Skip to main content

Smagen af Jul med Georg Julin

Så er vi klar med årets store juletur. Julebingo med Amin Jensen og Søren Sebber krydret med skøn julemusik. Besøg på skønne steder bl.a. Thisted Bryghus hvor Bjørn Okay" Hansen kommer i Georg Julins varme stol og fortæller om sit spændende liv. God mad, julemenu, julesange og julesmåkager. Det hele kædes sammen af vort julepyntede hotel og personale og med Georg Julin som "julenisse" og glad vært.

Udover at Georg Julin er medvært under hele opholdet, fortæller han om sit spændende liv og oplevelser i mediebranchen gennem mange år på radio og TV i DR, TV2regioner og dk4. Mandag aften holder han et inspirerende foredrag med gode råd og idéer til den 4. alder – der er resultatet af at generationerne 55+ i gennemsnit lever 21 år længere end deres forældre. Det skal planlægges, så livskvaliteten forlænges – og det gør vi sammen. Der bliver også tid til spændende fællessang, humor og – en enkelt gospelsang eller to - sammen, naturligvis!

Ans Rejser & Georg Julin præsenterer i 2022 rejser i en perfekt kombination mellem oplevelser og fællesskab.

Omdrejningspunktet for denne rejse er jul, hvor vi skal høre flere unikke fortællinger og samtidig får vi vores smagsløg forkælet. Der skal smages på både øl og snaps, og vi vil få serveret dejlige anretninger til frokost. Vi sørger også for ekstra hygge hjemme på hotellet, hvor der vil være musikalsk julebanko med Amin Jensen, julekoncert og Dolphins store juleanretning.

Bestil hos Ans Rejser fordi:
• Unik rejse - KUN med Ans Rejser
• Julehygge, foredrag, og udflugter på en rejse
• Alle måltider inkluderet
• 5-stjernet hygge på Dolphin Hotel Herning
• Rabat på 500 kr. pr. person til Ældre Sagens medlemmer

 

 

smagen af jul- kort

Program dag for dag:
Dag 1 – Ankomst og foredrag med Georg Julin
Dag 2 – Thisted Bryghus
Dag 3 – Viskum Snaps og Julebanko
Dag 4 – Skovgaard Gårdbutik og Gothenborg
Dag 5 – Afrejse 

 

 

 

Ans Rejsers Tryghedsgaranti
Det betyder i alt sin enkelthed at hvis du har booket en rejse som aflyses pga. Udenrigsministeriets rejsevejledninger, så får du dit indbetalte beløb tilbage direkte fra Ans Rejser indenfor 7 hverdage.
 
Herunder findes en printvenlig version af rejsen med programmet i pdf-version:
 
 

  Se det fulde program

  Dag 1 – Ankomst og foredrag med Georg Julin om d. 4. alder
  Fra kl. 15.00 kan du i ro og mag ankomme til Dolphin Hotel Herning hvor du trygt og sikkert kan parkere din bil. Ankommer du med offentlig transport til Herning station kan du blive afhentet og blive kørt til hotellet kl. 15, 16 og 17.00.
  Efter middagen fortæller Georg Julin om d. 4. alder.

   

  Dag 2 – Thisted Bryghus
  Efter hotellets store morgenmadsbuffet skal vi med bussen nordpå. På vejen op tager vi vejen over Sallingsundbroen, forbi Nykøbing Mors og til slut Vildsundbroen inden vi ankommer til Thisted Bryghus.

  Thisted Bryghus ligger hvor det altid har gjort. Lige midt i Thisted by. Og med Nationalpark Thy i baghaven. Det er her de lokale rødder for længst fået godt fast og herfra historien skrives. Produktionen er blevet moderniseret i 2019 med et nyt bryggeri og en ny indretning. der for alvor gør det muligt for gæster at følge bryggeprocesserne. For at fuldende oplevelsen blev besøgslokalet i foråret 2021 istandsat så man som gæst virkelig kan gå på opdagelse i fortællingen om Thisted Bryghus og historierne bag de mange smagsoplevelser. Vi skal naturligvis også en tur rundt i tapperiet og lagerafdelingen. Vi er i selskab med garvede og helt igennem passionerede rundvisere. Vi skal naturligvis også smage på de gyldne dråber med forskellige smagsoplevelser. Til frokost nyder vi 2x højbelagt smørrebrød fra Den Gamle Slagter i Thisted hvor pålægget selvfølgelig er hjemmelavet.

  «Ærlig talt med Bjørn Hansen» Om at flytte fra Vesterbro til Thy, de mange hits og et helt liv med Bjørn & Okay.
  Turen hjemover går igennem Thy, Thyholm, over grænsen fra Nordjylland til Midtjylland, Oddesundbroen og til slut igennem Struer inden vi er tilbage på hotellet.

  Dag 3 – Viskum Snaps og Julebanko
  I dag skal vi efter morgenmaden på hotellet Nordøst på, hvor der gemmer sig en unik oplevelse mellem Viborg og Bjerringbro. Vi skal besøge Birthe Ladefoged hos Viskum Snaps. Siden 2000 har Birthe været professionel snapsproducent. Vi skal have en inspirerende fortælling og præsentation fra en ægte dansk ildsjæl og naturligvis skal vi smage på herlighederne. En god kryddersnaps nydes bedst med en god gammel dansk frokost.
  Om eftermiddagen er Amin Jensen vært til Hit med banko, hvor publikum gætter sange med tal og vinder sjove og skægge præmier. Syng eller lyt med på de gættede numre, der får musikalsk akkompagnement af pianist Søren Sebber Larsen. Hver sang, som kan være enten på dansk eller engelsk, bliver spillet i uddrag med de mest kendte strofer, som alle kender og kan synge med på. Hit med banko spiller to runder med en række, to rækker og hele pladen fuld, og vinderne får sjove og skægge præmier med hjem. Derudover leverer Amin Jensen og Søren Sebber en forrygende musikalsk cocktail af hit og evergreens, muligvis med gæsteindslag fra Georg Julin (vidste du at han faktisk er en ganske glimrende gospelsanger?)

  Dag 4 – Skovgaard Gårdbutik og Gothenborg
  Efter morgenmaden sætter vi kursen mod Skovgaard Gårdbutik. En charmerende perle i det Midtjyske hvor Joan og Hans producerer kvalitetskød fra egne dyr, både okse, kalve- og svinekød, med fuld sikkerhed for, at der ikke er anvendt tilsætningsstoffer eller vækstfremmere og med garanti for god dyrevelfærd. Alt er under streng kontrol og godkendt af Levnedsmiddelstyrelsen.
  Gårdbutikken er hyggeligt indrettet, som en gammel købmandsbutik. Her kan du gå på indkøb og få en oplevelse ud over det sædvanlige. Udover kvalitetskød sælges der specialiteter som isdesserter, kransekage, friskmalet kaffe, te, et stort udvalg af olier, balsamico, salte, krydderier, pesto, oste, marmelade, chokolade, brugskunst og meget mere. Gå også på opdagelse i deres vinkælder, med et udsøgt sortiment af vin, øl og lidt spiritus.

  Blot et stenkast derfra ligger Gothenborg.  I 1992 købte Lone og Lars Hedegaard det nedlagte landbrug Gothenborg. Kort efter var det 100 procent økologiske jordbrug en realitet. Næste milepæl var Danmarks første økologiske kyllinger og fra 1998 tillige landets første øko-ænder. I dag er Gothenborgs produkter kendt over hele landet. Madelskere og førende kokke hylder ”Gothenborg-Anden”, ”Gothenborgs Skovkylling” og de andre kræ, som skraber i jorden og spiser sig mætte i usprøjtet kløvergræs ved Gothenborg. Foruden en præsentation af stedet skal vi også nyde en herlig lokalinspireret julefrokost i rustikke omgivelse i den gamle lade.
  Om eftermiddagen er der fælles julebag på hotellet.

  Dag 5 – Afrejse
  Efter den sidste omgang i hotellets skønne morgenmadsbuffet er det tak for denne gang og på gensyn. 

  Afgange og priser

  AfrejseAfrejsestedRejselængdeHotelLedige pladserPris
  05-12-2022 - se afgangstiderEgen ankomst, oplevelser i bus5Dolphin Hotel Herning (Smagen af Jul)84.395,-BestilMere information

  Hotel

  Dolphin Hotel Herning (Smagen af Jul)
  Dolphin Hotel Herning (Smagen af Jul)
  Et familiedrevet hotel med 56 værelser. Dejlig morgenmadsrestaurant, gode afslapnings områder, dejlige fest lokaler, bar, og som altid tilstræber at du som gæst vil opleve 5-stjernet hygge. Hotellet e...
  Rejsekalender
  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning