Skip to main content

Juletur til Lübeck, Hamborg & Kiel

Flotte julemarkeder med alverdens julepynt, glühwein, brændte mandler og meget mere findes næppe prægtigere end i Nordtyskland og ikke mindst i Lübeck, Hamborg og Kiel. Vi har lavet den ultimative juletur hvor vi oplever hele 3 tyske byer med stolte julemarkedstraditioner på samme rejse. Vi besøger marcipanens by Lübeck, hvor vi får lejlighed til at nyde bykernen, julemarkedet, katedralen og de flotte butikker. Der bliver også lejlighed til at opleve julemarkederne i Hamborg og Kiel på denne 3 dages tur.

Bestil hos Ans Rejser fordi:
• Hele 3 tyske byer med julemarkeder på samme rejse
• Hotel med halvpension
• Dansk rejseleder

Programmet dag for dag:
Dag 1 – Julemarked i Lübeck
Dag 2 – Julemarked i Hamborg
Dag 3 – Julemarked i Kiel

Det betyder i alt sin enkelthed at hvis du har booket en rejse som aflyses pga. Udenrigsministeriets rejsevejledninger, så får du dit indbetalte beløb tilbage direkte fra Ans Rejser indenfor 7 hverdage.

Herunder findes en printvenlig version af rejsen med programmet i pdf-version:


  Se det fulde program

  Dag 1 – Julemarked i Lübeck
  Turen går ned gennem Jylland og ind i Nordtyskland. Med passende pauser undervejs kommer vi til Lübeck over middag. Vi starter med en kort orienterende byrundtur i Lübeck, hvor vi bl.a. kommer forbi Holstentor og den berømte Skt. Petri kirke, der i julens anledning er omdannet til vel nok Lübecks smukkeste julemarked med masser af kunsthåndværk.  Byrundturen slutter i centrum hvor julemarkedet har sit udgangspunkt og centrum foran byens rådhus lige om hjørnet til ”hovedgaden” med masser af juleboder. For de interesserede tilbyder rejselederen en udvidet byrundtur til spændende steder i den centrale del af Lübeck, herunder forbi det meget specielle marked i Hospital zum Heiligen Geist. Herefter bliver der også rigeligt med tid på egen hånd til at nyde alle herlighederne. Vi kører til vores hotel i Bad Oldesloe til middag på hotellet.  Dag 2 – Julemarked i Hamburg
  Efter morgenmad på hotellet tager vi bussen til Hamborg. Vi kører gennem havneområdet med Fischmarkt,  nedgangen til den gamle Elbtunnel, Landungsbrücken videre langs den nye flotte havnepromenade og til Speicherstadt, hvor vi kommer forbi Elbphilharmonien – Hamborgs nye vartegn. Herfra kører vi videre til vor busparkering tæt på Münckebergstrasse hvorfra rejselederen spadserer med gruppen ned gennem Münckebergstrasse til centret for hele julemarkedet foran det smukke rådhus. Herfra er der fri til at kigge på Tysklands største og mest berømte julemarked, samt de tilhørende mindre julemarkeder langs Binnenalsteren, Gänsemarkt m.m. Der er i hele området masser af muligheder for indkøb, hygge sig på cafeer i dette julemarkeds mekka, spise frokost, nyde en Glühwein man kan nyde med eller uden ”schuss”.. Vi kører tilbage til hotellet hvor vi igen skal nyde en dejlig middag sammen.  Dag 3 – Julemarked i Kiel
  Efter morgenmad på hotellet fortsætter vi vores juletur mod Kiel, som er den største by i delstaten Slesvig-Holsten. Her er der rig mulighed for at besøge julemarkedet, der breder sig over Alter Markt, Asmus-Bremer-Platz og Holsteinplatz. Her finder du både varmt til uden- og indenbords, kunsthåndværk, smykker, flotte dukker og de populære tin-figurer blot for at nævne noget. Vi gør stop ved grænsen på vej hjem til Jylland.

  Rejsekalender
  2/12Jul i HansestæderneFra 2.395,-
  5/12Smagen af jul med Georg JulinFra 4.395,-
  11/12Jul i BerlinFra 2.295,-
  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning