Skip to main content

Gardasøen

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk 

Forslag til grupperejse:
Tag på ferie ved Gardasøen, og bo på skønt hotel i Riva Del Garda. Så bliver det ikke bedre! Gardasøen er en af de italienske perler, som så mange danskere vender tilbage til igen og igen. Vi har sammensat vores rejse, således at alle udflugter er inkluderet, og der er halvpension under hele rejsen. På denne rejse kommer vi Gardasøen rundt, ser Venedig, oplever kærlighedens by Verona, og kommer en tur op i bjergmassivet, Dolomitterne.
 

Bestil hos Ans Rejser fordi:
•  Vi skal bo i Riva Del Garda
•  Alle udflugter er inkluderet
•  Ophold med halvpension
•  Besøg på vingård

Programmet dag for dag:
Dag 1 – Afrejse
Vi kører fra Danmark om morgenen og frem til vores overnatningshotel i Midttyskland.

Dag 2 – Ankomst Gardasøen
Morgenmad på hotellet, og herefter det sidste stykke ned gennem Alperne og frem til Hotel Villa Giuliana, som danner rammen om vores ferie. Efter indkvartering er der aftensmad inkluderet på hotellet.

Dag 3 – Riva Del Garda
En stille og rolig dag, hvor vi får køreturen ud af kroppen. Om formiddagen ser vi nærmere på Riva Del Garda, byen som vi bor i. Eftermiddagen er til fri disposition, rejselederen er naturligvis til stede med gode råd og tips.

Dag 4 – Dolomitterne
Vi kører op i de smukke bjerge, bedre kendt som Dolomitterne, som omkranser Gardasøen. Første stop bliver ved det berømte vandfald Cascada Varone. Derefter ad smukke bjergveje forbi Tennosøen op til Fiavé højsletten. På turen skal vi besøge en lokal vinbonde, der viser frem og giver smagsprøver på sine produkter. Efter en begivenhedsrig dag er vi tilbage sidst på eftermiddagen.

Dag 5 – Gondolernes by Venedig
Venedig kaldes både gondolernes by og Adriaterhavets dronning. Og med sine mange gondolfyldte kanaler og storslåede pladser og bygninger er Venedig en by, alle bør besøge mindst én gang. Vi sejler til den kendte Rialto bro, og herfra går turen gennem de spændende gyder til Markuspladsen, hvor vi skal opleve den imponerende Markuskirke, Kampanilen, Dogepaladset m.v.. Venedig er en uforglemmelig oplevelse. Vi er tilbage i Riva del Garda først på aftenen.

Dag 6 – Gardasøen rundt
En tur rundt om Gardasøen er et absolut must, og en tur som hele tiden byder på nye udsigter. Vi kommer bl.a. forbi “Olivenkysten” som den sydøstlige side af Gardasøen kaldes. Sirmione er en af de mere specielle byer ved Gardasøen, den strækker sig mere end 2 km ud i søen, og byens historie går helt tilbage til romertiden. Idag er Sirmione et af Europas mest berømte og eksklusive kursteder. Der bliver også stop ved Gardone Riviera, hvor vi nyder udsigten til Borgheseøen. Vi passesrerer også Lazise og Garda by undervejs på dagens udflugt. Vi er tilbage ved vores hotel sidst på eftermiddagen.

Dag 7 – Romeo & Julie´s by
Den smukke by Verona er nok mest kendt for operaforestillingerne i det romerske amfiteater og for historien om ”Romeo & Julie” skrevet af Shakespeares. Verona, ligger ved Adige-flodens bugtede løb, og vi starter ved den spændende kirke, San Fermo Maggiore - to kirker i én. Den øvre gotiske fra 1313, og den nedre 4-skibede romanske fra 1065 med de smukke fresker. Derfra til Julies balkon og det antikke romerske forum med alle boderne, Piazza Erbe. Videre til Piazza Dei Signori med de smukke palæer og til Scaligeri gravene. Vi slutter af på torvet Piazza Bra med de mange restauranter, rådhuset og ikke mindst det romerske amfiteater. Der bliver også lidt tid på egen hånd, inden vi kører tilbage til Riva Del Garda.

Dag 8 – Hjemrejse og overnatning i Midttyskland
Efter morgenmad kører vi igennem Østrig, og op til vores overnatningshotel i Midttyskland. Efter indkvartering er der aftensmad på hotellet.

Dag 9 – Hjemkomst
Efter morgenmad kører vi det sidste stykke hjem mod Danmark.

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 70 26 00 49 eller rejs@ansrejser.dk
Se Rejsekalender HER for ledige pladser til individuel rejsende.


  Rejsekalender
  24/7Koncert - Anders BlichfeldtFra 515,-
  31/7Koncert - Lune CarlsenFra 515,-
  5/8Smagen af LimfjordenFra 4.995,-
  12/8Prag - Den Gyldne StadFra 5.395,-
  12/8Smagen af VestjyllandFra 4.995,-
  12/8Smagen af Vestjylland - Hornslet SeniorerFra 4.795,-
  18/8Metal Randers til HollandFra 6.895,-
  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning