Skip to main content

Sommer ved Balatonsøen

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk 
 

Forslag til grupperejse:
Balatonsøen er et populært og hyggeligt ferieområde i Ungarn. Balatonfüred er det største feriested ved søen, ikke mindst på grund af sin smukke beliggenhed, hyggelige centrum og mange gode og billige restauranter. I byen findes flere varehuse, et lokalt marked og et turistmarked. Langs søen ligger en hyggelig promenade, en bypark samt en stemningsfuld havn. Fra molen kan man nyde udsigten til Tihany halvøen. 

Bestil hos Ans Rejser fordi:
•   Skønt hotel ved Balatonsøen
•   3 udflugter inkluderet
•   Ophold med halvpension
•   Dansk ekspert rejseleder

Programmet dag for dag:
Dag 1 – Afrejse
Vi kører fra Danmark om morgenen og kører til vores overnatningshotel i Midttyskland. 

Dag 2 – Ankomst til Balatonsøen
Efter morgenmaden kører vi gennem det sydlige Tyskland, Østrig og et stykke igennem Ungarn for til sidst at ankomme til vort hotel ved Balatonsøen. Vores base bliver i byen Balatonfüred. Vi er fremme sidst på eftermiddagen. 

Dag 3 – Balatonsøen rundt
Landskabet omkring Balatonsøen er meget varieret med borge fra middelalderen, små landsbyer og skønne naturområder. Området ved Balatonsøen er også kendt for sine mange keramikværksteder, fiskerestauranter og vinkældre. På vores tur rundt om søen, gør vi naturligvis stop flere interessante steder. Vi er tilbage ved vores hotel sidst på eftermiddagen. 

Dag 4 – Udflugt til Veszprem, Zirc og Herend
Efter morgenmad skal vi idag på en heldagsudflugt, og første stop bliver i Veszprem. Byen er bygget på 5 bakketoppe, og byens største seværdighed er så absolut Castle Hill og Biskoppens Palads, som vi naturligvis kommer forbi (inkl. entre). Efter Veszprem kører vi mod den lille hyggelige by Zirc, som er Ungarns højest beliggende by. Herfra går turen til byen Herend, som er en meget berømt porcelænsby, og vi skal naturligvis ind og se det blive fremstillet. Vi er tilbage sidst på eftermiddagen igen.

Dag 5 – Udflugt til Budapest eller tid på egen hånd
Vi besøger Ungarns hovedstad, Budapest, og på byrundturen ser vi seværdigheder som Donau-floden, der flyder stille gennem hovedstaden, Heltepladsen, Parlamentet, Borghøjen med Kongeslottet og naturligvis byens smukkeste bro, Kædebroen. Efter en kort pause ved Fiskerbastionen og Mathias-kirken, kører vi op på Gellért bjerget til frihedsgudinden, hvorfra der er en storslået udsigt over byen. Vi afslutter opholdet i Budapest til fods i gågadekvartererne, hvor der også bliver tid på egen hånd. Turen skal tilkøbes hjemmefra og koster kr. 195 (ekskl. evt. entreer). Ønsker man ikke at deltage på turen til Budapest, har man dagen til fri disposition ved Balatonsøen. 

Dag 6 – Tihany halvøen samt tid på egen hånd
Tihany halvøen er landets første naturfredede område, og fra Klosterkirken er der en fantastisk udsigt over Balatonsøen. I Tihany findes utallige fredede huse, og frilandsmuseet består f.eks. af et gammelt pottemagerværksted. Om eftermiddagen er der tid til en lille svømmetur enten i poolen eller søen, eller man kan nyde en kop kaffe i byen. 

Dag 7 – Afrejse fra Balatonsøen
Efter morgenmad kører vi mod vores overnatningshotel i Midttyskland. Der er naturligvis passende pauser undervejs. Vi ankommer til vores hotel først på aftenen, hvor der efter indkvartering serveres aftensmad. 

Dag 8 – Hjemkomst
Efter tidlig morgenmaden, sætter vi kursen det sidste stykke mod Danmark. 

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 70 26 00 49 eller rejs@ansrejser.dk
Se Rejsekalender HER for ledige pladser til individuel rejsende.


    Kontakt os
    Adresse:
    Ans Rejser A/S
    Engdahlsvej 14
    7400 Herning