Skip to main content

Julemarkeder i Slesvig og Flensborg

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk 
 

Forslag til grupperejse:
Vi skal opleve julemarkedet Schwalmarkt i Nordens ældste by, Slesvig. Bykernen er kendetegnende ved sine brostensbelagte stræder, og i de små boder ved juletid har man alle muligheder for at holde varmen – Glühwein og varm kakao kan købes overalt. Vi overnatter naturligvis på vores stamhotel i Tarp, og dagen efter kommer vi også forbi julemarkedet i Flensborg. Et kort stop for grænsehandel bliver der også tid til, inden vi atter sætter kursen mod Danmark.

Program:
Dag 1 – Julemarked i Slesvig
Fra Midtjylland går turen via Aarhus, Horsens, Vejle og Kolding ned gennem Sønderjylland og ind i Nordtyskland. Med pause undervejs kommer vi til Slesvig over middag, og umiddelbart inden ankomst får vi udleveret vores frokostsandwich. Vi starter med en kort byrundtur, hvor vi bl.a. kommer forbi rådhuset, Gråkloster og det gamle fiskerkvarter Holmen. Byrundturen slutter ved domkirken, hvor julemarkedet har sit udgangspunkt. Herefter bliver der nogle timer på egen hånd til at nyde alle herlighederne. Sidst på eftermiddagen sætter vi kursen mod vores hotel i Tarp, en kort strækning på omkring 25 kilometer. Efter indkvartering nyder vi vores aftensmad på hotellet.
 

Dag 2 – Julemarked i Flensborg samt grænsehandel
Efter morgenmaden kører vi ind til Flensborg, hvor vi laver en lille byvandring i centrum og kommer forbi de danske bygninger i de gamle områder af Flensborg. Herefter bliver der et par timer på egen hånd på byens julemarked og der er rig lejlighed til at gøre nogle juleindkøb og evt. en frokost. Herefter kører vi videre til vores stop ved grænsen, hvor der bliver en god times tid til indkøb, inden turen det sidste stykke hjem skal tilbagelægges.

Prisen inkluderer:
•  Busrejse i 4-stjernet luksusbus
•  Ophold i delt dobbeltværelse
•  1 x morgenmad, 1 x let frokost (sandwich) og 1 x aftensmad
•  Al transport og udflugter ifølge program
•  Dansk rejseleder
•  Skatter, afgifter samt bidrag til Rejsegarantifonden
 
Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 70 26 00 49 eller rejs@ansrejser.dk
Se Rejsekalender HER for ledige pladser til individuel rejsende.