Skip to main content

Rejser med dansk rejseleder

Ans Rejser har mange års erfaring i at tilrettelægge spændende og indholdsrige rejser med dansk rejseleder til store og små grupper. Vi sikrer, at indhold er godt sammensat, varieret og foregår i det rette tempo. Vores rejseledere er erfarne og i kraft af deres lokalkendskab vil de tit være i stand til at krydre turen med overraskende indslag, der er med til at gøre rejsen til en stor oplevelse for rejsedeltageren. Rejselederne er dygtige formidlere og øser ud af viden om historie, kultur, natur og kender ofte lokale folk - samt alt det, man som førstegangsgæst kan have svært ved at finde ud af på egen hånd.

Ans Rejser har på forhånd taget stilling til de mange praktiske detaljer, så deltageren slipper for besværet og kan nyde ferien i trygge rammer.

På en rundrejse er der også gode vilkår for socialt samvær mellem rejsedeltagerne. Mange sætter stor pris på at kunne udveksle oplevelser ved hyggelige fællesmåltider efter en oplevelsesrig dag.
Selvom man er på en rundrejse med en gruppe, kan man dog stadigvæk nyde friheden ved selv at opleve - mange gange på baggrund af tips og vejledning fra rejselederen.

Kulinariske Smagsrejser

Kulinariske Smagsrejser: Kom med på en rejse, hvor dine sanser bliver forkælet. En kulinarisk sanseoplevelse, hvor vi besøger lokale ildsjæle og fantastiske steder.

Danmark

Danmark Rejser: Book guidede rejser til Danmark og oplev bl.a. solskinsøen Bornholm, se toppen af Danmark i Skagen eller kom til cirkusrevy. Ans Rejser - Det dansk, det dejligt!

England

Rejser til England: Køb billet til din englandsrejse på ansrejser.dk og få en på opleveren. Besøg swinging London, White Cliffs of Dover og meget mere.

Holland

Rejser til Holland: Bugtende kanaler, skærmende diger, flotte vindmøller og tulipanmarker er nogle af de ting du kan opleve på vores rejser med danske rejseledere.

Irland

Rejser til Irland - Den grønne ø: Se den fantastiske natur i Irland med dansk rejseleder når du bestiller din rejse hos Ans Rejser.

Italien

Rejser til Italien: Ans Rejser er ekspert i grupperejser til Italien. Opsamling i Jylland i 4-stjernet turistbus. Altid dansk rejseleder og unikke udflugter.

Norge

Rejser til Norge: Oplev midnatssolen i Nordkap og få et eventyr af oplevelser i Telemarken. Skøn natur, fjeldene og mange spændende aktiviteter.

Polen

Rejser til Polen: Ans Rejser er ekspert i grupperejser til Polen. Opsamling i Jylland i 4-stjernet turistbus. Altid dansk rejseleder og unikke udflugter.

Sverige

busrejser til Sverige: Sverige er faktisk det største land i Skandinavien både med hensyn til areal og indbyggertal. Landet er måske mest kendt for de smukke skærgårde, skovsøer og røde træhuse. Men hovedstaden Stockholm, også kendt som Nordens Venedig, er altid et besøg værd uanset om det er sights...

Tjekkiet

Rejser til Tjekkiet: Det tjekkiske paradis er den storslåede natur med de smukke ruiner, borge og slotte i skøn forening. Vi tilbyder rejser til Tjekkiet med danske rejseledere.

Tyrkiet

Rejser til Tyrkiet - Ans Rejser: Hos Ans Rejser har vi den store fordel at en af vores medejere har været i Tyrkiet et utal af gange. Og endnu bedre - han er rejseledere på mange af vores ture dertil

Tyskland

Rejser til Tyskland: Ans Rejser er ekspert i grupperejser til Tyskland. Opsamling i Jylland i 4-stjernet turistbus. Altid dansk rejseleder og unikke udflugter.

Kontakt os
Adresse:
Ans Rejser A/S
Engdahlsvej 14
7400 Herning