mod Prag. Vi ankommer til Botel Albatros først på aftenen og tjekker ind. Herefter er der aftensmad på egen hånd, samt tid til at besøge julemarkederne på Vaclavske Namesti og Staromestske Namesti (Det gamle torv), der begge ligger indenfor gåafstand. På Staromestske Namesti, det største julemarked i Prag, står der hvert år et 25 meter højt juletræ, der tændes kl. 16:30, hvilket anses for at være det mest imponerende syn på nogle af Prags flotte julemarkeder. Om aftenen skal vi spise på Botel Albatros.

  • Dag 3 – Julemarkeder ved borgområdet Hradcany og Náměstí Míru

   Efter morgenmaden skal vi med bussen over Vltava (Moldau) til borgområdet og besøge julemarkedet på torvet foran St. Georges Basilika. I utroligt smukke omgivelser udgår mellem 20 og 30 træstande julemarkedet ved borgområdet. Herefter tager vi køreturen til julemarkedet ved Náměstí Míru. Náměstí Míru er formegentlig det mest autentiske julemarked i Prag, hvor der vil være lidt færre turister end på de andre julemarkeder. Her vil der være gode muligheder for at købe frokost inden vi tager tilbage på botellet. Herefter står den på tid på egen hånd indtil, der er aftensmad samlet på botellet.

  • Dag 4 – Julemarkeder og Shopping i Prag, Ankomst Berlin

   Efter morgenmaden går vi i samlet flok en tur ind og kigger på julemarkederne (Náměstí Republiky, Vaclavske Namesti og Staromestske Namesti) beliggende i hjertet af Prag. På turen vil vores guide samtidig fortælle lidt om nogle at de historiske bygninger vi passerer bl.a. Krudttårnet, Det astronomiske ur og Tyn-kirken. Undervejs på rundturen er der tid ved hvert julemarked til at shoppe eller til at finde frokost. Herefter er der udtjekning fra hotellet og turen går mod Berlin først på eftermiddagen med forventet ankomst ved først på aftenen. Vi ankommer til samme hotel i Berlin, som vi brugte på første overnatning på rejsen. Her kan vi igen besøge julemarkederne, der ligger lige ved hotellet. Aftensmad er på egen hånd.

  • Dag 5 – Hjemrejse

   Efter morgenmad sætter vi kursen mod Danmark. Der bliver naturligvis et stop ved grænsen, således at de sidste juleindkøb kan gøres.

  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning