Skip to main content

Rejser til Holland

Når man siger Holland, rimer det på bugtende kanaler, skærmende diger, flotte vindmøller og dekorerede træsko – og ikke mindst på tulipaner. I foråret fylder de farvestrålende løgblomster markerne i et sandt farveorgie med tulipanen som den knejsende dronning. Keukenhof – den verdenskendte blomsterpark er uovertruffen. Men også særprægede landskaber, grønne skove, indre søer og velbevarede historiske byer med hyggelig markedsstemning præger billedet. Amsterdam - mangfoldighedens hovedstad med flodbåde, spændende kanal- rundfarter og middelalderarkitektur. Enestående museer, malerkunstnere, hyggelige cafeer og god øl.

Oplev bl.a. verdens største blomsterpark med 7 millioner blomster. Amsterdam er også et must, hvor det er muligt at komme på sejltur rundt i kanalerne og se de kendte seværdigheder.

Blomstertur til Holland

5 dage Fra 4.995,-

Blomstertur til Holland - Ans Rejser: Kom med på denne rejse til Holland, hvor vi skal besøge verdens største blomsterpark Keukenhof. Vi besøger naturligvis også Hollands hovedstad Amsterdam.Læs mere

Rejsekalender
10/4Smagen af VestjyllandFra 4.995,-
Kontakt os
Adresse:
Ans Rejser A/S
Engdahlsvej 14
7400 Herning