Skip to main content

Danske Smagsrejser

Kom med på rejser, hvor dine sanser bliver forkælet. En kulinarisk sanseoplevelse, hvor vi besøger lokale ildsjæle og fantastiske steder. Vi skal både smage, dufte og se helt utrolige virksomheder og iværksættere, som alle brænder for det de laver. På de forskellige lokationer skal vi også høre om stedernes historier, som alle er helt unikke på hver deres måde. Udover at vi skal smage på helt fantastiske produkter, besøger vi også historiske steder og møder lokale guides, som vil tage os med rundt i området og med stor glæde fortæller om egnen. 

Smagen af Østjylland

Smagen af Østjylland byder på endnu flere besøg ved ihærdige ildsjæle, denne gang besøger vi Østjylland.

5 dage Fra 4.995,- Læs mere

Smagen af Gourmet

Vi skal besøge Midtjyllands eneste Michelin restaurant Domæne, hvor vi skal have en 5-retters selskabsmenu. Derudover skal vi have fantastiske oplevelser på Restaurant Limfjordens Hus og Restaurant Ny Hattenæs.

5 dage Fra 7.895,- Læs mere

Smagen af Jul

Smagen af Jul: Kom med på en dejlig rejse med Ans Rejser. Julehygge, sang, musik, foredrag og udflugter i en rejse.

Smagen af Limfjorden

Smagen af Limfjorden: Kom med på en enestående rejse, hvor lokale oplevelser og smage er i centrum. Ans Rejser - Det´ dansk, det´ dejligt!

5 dage Fra 4.995,- Læs mere

Smagen af Vestjylland

Smagen af Vestjylland er krydret med god mad og drikke, smuk og barsk natur, samt rigtig gode fortællere der vil indføre os i den helt særlige kultur der opstår, når man lever med Vesterhavet som nabo.

5 dage Fra 4.995,- Læs mere
Kontakt os
Adresse:
Ans Rejser A/S
Engdahlsvej 14
7400 Herning