Skip to main content

Smagen af Middelhavet

Smagen af Middelhavet er en tur, hvor du kommer tæt på det herlige tyrkiske køkken, der er et af verdens bedste. Det er også en rejse, hvor du kommer tæt på den tyrkiske befolkning - I selskab med kompetente guider, der kender området rigtig godt og er med til at skabe stemning og et unikt fællesskab.

Bestil hos Ans Rejser fordi:
• Vort dygtige Alanya team guider
• All inclusive
• Alle udflugter og entreer inkluderet
• 4-stjernet hotel med skøn beliggenhed*
• Rabat på 500 kr. pr. person til Ældre Sagens medlemmer

Program dag for dag:
Dag 1 – Afrejse og ankomst
Dag 2 – Udflugt til Park Oman
Dag 3 – Olivenplantage og middag på Oba Kusibasi
Dag 4 – Bananplantage, Streetfood festival og det lokale marked
Dag 5 – Tid på egen hånd og middag på restaurant
Dag 6 – Sightseeing i Alanya og Festaften på Kaila Beach
Dag 7 – Tid på egen hånd
Dag 8 - Hjemrejse

*Se billeder af det smukke hotel ved at klikke på hotel linket længere nede på siden

Herunder findes en printvenlig version af rejsen med programmet i pdf-version:
 


  Dagsprogram

  • Dag 1 – Afrejse og ankomst

   Afrejse fra Danmark til Tyrkiet, hvor der vil være fri transfer til Kaila City by Dolphin.
   Om aftenen kl. 19:00 er der middag og velkomst på hotellet.

  • Dag 2 – Udflugt til Park Oman

   Vi besøger de skønne Taurus bjerge bag Alanya. Første stop er oppe ved det populære udsigtspunkt ”I Love Alanya”. Dernæst kører vi cirka 15 km. op i bjergene til det skønne naturområde Park Oman med de høje træer og den spændende natur, her skal vi opleve en rigtig tyrkisk brunch med masser af hjemmelavede delikatesser og friskt brød. Efter den tyrkiske ”kahvalti” kører vi til Mahmutseyde og ser en af områdets ældste moskeer, Ali Babas gamle stenhus og vi går en lille tur op ad den smukke vej, der er forbindelses vej til Silkevejen. Om eftermiddagen er der fri til f.eks. et lækket tyrkisk bad/hamam, hvile eller shopping.

  • Dag 3 – Olivenplantage og middag på Oba Kusibasi

   I dag skal vi besøge en olivenplantage i Gazipasa-området. Vi skal prøve prøve at lave vores egen olivenolie, hvor vi starter med at plukke vores egne oliven i den skønne natur. Ved frokosttid skal vi have Gözleme (tyrkiske pandekager med fyld) og tyrkisk te.
   Når olivenplukningen er færdig, tager vi videre til den nærliggende produktion, hvor olivenene skal forarbejdes og processeres til olie. Alle gæster får deres egen olivenolie med hjem.
   Om aftenen skal vi til tyrkisk middag på Oba Kusibasi hos Mr. Josef og høre om køkkenet fra Gazintep og den helt specielle og lækre dessert.

  • Dag 4 – Bananplantage, Streetfood festival og det lokale marked

   Vi kører en tur til en bananplantage, hvor vi skal se og høre om produktionen af bananer i Tyrkiet. I de smukke omgivelser skal vi rundt i de store drivhuse og måske se bananblomster. Bagefter tager vi videre og besøger det lokale pakhus i Kestel, hvor vi vil se næste del i bananproduktionen. Undervejs på besøget skal vi have serveret te og banankage.
   Over middag skal vi besøge en Streetfood festival, hvor personalet disker op med masser af lækkerier fra deres landsbyer. Derefter er der tid til at besøge det lokale marked inden turen går tilbage til Kaila City.
   Der er aftensmad på hotellet kl. 19:00.

  • Dag 5 – Tid på egen hånd og middag på restaurant

   Efter morgenmaden er dagen fri til f.eks. hamam eller shopping. Om aftenen er der fælles spisning, hvor vi spiser fisk helt ude i Middelhavet på en skøn restaurant i Gazipasa.

  • Dag 6 – Sightseeing i Alanya og Festaften på Kaila Beach

   Alanyas svævebane er en kæmpe oplevelse vi kører op på borgruinen fra 1227 og ser ud over den smukke Kleopatra strand der er en af verdens 10 bedste strande. Det var Julius Cesar, der forærede stranden til Kleopatra, hvilket bl.a. Sophia Loren har foreviget på film. Vi tager turen ned igen, og kører om på den anden side af Borgen og bliver sat af ved Red Tower, hvor vi ad snørklede stier går om til det gamle skibsværft hvor man allerede fra 1000 år siden byggede træbåde. Det har man genoptaget hvilket vi ser i de idylliske omgivelser. Derefter skal vi have en fantastiske tyrkisk frokost på Cuverte med udsigt over havnen. Det er Mezze, altså masser af små hjemmelavede retter, der bliver serveret både kolde og varme. Restauranten er ejet af et af byens fornemste hoteller Kaptajn.
   Om aftenen holder vi festaften på vort søsterhotel Kaila Beach med skøn udsigt over Middelhavet og Borgen. Her vil der også både være lokal mavedans og en dygtig tyrkisk dansegruppe med traditionel tyrkisk dans.

  • Dag 7 – Tid på egen hånd

   Efter morgenmaden er der i dag tid på egen hånd til at opleve endnu mere af hvad Alanya kan tilbyde eller bare slappe af på stranden eller ved poolen. Der er aftensmad på hotellet kl. 19:00.

  • Dag 8 - Hjemrejse

   Transfer til lufthavnen. Herefter går turen hjem til Danmark.

  Afgange og priser

  AfrejseAfrejsestedRejselængdeHotelLedige pladserPris
  17-09-2024 - se afgangstiderBillund lufthavn8Kaila City by Dolphin (Smagen af Middelhavet)Udsolgt7.995,-UdsolgtMere information
  17-09-2024 - se afgangstiderKøbenhavns Lufthavn8Kaila City by Dolphin (Smagen af Middelhavet)47.995,-BestilMere information

  Hotel

  Kaila City by Dolphin (Smagen af Middelhavet)
  Kaila City by Dolphin (Smagen af Middelhavet)
  Få masser af kvalitetstid med familien på det familievenlige Kaila City. Det er et 4 stjernet hotel, beliggende i det populære Oba-område, ca. 3 km øst for Alanya. I bor i lækre dobbelt- eller familie...
  Rejsekalender
  24/7Koncert - Anders BlichfeldtFra 515,-
  31/7Koncert - Lune CarlsenFra 515,-
  5/8Smagen af LimfjordenFra 4.995,-
  12/8Prag - Den Gyldne StadFra 5.395,-
  12/8Smagen af VestjyllandFra 4.995,-
  12/8Smagen af Vestjylland - Hornslet SeniorerFra 4.795,-
  18/8Metal Randers til HollandFra 6.895,-
  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning