Skip to main content

Smagen af Gourmet

Smagen af Gourmet bliver en af nyhederne for sæson 2024, som den ene af vores to nye smagerejser. Kom med på gastronomisk sanserejse, hvor dine smagsløg bliver forkælet! Vi skal besøge Midtjyllands eneste Michelin restaurant Domæne, hvor vi skal have en 5-retters selskabsmenu. Derudover skal vi have fantastiske oplevelser på Restaurant Limfjordens Hus og Restaurant Ny Hattenæs. 
Du kan glæde dig til en rejse, hvor dine smagsløg vil blive forkælet ud over det sædvanlige. Hver aften sluttes med en luksuriøs middag og 5-stjernet hygge på Dolphin Hotel Herning.

Bestil hos Ans Rejser fordi:
• Unik rejse - KUN med Ans Rejser
• Fantastiske gourmet smagsoplevelser
• Frokost på Michelin restaurant
• Alle måltider inkluderet
• 5-stjernet hygge på Dolphin Hotel Herning
• Rabat på 500 kr. pr. person til Ældre Sagens medlemmer

 

Program dag for dag:
Dag 1 – Ankomst
Dag 2 – Cold Hand Winery og Restaurant Limfjordens Hus
Dag 3 – Besøg hos kunstnerpar, Michelin Restaurant Domæne og Vinstouw
Dag 4 – Månsson, Restaurant Ny Hattenæs og Galleri Eje Herning
Dag 5 – Afrejse 

 

Herunder findes en printvenlig version af rejsen med programmet i pdf-version:
 


  Dagsprogram

  • Dag 1 - Ankomst

   Fra kl. 15:00 kan du i ro og mag ankomme til Dolphin Hotel Herning hvor du trygt og sikkert kan parkere din bil. Parkeringsområdet er videoovervåget 24-timer i døgnet. Ankommer du med offentlig transport til Herning station kan du blive afhentet og blive kørt til hotellet kl. 15:00, 16:00 og 17:00. Efter ankomsten er der velkomstgin i restauranten, hvor der vil blive serveret Dolphin Familien signatur gins fra Branderiet, der er Danmarks mindste destilleri. Om aftenen bliver der serveret Dolphins lækre tapas platte.

  • Dag 2 - Cold Hand Winery og Restaurant Limfjordens Hus

   Efter Dolphins fine morgenmadsbuffet skal vi på bustur et sted mellem Randers og Viborg – det som man i København kalder ”ude på landet”. Omgivet af en æbleplantage og dansk idyl ligger frugtvineriet Cold Hand Winery. Et sted, hvor sanserne åbnes, fortælleglæden blomstrer og hvor noget af verdens bedste frugtvin produceres. Vi skal naturligvis opleve processen bag produktionen af de himmelske dråber og til sidst skal de smages. Herefter fortsætter turen til Glyngøre, en lille fiskerby med udsigt til Mors og Sallingsundbroen, der efterhånden er blevet mere kendt for cykelsport end for fiskeri. Her skal vi besøge Limfjordens Hus. Hos Limfjordens Hus serverer de gourmet ”på jysk”. Mikkel og Rasmus der begge har en fortid på de københavnske Michelin restauranter, bl.a. formel B, hvor Rasmus har fungeret som både medejer og køkkenchef. I januar 2020 rykkede de sammen fra Sjælland til Glyngøre, tættere på råvarerne – med en ambition om at bidrage med udvikling til det område de selv er vokset op i. Her skal vi have en herlig frokost af primært områdets lokale råvarer. Om aftenen skal vi have en aftenplatte fra Vedersø Vildt i Ulfborg. Vedersø Vildt er en slagterforretning, der fokuserer på Jord-til-Bord princippet og bæredygtighed.

  • Dag 3 - Besøg hos kunstnerpar, Michelin Restaurant Domæne og Vinstouw

   I dag skal vi ikke køre ret meget i bus men i stedet fordybe os i stederne på ruten. første stop er hos kunstnerparret Jørgen og Inger Pedersen. Her skal vi besøger deres fantastiske atelier. Vi hører historien om hvordan de solgte deres tekstilvirksomhed, da de var midt i halvtredserne og nu i over 20 år har levet med og af deres kunst. Efter det hyggelige besøg hos Jørgen og Inger Pedersen skal vi videre til vores frokoststop Restaurant Domæne i Gødstrup. Domæne åbnede i 2022 og kan allerede i år kalde sig Michelin restaurant. Maden er overvejende nordisk inspireret med primært råvarer fra de nordiske lande især grøntsager, fisk og skaldyr. Her skal vi høre om restauranten og om hvad det kræves for at nå Michelin niveau. Bagefter skal vi have en fantastisk 5-retters selskabsmenu med en specialudvalgt alkoholfri drikkevarermenu til. Vi slutter besøget af med kaffe inden vi kører videre fra restauranten. Dagens oplevelser sluttes af med et besøg på Vinstouw. Her skal vi have en rundvisning på deres kontorer, centralkøkken, vinbutik samt vinpyramide og høre fortællingen om deres historie og fremtidsplaner. Der vil blive serverer lidt vin og smagsprøver i vinbutikken. Om aftenen får vi besøg af fisker og fiskehandler Verner Møller fra Hvide Sande, der tilbereder frisk fanget havtaske, som han laver en dejlig havtaske gullasch af til os.

  • Dag 4 - Månsson, Ny Hattenæs og Galleri Eje Herning

   Efter morgenmaden skal vi til Månsson som ligger 25 min. syd for Herning. Her ser og hører vi om den økologiske proces omkring grøntsager. Stedet er faktisk Danmarks største producent af økologisk icebergsalat. Vi slutter i gårdbutikken med alverdens lokale råvarer og et væld af forskellige dufte. Turen går videre til nyrenoverede Ny Hattenæs, hvor vi skal have frokost. Frokosten skal vi have på Hotel og Restaurant Ny Hattenæs, beliggende i smukke omgivelser, som er mere end 125 år gammelt. Herefter skal vi en tur til vores søster hotel og besøge Galleri Eje Herning, hvor Katherine og Thomas Eje har udstillet en række af deres flotte kunstværker. Her vil vi nyde et godt glas champagne inden turen går tilbage til Dolphin. Vi markerer den sidste aften på turen med Dolphins festmenu og denne aften med skøn musikalsk underholdning.

  • Dag 5 – Afrejse

   Efter den sidste omgang i hotellets skønne morgenmadsbuffet er det tak for denne gang og på gensyn. Udtjekning kl. 08:00 - 09:30.
   Skal du køres til Herning station aftaler du blot dette i hotellets reception i løbet af dit ophold, der køres mellem 08:00-10:00

  Afgange og priser

  AfrejseAfrejsestedRejselængdeHotelLedige pladserPris
  04-11-2024 - se afgangstiderEgen ankomst, oplevelser i bus5Dolphin Hotel Herning (Smagen af Gourmet)Mere end 87.895,-BestilMere information

  Hotel

  Dolphin Hotel Herning (Smagen af Gourmet)
  Dolphin Hotel Herning (Smagen af Gourmet)
  Et familiedrevet hotel med 56 værelser. Dejlig morgenmadsrestaurant, gode afslapnings områder, dejlige fest lokaler, bar, og som altid tilstræber at du som gæst vil opleve 5-stjernet hygge. Hotellet e...
  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning