Skip to main content

Grupperejser til Italien

Det skønne Italien er et af vores specialer og vi tilbyder et væld af destinationer til dette milde og solrige land. Som storbyferie er Rom uovertruffen med de antikke romerske levn, middelalderens glimtende mosaikker og nutidens rislende fontæner. Midtitalien byder sig til med bølgende vin- og olivenlunde, labyrintiske middelalderbyer, gode oste og lufttørret skinke. I nord bydes på enestående naturoplevelser; bjerge, søer, vandfald og smuk vegetation. I syden er det de lodrette kyststrækninger, smukke øer, små idylliske kystbyer, vulkaner og græske levn fra en svunden tid. Italien er livsnydelse, når det er allerbedst.

Rejser til Gardasøen

Tag på ferie ved Gardasøen med dansk rejseleder, Bestil de dejligste rundrejser til Italien online her!

Rejser til Toscana & Umbrien

Rundrejse i Toscana og Umbrien - Se den smukkeste natur og nyd livet på tur til Toscana og Umbrien med dansk rejseleder - Book nu på www.ansrejser.dk!

Rejser til Amalfikysten - med historiske Rom

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk Forslag til grupperejse: Italien er lig med oplevelser ud i smukke landskaber og storbyer med kunst, mad, mode og ikke mindst kultur...

Rejser til Italien - Amalfikysten, Sorrento & Pompei

Tag på en skøn 8-dages-rejse til Amalfikysten, Sorrento og Pompei i det sydlige Italien med dansk rejseleder hos Ans Rejser. Bestil din rejse i dag!

Rejser til Italien - Amalfi & Capri

Oplev Amalfi og Capri på en 6-dages rejse med dansk rejseleder. Oplev kulturen, historien og naturen i de skønne syditalienske områder. Bestil din rejse her.

Rejser til Italien - Umbrien - Italiens grønne hjerte

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk Forslag til grupperejse: Midt i Italien ligger den herlige region Umbrien. Dette fantastiske område byder på en vifte af forskellige...

Rejser til Italien - Fascinerende Syditalien

Oplev de smukke landskaber og storbyer med kunst, mad, mode og ikke mindst kultur i det fascinerende Syditalien med dansk rejseleder - Bestil rejsen her!

Rejser til Italien - Opera i Verona & Amarone vine

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk Forslag til grupperejse: Hvorfor ikke kombinere den gribende opera Aida, fremført i den antikke romerske arena i Verona – med ophold...

Rejser til Italien - Klassiske Sicilien

Bestil runderejse til klassiske Sicilien med dansk rejseleder på www.ansrejser.dk. Se templerne, smag den fantastiske med og hav en god tur. Bestil online nu!

Kontakt os
Adresse:
Ans Rejser A/S
Engdahlsvej 14
7400 Herning