Skip to main content

Hotel Højskole på Dolphin Hotel Herning

Hotel Højskolen er tænkt som 4 dage med højt til loftet. Glad sang, skøn mad, store oplevelser og vigtigst af alt mødet med fantastiske mennesker. Vi har virkelig kræset om programmet. Og vi kommer bagom og rundt om kunsten på en helt særlig og personlig måde. Samtidig får vi kunstnerne på tæt hold og kan mærke hvem de er.

Basen er Dolphin Hotel Herning, vort skønne 3-stjernede hotel med 5-stjernet hygge. Hver aften serveres en lækker to retters menu i de hyggelige omgivelser.

Bestil hos Ans Rejser fordi:
• Unik rejse - KUN med Ans Rejser
• Mange musik og kunst oplevelser
• Alle måltider inkluderet
• 5-stjernet hygge på Dolphin Hotel Herning
• Rabat på 500 kr. pr. person til Ældre Sagens medlemmer

 

Programmet dag for dag:
Dag 1 – Ankomst
Dag 2 – Besøg hos kunstnerpar og Restaurant Latinerly
Dag 3 – Oplevelse med Katherine og Thomas Eje på Hotel Herning
Dag 4 – Museer i Herning og intimkoncert med Anders Blichfeldt
Dag 5 – Afrejse 

Herunder findes en printvenlig version af rejsen med programmet i pdf-version:
 

Hotel_Højskole_pdf


  Dagsprogram

  • Dag 1 – Ankomst

   Fra kl. 15:00 kan du i ro og mag ankomme til Dolphin Hotel Herning hvor du trygt og sikkert kan parkere din bil. Ankommer du med offentlig transport til Herning station kan du blive afhentet og blive kørt til hotellet kl. 15:00, 16:00 og 17:00. Vi starter opholdet med en lækker 2-retters velkomstmiddag og lidt fællessang.

  • Dag 2 – Besøg hos kunstnerpar og Latinerly

   Efter Dolphins flotte morgenmadsbuffet skal vi med bussen til besøg hos kunstnerparret Inger og Jørgen Pedersen. Først besøger vi deres fantastiske atelier og dernæst ser vi deres utrolige hjem fyldt af et helt liv med kunst. Vi hører historien om hvordan de solgte deres tekstilvirksomhed da de var midt i halvtredserne, og nu i over 20 år har levet med og af deres kunst. Derefter kører vi til Grundfos i Bjerringbro og ser et af Jørgen Pedersens hovedværker, plus et kort holdt ved Bjerringbro Kirke hvor et andet af hans værker står udenfor kirken.

   Derefter går turen til den historiske Restaurant Latinerly, der siden 1954 har været en del af Viborgs kulturliv. Her skal vi nyde vores frokost.

  • Dag 3 – Oplevelse med Katherine og Thomas Eje på Hotel Herning

   Vi kører til Hotel Herning - vores søster hotel. Her venter Katherine og Thomas Eje os. Med et godt glas champagne i hånden hører vi historien om deres kunst, hvilket er en helt speciel oplevelse at få historierne fra Katherine og Thomas selv om deres kunst. Thomas giver prøver på sine velkendte evner som entertainer og laver en skøn og intim koncert på en times tid. Inden vi tager hjem, får vi en kop kaffe med lagkage til.

  • Dag 4 – Museer i Herning og intimkoncert med Anders Blichfeldt

   Efter Dolphins flotte morgenmadsbuffet og morgensang kommer Birgitte Damgaard og giver et levende oplæg om sin far Aage Damgaard. Derefter afhenter bussen os. Så kører vi til Skulpturparken og Den Runde Fabrik. Herefter har man mulighed for et besøg på egen hånd i Kunstmuseet Heart og Carl Henning Pedersen og Else Alfeldt Museet i Birk. Hvis vejret tillader det, ligger vi også vejen forbi Ingvar Cronhammars Elia. Turen fortsætter tilbage til hotellet hvor vi nyder en herlig frokost inden turen går til Tekstilmuseet i Herning. 

   Om aftenen efter middagen på hotellet vil der være intimkoncert med Anders Blichfeldt.

  • Dag 5 – Afrejse

   Efter den sidste omgang i hotellets skønne morgenmadsbuffet og den sidste morgensang er det tak for denne gang og på gensyn. 

  Afgange og priser

  AfrejseAfrejsestedRejselængdeHotelLedige pladserPris
  18-11-2024 - se afgangstiderEgen ankomst, oplevelser i bus5Dolphin Hotel HerningMere end 85.495,-BestilMere information

  Hotel

  Dolphin Hotel Herning
  Dolphin Hotel Herning
  Et familiedrevet hotel med 56 værelser. Dejlig morgenmadsrestaurant, gode afslapnings områder, dejlige fest lokaler, bar, og som altid tilstræber at du som gæst vil opleve 5-stjernet hygge. Hotellet e...
  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning