Skip to main content

Smagen af Jul

Vi skal høre flere unikke fortællinger og samtidig får vi vores smagsløg forkælet. Der skal smages på julevine, besøges et lokalt kunstnerpar og besøges en julehandel. Vi sørger også for ekstra hygge hjemme på hotellet, hvor der er pyntet op og der vil emme af julestemning. Anders Hornshøj kommer også forbi og danner et julekor med os. God mad, julemenu, julesange og julesmåkager. Det hele kædes sammen af vort julepyntede hotel og personale.

Bestil hos Ans Rejser fordi:
• Unik rejse - KUN med Ans Rejser
• Julehygge, foredrag, og udflugter på en rejse
• Alle måltider inkluderet
• Masser af julesang og -musik
• 5-stjernet hygge på Dolphin Hotel Herning
• Rabat på 500 kr. pr. person til Ældre Sagens medlemmer

 

Program dag for dag:
Dag 1 – Ankomst og Dolphins store Julebingo
Dag 2 – Gjellerup Kirke og besøg hos kunstnerpar
Dag 3 – Vinsmagning og julekor
Dag 4 – Øster Skovgård, julebagning, Dolphins store julefrokost og julekoncert
Dag 5 – Afrejse

Herunder findes en printvenlig version af rejsen med programmet i pdf-version:
 

 

  Dagsprogram

  • Dag 1 - Ankomst og Dolphins store Julebingo

   Fra kl. 15:00 kan du i ro og mag ankomme til Dolphin Hotel Herning hvor du trygt og sikkert kan parkere din bil. Parkeringsområdet er videoovervåget 24-timer i døgnet. Ankommer du med offentlig transport til Herning station kan du blive afhentet og blive kørt til hotellet kl. 15:00, 16:00 og 17:00.
   Ved ankomst vil der blive serveret kaffe, te og en julekringle. Efter middagen kl. 18:30 er der Dolphins store Julebingo med gode præmier.

  • Dag 2 – Gjellerup Kirke og besøg hos kunstnerpar

   Efter morgenmaden kører vi den korte tur til Gjellerup, hvor vi skal besøge Gjellerup Kirke, som er Danmarks ældst daterede landsbykirke. Her skal vi synge julen ind og Provst emeritus John Ørum Jørgensen vil fortælle kort om kirkens fantastiske historie.
   Herefter kører vi tilbage til hotellet, hvor vi skal have en dejlig juleinspireret frokost inden vi skal på en lille smuttur igen. Vi skal besøge kunstnerparret Inger og Jørgen Pedersen i Kideris lige uden for Herning. De har i over 20 år levet af at være kunstnere og det fortæller de os lidt om. Her vil vi få serveret gløgg og æbleskiver.

  • Dag 3 – Vinsmagning og julekor

   Efter hotellets store morgenmadsbuffet kører vi først på formiddagen til A Hereford Beefstouws hovedsæde i Lund. I den hyggelige gamle købmandsgård og kro skal vi smage et udvalg af deres julevine og vi skal også se Lenin.
   Efter besøget på A Hereford Beefstouw skal vi have frokost på Dolphin. Om eftermiddagen får vi besøg af Anders Hornshøj, der er sanger og korleder. I hans selskab og kyndige ekspertiselaver vi Dolphins julekor.

  • Dag 4 – Øster Skovgård, julebagning, Dolphins store julefrokost og julekoncert

   Efter morgenmaden og morgensang kører vi til Øster Skovgård julehandel. Her vil vi nyde en formiddag med at se os om. Julehandlen har bl.a. en stor gårdbutik, en torveplads og en kaffelade. Herefter kører vi på hotellet, hvor en dejlig frokost venter os. Om eftermiddagen skal vi i selskab med Julie og Diana bage julesmåkager, hvilket er blevet en stolt juletradition på Dolphin. Til aften skal vi have Dolphins store julefrokost – og der er der mæthedsgaranti. Efterfulgt af julekoncert med Claus Lindeberg.

  • Dag 5 – Afrejse

   Efter den sidste omgang i hotellets skønne morgenmadsbuffet er det tak for denne gang og på gensyn. Udtjekning fra kl. 08:00 – 09:30. Skal du køres til Herning station mellem kl. 08:00-09:30 aftaler du blot dette i hotellets reception i løbet af dit ophold.

  Afgange og priser

  AfrejseAfrejsestedRejselængdeHotelLedige pladserPris
  09-12-2024 - se afgangstiderEgen ankomst, oplevelser i bus5Dolphin Hotel Herning (Smagen af Jul)Mere end 84.495,-BestilMere information

  Hotel

  Dolphin Hotel Herning (Smagen af Jul)
  Dolphin Hotel Herning (Smagen af Jul)
  Et familiedrevet hotel med 56 værelser. Dejlig morgenmadsrestaurant, gode afslapnings områder, dejlige fest lokaler, bar, og som altid tilstræber at du som gæst vil opleve 5-stjernet hygge. Hotellet e...
  Rejsekalender
  24/7Koncert - Anders BlichfeldtFra 515,-
  31/7Koncert - Lune CarlsenFra 515,-
  5/8Smagen af LimfjordenFra 4.995,-
  12/8Prag - Den Gyldne StadFra 5.395,-
  12/8Smagen af VestjyllandFra 4.995,-
  12/8Smagen af Vestjylland - Hornslet SeniorerFra 4.795,-
  18/8Metal Randers til HollandFra 6.895,-
  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning