Skip to main content

Hotel Højskole på Dolphin Hotel Herning

Hotel Højskolen er tænkt som 4 dage med højt til loftet. Glad sang, skøn mad, store oplevelser og vigtigst af alt mødet med fantastiske mennesker. Vi har virkelig kræset om programmet. Og vi kommer bagom og rundt om kunsten på en helt særlig og personlig måde. Samtidig får vi kunstnerne på tæt hold og kan mærke hvem de er.

Basen er Dolphin Hotel Herning, vort skønne 3-stjernede hotel med 5-stjernet hygge. Hver aften serveres en lækker to retters menu i de hyggelige omgivelser.

Bestil hos Ans Rejser fordi:
• Unik rejse - KUN med Ans Rejser
• NYHED 2022
• Alle måltider inkluderet
• 5-stjernet hygge på Dolphin Hotel Herning
• Rabat på 500 kr. pr. person til Ældre Sagens medlemmer

 

 

Programmet dag for dag:
Dag 1 – Ankomst
Dag 2 – Besøg hos kunstnerpar og Grønhøj Kro
Dag 3 – Museer i Herning og intimkoncert med Anders Blichfeldt
Dag 4 – Besøg hos Thomas og Katherine Eje på Sydals
Dag 5 – Afrejse 

N.B. Med forbehold for at lokation kan ændres ved besøg hos Thomas og Katherine Eje.

Det betyder i alt sin enkelthed at hvis du har booket en rejse som aflyses pga. Udenrigsministeriets rejsevejledninger, så får du dit indbetalte beløb tilbage direkte fra Ans Rejser indenfor 7 hverdage.

Herunder findes en printvenlig version af rejsen med programmet i pdf-version:
 

Hotel_Højskole_pdf


  Se det fulde program

  Dag 1 – Ankomst
  Fra kl. 15.00 kan du i ro og mag ankomme til Dolphin Hotel Herning hvor du trygt og sikkert kan parkere din bil. Ankommer du med offentlig transport til Herning station kan du blive afhentet og blive kørt til hotellet kl. 15, 16 og 17.00. Vi starter opholdet med en lækker 2-retters velkomstmiddag og lidt fællessang.

   

   

  Dag 2 – Besøg hos kunstnerpar og Grønhøj Kro
  Efter Dolphins flotte morgenmadsbuffet skal vi med bussen til besøg hos kunstnerparret Jørgen og Inger Pedersen. Først besøger vi deres fantastiske atelier og dernæst ser vi deres utrolige hjem fyldt af et helt liv med kunst. Vi hører historien om hvordan de solgte deres tekstilvirksomhed da de var midt i halvtredserne og nu i over 20 år har levet med og af deres kunst. Derefter kører vi til Grundfos i Bjerringbro og ser et af Jørgen Pedersens hovedværker, plus et kort holdt ved Bjerringbro Kirke hvor et andet af hans værker står udenfor kirken.

  Derefter går turen til et besøg på Morten Korch museet og Grønhøj Kro hvor vi får frokost hos kromanden Gregers der også synger et par sange og fortæller hvordan det er at drive den gamle kongelige privilegerede kro som fjerde generation. Efter frokosten guider han os igennem Kongenshus Mindepark og vi hører om Blicher, Jeppe Aakjær og de mange store digtere der havde deres gang på den golde hede. Og hvordan kartoffeltyskerne af kongen fik at vide at det var kløver, men da de kom herop, fik de en anden oplevelse.

   

  Dag 3 – Museer i Herning og intimkoncert med Anders Blichfeldt
  Efter morgenmad og morgensang på hotellet begiver vi os til Kunstmuseet Heart og Carl Henning Petersen og Else Alfeldt Museet i Birk i selskab med Birgitte Damgaard, der er Aage og Bitten Damgaards yngste datter. Vi får en guidet rundvisning og oplever deres skønne udstillinger. Hvis vejret tillader det, ligger vi også vejen forbi Ingvar Cronhammers Elia. Tilbage på hotellet nyder vi en herlig frokost inden turen går til Tekstilmuseet i Herning.

  Efter middag på hotellet vil der være intimkoncert med Anders Blichfeldt.

   

   

  Dag 4 – Besøg hos Thomas og Katherine Eje på Sydals
  Vi drager mod Sydals hvor Thomas Eje og hans hustru Katherine tager imod i deres hjem og galleri. Vi hører historien om deres kunst. Det er en helt speciel oplevelse at møde Katherine og Thomas i deres storslåede atelier. Et sted med en helt særlig stemning. Thomas giver prøver på sine velkendte evner som entertainer og laver en skøn og intim koncert på en times tid, hvor vi sidder ved runde borde i deres hyggelige koncert lokale. Inden vi tager hjem, får vi en kop kaffe med lagkage til, og mulighed for et sidst kig rundt i det storslåede galleri.

   

  Dag 5 – Afrejse
  Efter den sidste omgang i hotellets skønne morgenmadsbuffet og den sidste morgensang er det tak for denne gang og på gensyn. 

  Afgange og priser

  AfrejseAfrejsestedRejselængdeHotelLedige pladserPris
  14-11-2022 - se afgangstiderEgen ankomst, oplevelser i bus5Dolphin Hotel Herning (Smagen af Danmark)Fuldbooket, venteliste4.995,-Book på ventelisteMere information
  27-02-2023 - se afgangstiderEgen ankomst, oplevelser i bus5Dolphin Hotel HerningMere end 85.495,-BestilMere information
  30-10-2023 - se afgangstiderEgen ankomst, oplevelser i bus5Dolphin Hotel HerningMere end 85.495,-BestilMere information

  Hotel

  Dolphin Hotel Herning
  Dolphin Hotel Herning
  Et familiedrevet hotel med 56 værelser. Dejlig morgenmadsrestaurant, gode afslapnings områder, dejlige fest lokaler, bar, og som altid tilstræber at du som gæst vil opleve 5-stjernet hygge. Hotellet e...
  Dolphin Hotel Herning (Smagen af Danmark)
  Dolphin Hotel Herning (Smagen af Danmark)
  Et familiedrevet hotel med 56 værelser. Dejlig morgenmadsrestaurant, gode afslapnings områder, dejlige fest lokaler, bar, og som altid tilstræber at du som gæst vil opleve 5-stjernet hygge. Hotellet e...
  Rejsekalender
  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning