Skip to main content

Rejser til Tjekkiet

Det tjekkiske paradis er den storslåede natur med de smukke ruiner, borge og slotte i skøn forening. Høje bjergtinder med finurlige sandstens-klippeformationer er som taget ud af en eventyrbog. Her ses også et fascinerende naturfænomen - kalkstenslandskaber med de forunderligste underjordiske huler og grotter. Og i hundredvis af varme kilder som strømmer op af jorden med mineralholdigt vand direkte ud i den vilde natur - ved nogle af kilderne er der vokset de skønneste kurbyer frem. 

Hovedstaden, Prag, byder på fornemme bygninger, middelalderstemning i de krogede gader, skønne restauranter, god vin og hyggelige cafeer. En af Europas smukkeste byer, hvor du er sikker på at få en stor historisk oplevelse. I Prag findes også den imponerende Tyn-kirke, hvor Tycho Brahe ligger begravet.

Prag - Den Gyldne Stad

Busrejse til Prag - Den Gyldne Stad: Prag gør sig, med sine smukke bygninger, hyggelige gader, spændende historie. Kom med og se det hele på en fantastisk rundrejse.

5 dage Fra 4.495,- Læs mere

Prag - Den Gyldne Stad - DELUXE

Busrejse til Prag - Den Gyldne Stad - DELUXE: Denne fantastiske deluxe Prag rejse med vores danske rejseguide er helt speciel.

6 dage Fra 6.295,- Læs mere
Rejsekalender
2/12Jul i HansestæderneFra 2.395,-
5/12Smagen af jul med Georg JulinFra 4.395,-
11/12Jul i BerlinFra 2.295,-
Kontakt os
Adresse:
Ans Rejser A/S
Engdahlsvej 14
7400 Herning