Skip to main content

Rejser med dansk rejseleder

Ans Rejser har mange års erfaring i at tilrettelægge spændende og indholdsrige rejser med dansk rejseleder til store og små grupper. Vi sikrer, at indhold er godt sammensat, varieret og foregår i det rette tempo. Vores rejseledere er erfarne og i kraft af deres lokalkendskab vil de tit være i stand til at krydre turen med overraskende indslag, der er med til at gøre rejsen til en stor oplevelse for rejsedeltageren. Rejselederne er dygtige formidlere og øser ud af viden om historie, kultur, natur og kender ofte lokale folk - samt alt det, man som førstegangsgæst kan have svært ved at finde ud af på egen hånd.

Ans Rejser har på forhånd taget stilling til de mange praktiske detaljer, så deltageren slipper for besværet og kan nyde ferien i trygge rammer.

På en rundrejse er der også gode vilkår for socialt samvær mellem rejsedeltagerne. Mange sætter stor pris på at kunne udveksle oplevelser ved hyggelige fællesmåltider efter en oplevelsesrig dag.
Selvom man er på en rundrejse med en gruppe, kan man dog stadigvæk nyde friheden ved selv at opleve - mange gange på baggrund af tips og vejledning fra rejselederen.

Danske Smagsrejser

Danske Smagsrejser: Kom med på en rejse, hvor dine sanser bliver forkælet. En kulinarisk sanseoplevelse, hvor vi besøger lokale ildsjæle og fantastiske steder.

Nyheder 2024

Nyheder 2024: Vi har opretter en række nye fantastiske rejser til 2024. Bestil din rejse her!

Bestsellere

Bestsellere: Se de bestsellere vi har på programmet for 2023. Bestil din rejse her!

Rabat med Ældre Sagen

Rabat med Ældre Sagen: Kom med på en rejse, hvor dine sanser bliver forkælet. En kulinarisk sanseoplevelse, hvor vi besøger lokale ildsjæle og fantastiske steder.

Danmark

Danmark Rejser: Book guidede rejser til Danmark og oplev bl.a. skønne Bornholm, Skagen & Læsø eller kom med til Cirkusrevyen. Ans Rejser - Det dansk, det dejligt!

Tjekkiet

Rejser til Tjekkiet: Se Tjekkiets smukke ruiner, borge og slotte i skøn forening. Rejs til Tjekkiet med danske rejseledere.

Tyrkiet

Rejser til Tyrkiet: Bestil rejse til Tyrkiet med Ans Rejser, hvor vi bor på luksus hotel med dansk talende personale. Der er dansk ekspert guide på nogle ture.

Tyskland

Rejser til Tyskland: Kom med til Tyskland, en palet med utrolig mange farver og vores rejser til Tyskland er også varierede. Se vores udvalg her

Kontakt os
Adresse:
Ans Rejser A/S
Engdahlsvej 14
7400 Herning