Skip to main content

Grupperejser til Holland

Når man siger Holland, rimer det på bugtende kanaler, skærmende diger, flotte vindmøller og dekorerede træsko – og ikke mindst på tulipaner. I foråret fylder de farvestrålende løgblomster markerne i et sandt farveorgie med tulipanen som den knejsende dronning. Keukenhof – den verdenskendte blomsterpark er uovertruffen. Men også særprægede landskaber, grønne skove, indre søer og velbevarede historiske byer med hyggelig markedsstemning præger billedet. Amsterdam - mangfoldighedens hovedstad med flodbåde, spændende kanal- rundfarter og middelalderarkitektur. Enestående museer, malerkunstnere, hyggelige cafeer og god øl.

Det bedste af Holland

Det bedste af Holland: En rejse til Holland med Ans Rejser giver dig en fantastisk blanding af sjove og spændende oplevelser, samt et indblik i landets meget varierende natur. Vi har i år lavet en ny og spændende tur, hvor vi har fokus på nogle af de andre fantastiske byer og seværdigheder i Holland...

Blomstertur til Holland

Blomstertur til Holland - Ans Rejser: Kom med på denne rejse til Holland, hvor vi skal besøge verdens største blomsterpark Keukenhof. Vi besøger naturligvis også Hollands hovedstad Amsterdam.

Kontakt os
Adresse:
Ans Rejser A/S
Engdahlsvej 14
7400 Herning